Intimní hygiena levně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
12.11.12 19:27

Jak to tak čtu, tak jsem ráda, že mi obyčejná voda stačí :) špinavá si nepřijdu, naopak mám dojem, že když se člověk myje nějakým přípravkem tak to tělo rychle dohání a více produkuje maz apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
12.11.12 19:32

Já kupuju vždy jen v akci. Koupila jsem třeba v Rossmanu Lactacyd 400ml za 99,– a bylo to ještě k tomu 1+1 (takže 800ml :palec: )
Jinak mi voní a je dobrý i Nivea Intimní gel (s pumpičkou).
Teď mám Dove, to je taky dobrý. Je krémový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
12.11.12 19:39

Ahoj, tak já používám opravdu jen vodu a špinavá si nepřipadám. Jakékoliv mýdlo - i laktacyd, byť je na to stavěný - podle mě narušuje to přirozené, co tam je. I tak mě poučila jedna gynekoložka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.11.12 19:46
@avm3 píše:
Ahoj, tak já používám opravdu jen vodu a špinavá si nepřipadám. Jakékoliv mýdlo - i laktacyd, byť je na to stavěný - podle mě narušuje to přirozené, co tam je. I tak mě poučila jedna gynekoložka.

ono to asi na každou ženu působí jinak, já jsem se díky lactacydu zbavila zánětů :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
12.11.12 20:09

Mně teda taky přijde, že gynekologové doporučují to, co potřebují firmy prodávat :) Takže já bych na tohle moc nedala a spíše vyzkoušela. Mně taky ani samotná voda nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
12.11.12 20:54

@LadyRebeka Mě třeba ten Lactacyd taky pálil a po tomto je to v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
12.11.12 21:15

@avm3 @Saroya tak jsem to nemyslela, jako špinavá, ale prostě mám pocit, že jsem se neumyla dostatečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
13.11.12 08:42

@ivana-domca Jo každý je jiný, mě zase doktor říkal, že přehnaná hygiena k zánětům a kvasinkám vede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.11.12 17:20

Mně docela ty gely vyhovujou, dávám maličko a hodně oplachuju, nejraději Chilly intimu růžovou, ted´mám od Oriflamu, měla jsem i Mionall, ten je český, celkem levný a dobrý, nebo mycí gel s Tea Tree (nepamatuju značku, taky byl levný a myslím že český), nejlevnější je asi z Lidlu a dost lidí si ho pochvaluje :think:

Já se teda sprchuju max. jednou denně, víckrát nemůžu kvůli suché kůži. v létě jsem si „nevoněla“, tak jsem si prostě několikrát denně převlíkala 100% bavlněné kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
18.11.12 15:02

Já používám ten od Chilli a jsem s ním moc spokojená. Vydrží mi cca 2-3 měsíce, takže když se to rozpočítá na měsíc, tak to tak drahé není. Někdy si koupím i ten z DMka Jessa, stojí cca 50,–a je taky v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
2185
18.11.12 21:32

Používám tak malé množství, že mi vydrží cca rok :palec: ale to samé mám se sprcháčema a šamponama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.11.12 08:41

@tessy Tý jo, mě šampon a sprcháč vydrží cca 2 měsíce, někdy i mín :nevim: Jak to dělám, asi moc plýtvám 8o

• Citovat
  • Upravit
677
19.11.12 10:37
@tessy píše:
Používám tak malé množství, že mi vydrží cca rok :palec: ale to samé mám se sprcháčema a šamponama :think:

tak to nevým jak to děláš ja tak cca 2-3 měsíce šampon atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
19.11.12 12:12

Hm, šampon se stejně má rozmíchat s troškou vody v dlani a pak dát na vlasy :nevim: Já mám hodně husté a hrubé vlasy a stačí mi to :D jinak bych to nevymyla
a strašně by mně svědila hlava :twisted:, dávám jenom na pokožku hlavy a když smývám, spláchne se tím zbytek.

Sprcháč napěním v rukách fakt malý kousíček. Kdybych to přeháněla, dostanu vyrážku, mám citlivou kůži :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ffugaska 007
28.12.12 09:26

Já používám přírodní kosmetiku od karel hádek. Jmenuje se to hy-intima a je to něco fantastického. I on sám v pořádně popisuje proc ženy maji problémy s mykizami a tak. Protože ve všech mydlech jsou chemický sajrajty. Já když se umyji něčím jinym tak se tam dole necítím vůbec dobře a vždy sahnu po hadkovi. Mám od něj i masticku, která léčí a zároveň funguje jako prirodni lubrikacni gel.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml