T-Mobile soud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
10.2.25 15:31

@smile_xxx teď píší už mám ale neměl jsem žádný den sem práci hledal nikde mě neozvali konečně se mi podařilo sehnat práci ale už to jde k soudu sem schopen to teď platit jde mi o to abych nešel sedět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
10.2.25 15:32
@meruna545 píše: Více

Za dluhy se nechodí sedět. Nemusíš se bát, na 100%. Samozřejmě pokud si neudělal nějaký podvod a něco jiného, co nezmiňuješ a opravdu jde jen o nezaplacení za službu. Pouze ti k dluhu připočtou další výdaje jako jejich právní zastoupení, poplatky soudu atd. Určitě nehrozí vezení. V rodině máme 4 soudce a všichni kolem mě jsou právníci. Toto vím jistě. Pouze exekuce. Zkus se s nimi ještě domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.2.25 15:34

@Looken děkuji no dělal jsem M-pladby to znamená že jsem přes svoji kartu něco dobíjel mám s toho exekuci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65058
10.2.25 15:35
@smile_xxx píše: Více

Mě to tak nebaví, tady ti trollové. Nahlásím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.2.25 15:35

@smile_xxx ano píší o přítelovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.2.25 15:36

@vokishka taky trol prosimtě je to můj účet píší o přítelovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.2.25 15:43

@Looken děkuji já jsem totiž vyčerpal platební služby víš a to právě nevím jestli to je podvod m platba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
10.2.25 15:48

To není podvod, jen prostě neplatíš dluhy. Zkus se s nimi ještě domlouvat. Soud je zbytečný. Ještě jim zavolej nebo napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.2.25 15:53

@Looken volal a říkal mi že se jedná o podvod… Ale nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76306
10.2.25 16:00
@Looken píše: Více

přes svoji kartu něco dobíjel - to podvod být může, ne?
jinak by to asi soud nepřevzal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
10.2.25 16:09
@stinga píše: Více

Tak nevíme podrobnosti, ale zdá se mi to, jakoby prostě využíval různé služby a neplatil za ně. Oni mu je poskytli asi na základě smlouvy a on je využil a nezaplatil. To není podvod, to je prostě dluh, který neplatí a z toho bude exekuce. I dluhy a exekuce se řeší na soudě. Exekuci musí schválit soud. Ale těžko říct z příspěvků zakladatele, jestli tam není něco dalšího. Pak je to úplně jiná situace no. Každopádně mu dluh hodně vzroste, když se budou soudit. Měl by se domluvit, když už má práci a už může platit. Soudem vyhrožují rychle, ale je to pro ně zdlouhavé. Všechno trvá a má svoje lhůty. Tohle by pro ně bylo rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35645
10.2.25 16:12

Tomu se říká přítel za všechny prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33443
10.2.25 16:27