Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj chci se zeptat mám škodu na T-Mobile
M-pladby 22000 a a za nesplacené paušál karty 30000 chtěli po mě splátku na 3 krát ale nemám na to takže mi mi zrušili a budu mít soud neví někdo jestli s teho budu mít nějaký problém třeba trest? A nebo mi to dají na menší splátky což bych byl rád.
@meruna545 píše: Více
ty nemáš škoda NA T-Mobile, to ty jsi jim udělal škodu…tak u soudu ti zcela jistě neadají miň, spíš ti napaří ještě soudní výlohy a úroky z prodlení, takže celkově ta škoda vzroste o dost…a pak přijde exekutor.
no a soud budeš mít civilní nebo trestní?
To záleží na tom, zda jsi se dopustil nějakého trestného činu, třeba podvodu atd…
@Keyllah chtěl bych aby mi to dali na splátky ale ne tak velké
ty nemáš škodu
ty jsi škodu napáchal. Měl jsi si najít druhou práci nebo brigádu a zaplatit to, nejspíš budou chtít zaplatit soudní výlohy a narůstá ti možná i penále ![]()
tak to asi budeš koukat, jak ti u soudu vzroste celkový dluh…soud tu není od snižování splátek!!!
Vidíš. Až to bude mít exekutor, tak tě toto nebude vůbec trápit.
„chtěl bych aby mi to dali na splátky ale ne tak velké“.. chtít můžeš, ale to je tak všechno ![]()
30 tisíc nesplacený paušál? Dávno jsi měl mít brigádu, jakkoliv, abys to mohl splatit co nejdříve.
@Anonymní píše: Více
Nejde mi spíš o částku splátek ale o to abych nešel sedět
JJ, to je nejlepší cesta, jak se dostat k lepším podmínkám dluhu- nechat to přijít k soudu.
Co nejnižší splátka se dá domluvit s postiženým- tedy věřitelem- teda T-Mob. I když- tady se skoro hůř poznává, kdo je tady postižený…
Příspěvek upraven 10.02.25 v 15:28
Nebyl sem schopen to zaplatit práci jsem hledal každý boží den a nic..teď práci mám a sem schopný to zaplatit jen mi jde o to abych nešel sedět
@Ivan PPZ takže by to šlo? O tohle mi moc nejde jsem schopen si to teď platit nešel jsem si práci ale jde mi o to abych nešel sedět