Ta moje MS :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13770
20.6.12 17:05

No podívej, pokud to máš tak nepravidelný, doporučuji sledovat ovulaci například měřením bazání teploty, ráno po probuzení a taky sledovat hlen, čípek, bolest břicha. A když to dáš všechno dohromady, poznáš kdy ovulace byla a nebo kdy se blíží:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
20.6.12 17:07
@Ivčis píše:
Taky bych chtěla poznat ovulaci :(, jen doufám že vůbec nějakou mám. Četla jsem docela dost příspěvků o tom jak holky přestaly brát HA a ovulka nikde. :( No mám s toho docela strach. Doktor by mě už asi zabil kdybych tam přišla znovu že nemám MS a řekla že nechci píchnout vyvolávačku :) to bych tam šla trochu zbytečně, vlatně jen kvůli ultrazvuku. Už by ze mě asi neměl radost. Minule jak jsem odmítla tu injekci, tak si napsal do karty „odmítla léčbu“ :D :D ta už by to bylo po druhé.

No nevím jestli je agolutin léčba :mrgreen: zvláštní názory doktorů, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
20.6.12 17:09
@panenka87 píše:
No podívej, pokud to máš tak nepravidelný, doporučuji sledovat ovulaci například měřením bazání teploty, ráno po probuzení a taky sledovat hlen, čípek, bolest břicha. A když to dáš všechno dohromady, poznáš kdy ovulace byla a nebo kdy se blíží:)

To jsem už zkoušela :oops: ale nezvládla, prý se u toho má malovat i nějaký graf nebo co. A já pracuji ve vinné sklípku, takže o víkendu klidně do 2 do rána a pak se ráda prospím třeba do jedné :oops:. Takže teplota je tytam, když se má měřit ve stejnou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
20.6.12 17:11
@panenka87 píše:
No nevím jestli je agolutin léčba :mrgreen: zvláštní názory doktorů, že? :)

No to teda je, taky mě to docela rozesmálo :lol:.
Jo a ještě, dost často si dám večer decku červeného vína (prý to podporuje MS), nahřívám se teplou vodou a pořád nic. nějak mi to prostě neleze do palice :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
20.6.12 17:15
@Ivčis píše:
To jsem už zkoušela :oops: ale nezvládla, prý se u toho má malovat i nějaký graf nebo co. A já pracuji ve vinné sklípku, takže o víkendu klidně do 2 do rána a pak se ráda prospím třeba do jedné :oops:. Takže teplota je tytam, když se má měřit ve stejnou dobu.

To chápu no ;)
Takže se zaměř na pozorování hlenu a čípku. Pár dní před ovulací ze mě šel takový řídký, vodový, někdy až bílkový hlen. To jsem poznala jak jsem vstala z postele, že to ze mě teklo :mrgreen: Pak si zkus nahmatat děložní čípek, není to složitý, a když je čípek měkký, prosáklý, a jeho otvor nakloněný k Tobě, je to taky dobré znamení. A mě tak týden před ovulací bolelo i na jedné straně podbříšku, takové tlaky. Tak od te doby jsme to dělali pravidelně. V den samotné ovulace byl u mě čípek už tvrdší, kupodivu uzavřenější a ani toho plodného hlenu moc nebylo ale ovulaci jsem jednoznačně poznala podle bolesti podbříšku. Je to trošku podobná bolest jako na MS, ale přece jen jiná. Dřív jsem si práce ovulaci pletla s přicházející MS. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
20.6.12 17:18
@Ivčis píše:
No to teda je, taky mě to docela rozesmálo :lol:.
Jo a ještě, dost často si dám večer decku červeného vína (prý to podporuje MS), nahřívám se teplou vodou a pořád nic. nějak mi to prostě neleze do palice :pocitac:

tak na to se vyprdni, to nepomůže :mrgreen: Prostě doba kdy má príjít MS, záleží pouze na tom, kdy byla ovulace. Ale taky nemusí být a MS dojde, to je fakt :think: Ale mě právě v tom anovulačním cyklu došla až po 63dnech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
20.6.12 17:24

A probíhá zhruba po 12-16 dnech MS že? A jak poznám kde má čípek otvor? :nevim: jsem v tomto uplně mimo. Taky cítím takovou jako když podavou bolest do vajěčníků docela často a když třeba „vyvalim“ pupek tak to docela dost cítím, jen jsem tomu nepřikládala žádnou váhu, ba dokonce jsem si občas myslela že jsem těhotná :mrgreen: :lol:. Právě teďka to taky cítím občas když se zvedám ze židle nebo vylízám z auta tak mě to bolí docela dost. Je možné abych měla ovulaci až teďka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
20.6.12 17:29

@Ivčis Určitě je to možné, nic v tohle případě není nemožné :palec:
Ovulace nemusí probíhat po 12 až 16 dnech po MS! To jedině tak u pravidelného cyklu, kde trvá tak 30dní:) Ale ovulace bývá během těch 11 až 16 dnech PŘED MS!
To je ta luteální, poovulační fáze, která bývá u každé z nás + - stejná, ale neměla by být právě kratší než 10 dní, to by se vajíčko nestačilo zahnízdit a odplavila by ho menstruace:) a delší než 16 dní údajně nebývá, takže tak. Už rozumíš? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
20.6.12 17:31

@Ivčis Musíš tam strčit prst, nejlíp v čupu a hledat a hledat. V tohle Ti bohužel víc neporadím :mrgreen: chce to trošku praxi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
20.6.12 17:36
@panenka87 píše:
@Ivčis Musíš tam strčit prst, nejlíp v čupu a hledat a hledat. V tohle Ti bohužel víc neporadím :mrgreen: chce to trošku praxi :palec:

:mrgreen: Cípek vím kde je už se mi ho kolikrát podařilo najít :mrgreen: je takovej vroubkovanej :lol:. Už to chápu :) dneska mám jaksi dlouhý vedení, to bude tím teplem :) Jinak moc díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
20.6.12 17:37
@Ivčis píše: :mrgreen: Cípek vím kde je už se mi ho kolikrát podařilo najít :mrgreen: je takovej vroubkovanej :lol:. Už to chápu :) dneska mám jaksi dlouhý vedení, to bude tím teplem :) Jinak moc díky za rady.

V pohodě ;) nemáš zač a hodně štěstí! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
20.6.12 17:39
@panenka87 píše:
V pohodě ;) nemáš zač a hodně štěstí! :)

Díky, jsem s toho celá zblblá, sama jsu zvědavá jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí