13dpo - jsem dez ducha

Anonymní
19.6.12 11:59

13dpo jsem dez ducha

Tak a jsem za tu blbou- :) nicmene-
mam 15m dceru a testovala jsem s ni prvni den po ms -tam byla silna carka-

ted
snazime se o druhe mimi-
6.6. /14 dc/ jsem mela sex a nako jsem ovutesty koupila pozdeji- takze ten den byl slaby a dalsi den uz zadny–
dnes je to 13DPO/teda to jsem vyvodila z tech ovu testu, ze ta ovu probehla toho 6.6,/
a na mama testu 10 z rani moci ani tuk :,(
-jaky byl vas nazor- mam sanci?
anonymita je z duvodu jasnych-moje prezdivka je naprosto neanonimni

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
19.6.12 12:04

Ano, šanci máš,50ti procentní. Těch dalších 50 je, že těhotná zatím nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.6.12 12:06

On to má každý jinak, já bych už 13DPO měla jasno, ale hodně záleží na tom, jak to ledvin přefiltrují atd :nevim:

Ze dvou ovutestů, které byly oba negativní, bych se teda ovulaci dedukovat netroufla, tam tak strašně moc záleží na koncentraci toho luteizačního hormonu, na nepití předtím atd Stejně tak jako mohla být ovu mnohem dřív než toho 6. tak mohla být i mnohem později.

Kdy čekáš ms dle svých zkušeností?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
19.6.12 12:08

Pokud byl už 6.6. slabý, tak jsi mohla mít ovulaci třeba i 4-5.6. Já měla před ovulací slabou čárku 2 dny a po ovulaci taky 2 dny, takže čert ví kdy. citace] @Anonymní píše:
Tak a jsem za tu blbou- :) nicmene-
mam 15m dceru a testovala jsem s ni prvni den po ms -tam byla silna carka-

ted
snazime se o druhe mimi-
6.6. /14 dc/ jsem mela sex a nako jsem ovutesty koupila pozdeji- takze ten den byl slaby a dalsi den uz zadny–
dnes je to 13DPO/teda to jsem vyvodila z tech ovu testu, ze ta ovu probehla toho 6.6,/
a na mama testu 10 z rani moci ani tuk :,( -jaky byl vas nazor- mam sanci?
anonymita je z duvodu jasnych-moje prezdivka je naprosto neanonimni
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.12 12:22

Ja vim ze je to bud ano nebo ne :)
kazdopadne cyklus mam 28-29 dni-
5.- 6.6. jsem mela svoje klasicke ovu priznaky- bilkovy hlen az mokro, pichavou bolest, chut na sex…
dost jsem to resila pred prvnim tehu-tak to mam zkouknute- testy moc nepouzivam- spis tak pro potvrzeni-pokud vim, tak ovu je az par hodin az den po tom, co se na testu objevi ty dve stejne silne carky-takze sladnouci a pak zadnou carku jsem brala tak, ze je co oplodnovat :oops:

• Citovat
  • Upravit
19.6.12 12:23

Já nevím, mě přijde takhle blbnout nepřirozený… prostě počkat až bude druhá čárka. My stejně odpověď neznáme :) Mě řekl i doktor nechat to na přírodě, netestovat zbytečně ovulaci, neměřit teplotu a nechat to… taky jsem poslechla.. :) K testování ovulace a měření bych přistoupila až po nějaké době neúspěšného snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.12 12:23

Hele berry4-ty se zase bavis, co? :palec:

• Citovat
  • Upravit
16906
19.6.12 12:24

Pokud to chceš vědět, tak si zajdi na krev nebo budeš muset počkat pár dní a test počůrat znovu. Nic jinýho ti asi nikdo nevyvěští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.6.12 12:25

Pokud bys byla fakticky 13DPO a byla standartní 95% žena z populace, 13.DPO už bys musela mít čárku na testu, klidně slabou, ale viditelnou, HCG v moči už by muselo být v dostatečném množství pro zachycení testem.
Jsou ženy, kterým nepřechází HCG do moči nebo velmi málo, jsou to těžké vyjímky, což ty nejsi vzhledem k testu u první dcery, zbytek ovuluje a těhotní později než si myslí. Fakticky podle embryologie 13DC už je emmbryo plně zahnízděné a produkce HCG je v plném proudu, musí být jinak by ho menstruace smetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.12 12:27

Jojo- jenze jsem proste baba a tak to resim-a protoze nemam mamu, kamaradku dobrou zadnou, tak se chci proste s nekym podelit :lol:

a beru to tak- ze komu to prijde nezajimave ci hloupe nebo zasejednacotomocresi, tak se proste nepripoji do diskuse, ze ano :jazyk:

• vsechny ukecane optimistky mocmoc vitam :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
13770
19.6.12 13:02

Ahoj, těžko Ti řeknem jak to fakt je. Já si myslím, že těhotná nejsi ale snad se pletu a budeš ten případ, kdy se ženě ukazuje druhá, viditelná čárka až později ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.6.12 15:36
@Anonymní píše:
Hele berry4-ty se zase bavis, co? :palec:
:lol: co na to říct? To je asi tak, jako bych chtěla 100pro vědět, jaké bude zítra počasí v Dlouhé Lhotě v 14: 45 ;) Mám šanci? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.6.12 15:49
@Anonymní píše:
Ja vim ze je to bud ano nebo ne :)
kazdopadne cyklus mam 28-29 dni-
5.- 6.6. jsem mela svoje klasicke ovu priznaky- bilkovy hlen az mokro, pichavou bolest, chut na sex…
dost jsem to resila pred prvnim tehu-tak to mam zkouknute- testy moc nepouzivam- spis tak pro potvrzeni-pokud vim, tak ovu je az par hodin az den po tom, co se na testu objevi ty dve stejne silne carky-takze sladnouci a pak zadnou carku jsem brala tak, ze je co oplodnovat :oops:

Z tohoto to fakt zní, že ovulace proběhla jak zhruba odhaduješ a opravdu budeš těch cca 13DPO, takže bych tipla, že to spíš nevyšlo.
Vybodni se na testy, je to drahý a k ničemu, pokud poznáš ovu dle píchání, hlenu, tak zkrátka to chce v té době obden, to je asi nejlepší frekvence.
Já jsem teď naposledy otěhotněla zřejmě ze sexu 48h před ovulací (u mě totiž ta ovu nějak nejde přehlídnout :roll: ), takže si myslím, že taková frekvence stačí. No a pak už si jenom držet palce, že to klaplo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.12 16:35

Jde o to, ze pred prvnim tehu jsem mela 3zt- a proste mam trach- je dokazane :lol:, zdelena starost-polovicni----ja mam ze sebe pak spatny pocit- tak tak :think:

• Citovat
  • Upravit
31594
19.6.12 16:39
@Anonymní píše:
Jde o to, ze pred prvnim tehu jsem mela 3zt- a proste mam trach- je dokazane :lol:, zdelena starost-polovicni----ja mam ze sebe pak spatny pocit- tak tak :think:

a byla to jen shoda okolností nebo se na něco přišlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí