Tablet pro šestiletou dceru

59
10.11.17 20:19

Tablet pro šestiletou dceru

Ahoj holky, naše 6-ti letá dcera by si přála k vánocům tablet. Našla jsem spoustu dotazů na toto téma, ale většinou se diskuze strhla směrem zda-li vůbec tablet kupovat a jestli je vhodný. Tohle téma řešit nechci. Mohly by jste mi prosím poradit, kdo nějaký tablet máte, značku, typ. Sama tablet nemám, nevyznám se v tom. Dcera moc hry nehraje, nechceme ji k tomu moc pouštět, spíš jen na déčku. Záměr je, aby si pustila nějakou pohádku na youtube, zahrála si jednoduchou hru, možná stáhla nějakou jednoduchou aplikaci, pohádku a mohla ho použít na cestu v autě. Cen. představa je max 4 tis. kč. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
128
10.11.17 20:25

6letý syn dostal teď k narozeninám tablet - eSTAR Beauty HD 7 WiFi White i s obalem Star Wars. Cenově jsme se vešli do 1500,– myslím, že bohatě postačí. Je menší, takže se mu s ním dobře manipuluje. Využívá ho na pohádky a hru. Když mu řekneme, že pro dnešek bylo tabletu už dost, bez řečí ho odloží. Někdy ho dokonce odmítne se slovy “neee maminko, musím si od něj odpočinout” :D takže, jaký si to člověk udělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
10.11.17 20:26

https://www.czc.cz/…6174/produkt
https://www.czc.cz/…4401/produkt

Vzala bych jeden z nich, můžete mít dobrý kus, či smůlu jak já a špatný. Ale i tak je to nejlepší do vaší cenové kategorie.

• Citovat
  • Upravit
7904
10.11.17 20:38

@Katka II zkusila bych kouknout po bazarech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
10.11.17 20:58

@Katka II my jsme synovi (k 1.narozeninam :lol: ) koupili Alcatel Pixi - stal cca 1500,–. Neni to žádný zázrak techniky, ma to jen do auta na pohádky. Pro naše (jeho) potřeby naprosto dostačující, do budoucna lze stáhnout i nejake hry atd. Jen teda to ovládání - android :roll:…kdybych nemusela resit cenu, dostal by apple :lol:

• Citovat
  • Upravit
3998
10.11.17 21:10

Dcera dostala v tomhle věku Lenovo. Ten druhý odkaz, co uváděla @blabla123 jen v bílém provedení. Celkem spokojenost, měla ho na ty samé účely, jak plánujete vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
10.11.17 21:20
@EllMattress píše:
6letý syn dostal teď k narozeninám tablet - eSTAR Beauty HD 7 WiFi White i s obalem Star Wars. Cenově jsme se vešli do 1500,– myslím, že bohatě postačí. Je menší, takže se mu s ním dobře manipuluje. Využívá ho na pohádky a hru. Když mu řekneme, že pro dnešek bylo tabletu už dost, bez řečí ho odloží. Někdy ho dokonce odmítne se slovy “neee maminko, musím si od něj odpočinout” :D takže, jaký si to člověk udělá

Tohle je bláznovství, vzít pouze půl giga ramky, to se musí šíleně zasekávat. Nebo bude v blízké době.

• Citovat
  • Upravit
blabla123
10.11.17 21:21
@Marie432875 píše:
@Katka II my jsme synovi (k 1.narozeninam :lol: ) koupili Alcatel Pixi - stal cca 1500,–. Neni to žádný zázrak techniky, ma to jen do auta na pohádky. Pro naše (jeho) potřeby naprosto dostačující, do budoucna lze stáhnout i nejake hry atd. Jen teda to ovládání - android :roll:…kdybych nemusela resit cenu, dostal by apple :lol:

Jaké jsou ty Alcatel tablety? Dobré? Bála bych se, že to bude šunt jako Acer a Asus.

• Citovat
  • Upravit
blabla123
10.11.17 21:23
@lamicina píše:
Dcera dostala v tomhle věku Lenovo. Ten druhý odkaz, co uváděla @blabla123 jen v bílém provedení. Celkem spokojenost, měla ho na ty samé účely, jak plánujete vy.

Dobrá volba :palec:

• Citovat
  • Upravit
luccifera
10.11.17 21:25

@blabla123 Acer a Asus nejsou nějakou dobu šunty…

• Citovat
  • Upravit
blabla123
10.11.17 21:28
@luccifera píše:
@blabla123 Acer a Asus nejsou nějakou dobu šunty…

ok, je to tvůj názor.

• Citovat
  • Upravit
9947
10.11.17 21:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
10.11.17 21:32
@blabla123 píše:
Jaké jsou ty Alcatel tablety? Dobré? Bála bych se, že to bude šunt jako Acer a Asus.

Neřekla bych že Asus, Acer jsou kšunty máme doma obě značky a jsou skvělý bez nějakého sekání, zpomalení a vše možné máme je už cca 2 roky a nemůžeme si stěžovat :palec:

A já tedy mám Hp a též skvělý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
10.11.17 21:39
@Petruna21 píše:
Neřekla bych že Asus, Acer jsou kšunty máme doma obě značky a jsou skvělý bez nějakého sekání, zpomalení a vše možné máme je už cca 2 roky a nemůžeme si stěžovat :palec:A já tedy mám Hp a též skvělý :palec:

Když porovnáš levnější značky Asus, Acer, Lenovo a Hp, tak z nich první dvě jsou hrozně a ty další se dají používat.
Už 2 roky? Mám ntb 7 let a funguje, ale jinou značku (Lenovo).

• Citovat
  • Upravit
9947
10.11.17 21:47

@blabla123
No tablety mají 2 roky a jsou používaný každý den :)

A notasy máme Asus, Acer a jedna ségra má Asus cca 10 let a my teď tedy z druhou ségrou máme 2 roky nový :) a to jsou Acer a dobrý.

Nemám ráda Lenovo cokoliv jsme od toho měli tak vždy se rozbilo, i partner měl 2× od lenova telefon a vždy reklamace a kolikrát hned za sebou a telefony to levné nebyli ani jeden. Ale tak každý má zkušenosti jiný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí