Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, přemýšlím o tom, že koupím synovi k Ježíšku tablet. Je mu 11 a neustále mi trvrdí, že ve škole ho už všichni mají a taky teď dost často dostávají úkoly, při kterých počítač potřebují a já ho nerada vidím u svého, protože mám strach aby mi tam něco nesmazal.Tak se chci zeptat, jestli byste mi mohli doporučit nějaký eshop, ve kterém si můžu tablet vybrat a koupit? Máte vyzkoušený nějaký, který mi zaručí kvalitu? Ideálně nějaký s výdejním místě v Brně… Díky moc
Dnešní doba je fakt rychlá, pak ty děti ani nechoděj ven, furt jen maji v ruce mobily, tablety, sedí u počítače, já být tebou, tak mu ho nekupuji…
Dcera 9 let a taky chce tablet..nevím, pořád se mi do toho nechce, ale ona chce jen ten jeden dárek a nic už nechce..tak mám dilema..a navíc ona má ten den i narozeniny..
Dobré zkušenosti mám s www.mall.cz a na Nových Sadech si to můžeš vyzvednout ![]()
Tak nejvic zalezi, kolik jsi ochotna za nej dat. Za me je nejlepsi Samsung Galaxy Tab, ale jestli je to vhodna investice pro dite, to je na tobe…
jinak do skoly na zpracovani ukolu, seminarek atd. urcite lip poslouzi notebook.
@domcajenkova1 píše:
Ahojky, přemýšlím o tom, že koupím synovi k Ježíšku tablet. Je mu 11 a neustále mi trvrdí, že ve škole ho už všichni mají a taky teď dost často dostávají úkoly, při kterých počítač potřebují a já ho nerada vidím u svého, protože mám strach aby mi tam něco nesmazal.Tak se chci zeptat, jestli byste mi mohli doporučit nějaký eshop, ve kterém si můžu tablet vybrat a koupit? Máte vyzkoušený nějaký, který mi zaručí kvalitu? Ideálně nějaký s výdejním místě v Brně… Díky moc
Také ho pořizuji,,dobu nestastavím…syn bude mít 8 až v květnu…
Domácí úkoly na tabletu asi těžko bude dělat. Stačí když na PC vytvoříš dva uživatele a každý budete mít svou plochu.
Jinak já taky chci tablet, ale čistě jen na hry, když třeba nemůžu usnout a tak. Mám vynikající zkušenost s Apple tablety. Měla jsem možnost vyzkoušet i jiné značky a fakt to byl velký rozdíl.
Naše dostala k 10 narozeninám něco takového:
http://www.alza.cz/…-d476808.htm
má to klávesnici extra, pokud potřebuje psát delší text. Jsme spokojeni.
@Raduczka jo, to je sice pravda, ale pokud bych to brala takhle, tak za nás se nadávalo na tetris a playstation a rodiče nám říkali, jak za jejich mládí byla televize jen večer a jen dva programy. A jejich rodiče určitě nadávali i na ty dva programy. Dneska je to prostě o počítačích a mobilech, čím dříve se je naučí používat, tím lépe. Budou to v životě potřebovat. A je jen na nás, jestli je necháme sedět u kompu celý den.
Já koupila k vánocům toto http://www.zbozi.cz/…gator-t1000/ synovi je 9
@anickadomnik Ten je dobrý
Syn (10) chce taky takový, doteď si půjčoval náš společný který tu uvádí @terezz ale ten je věčně vybitej, vydrží už jen tak hodinu a zase se musí nabíjet ![]()
Po dlouhem rozhodovani kupujeme tento: Lenovo IdeaTab S6000 3G
Copak v 11 bych nad tím možná uvažovala, pokud by ho využil nějak ke škole
ale mé neteři koupili tablet již ted k 5.narozeninám a to už bylo na mě moc ![]()
Nemyslím si, že v jedenácti je to moc brzo.. já dostala ve 12 první mobil a ve 13 rodiče koupili domů počítač. Ale jak už tu bylo psáno, na domácí úkoly bych raději pořídila notebook. Klidně ten mini. Jinak k tématu - tablet máme doma Samsung galaxy Tab 7. A spokojenost ![]()
@MedunkaJana to jsem ráda my tablet nemáme vůbec, nějak jsem nepřišla na to k čemu bych ho potřebovala tak jsme vybírali podle recenzí a tenhle za tuto cenu je prý dobrý, snad i synátorovi bude stačit
@dendule4 já viděla u zubařky 4leté dítko s dulíkem v puse a tabletem v ruce už mě nic nepřekvapí ![]()