Svatba s dvěmi malými dětmi

vanill
24.11.13 17:08

svatba s dvěmi malými dětmi

Ahojte holky, máte někdo zkušenosti se svatbou s dvěmi dětmi. Myslím, takovou komorní svatbu, kde jsou jen nevěsta, ženich, jejich dvě děti ( 4 roky a 3 měsíce) a jejich svědci. Zajímalo by mne, jak to u Vás probíhalo a jak jste dělali oslavu pro rodinu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
24.11.13 17:44

Před měsícem jsem na podobné svatbě byla. Vdávala se kamarádka. Svatba opravdu malá: ženich, nevěsta, svědci, já a bratr ženicha. I z těch pár lidí se nasbíralo pět dětí ve věku od 5měsíců do 8 let. Já a bratr ženicha jsme si děti rozebrali napůl, já byla připravena kdykoliv odejít, kdyby třeba nejmenší začala plakat, nebo některé z větších dětí bylo neklidné a vyrušovalo. K mému údivu nejmladší spala jak pařez a starší děti pozorně sledovali obřad a byli prostě úžasní. Po obřadu byl oběd, káva a dobroty u novomanželů doma a tam to teda děti rozjeli :D Domečku asi nadskakovala střecha :D Večer novomanželé odjeli do vířivky a na večeři a já si odvezla jejich dvě děti k sobě na noc. Spokojenost na všech stranách, podle mě je to takhle lepší než nějaká obr svatba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
24.11.13 17:51

My jsme měli takovou menší svatbu, ale v květnu. Na obřad jsme jeli jen ve čtyřech (nevěsta, ženich, svědci) a pak jsme byli i s rodinou u nás doma (respektive na zahradě), bečka, guláš, chlebíčky, obložené mísy. Bylo nás asi 15 a náš malý (v té době necelé 2 roky). O malém jsem vůbec nevěděla, pořád si s ním někdo hrál, tak byl hodný. Asi jsem moc neporadila, ale tak co už. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vanill
24.11.13 18:35

@Meliora taky si říkám, že je to tak nejlepší. Děkuji… ;)
@lovesmile a to jste tak měli domluvené s rodinkou? Brali to všechno v pohodě?
Děkuji, taky bych to tak podobně chtěla…

• Citovat
  • Upravit
6578
24.11.13 19:58

@vanill Ano, bylo to takhle domluvené a nikdo žádné námitky neměl, naopak myslím, že i rodině to takhle vyhovovalo. (Teda mojí mamce určitě, nechtěla si kupovat zas nové oblečení na svatbu :mrgreen: ) Můj chlap nějakou velkou slávu nechtěl, není na to a mě to nevadilo, protože jsem se vdávala podruhé a první svatba byla teda „honosnější“ s asi 60 hosty, ale tahle se mi líbila víc. Byla to taková „rodinná“ pohodička, klídek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vanill
24.11.13 20:53

@lovesmile No, u nás je to taky tak. Přítel na velkou slávu není a já taky ne. Moji rodiče jsou v pohodě a vždy mi říkali, ať si udělám svatbu jen se svědky, ale nevím, jak přítelova mamka. Každopádně přítel ji tam nechce, páč si myslí, že kdyby ji tam pozval, tak se to dozví celá vesnice a pak by to dopadlo úplně jinak, než si přejeme. No, ale zase na druhé straně, nechtěla bych, aby mi to někdy vyčítala…u mne se jedná o první svatbu…

• Citovat
  • Upravit
174
24.11.13 20:55

Já jsem se vdávala 6/10 2013 a máme 1,5 roku staré dvojčátka. Bylo to naprosto v pohodě, v 7 jsem je zavezla domů, kde je hlídala teta a my jsme pak dál juchali. Byli neskutečně hodní, takže jsme si to všichni užili. :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vanill
24.11.13 20:58

@janickazl a jak velkou svatbu jste měli?

• Citovat
  • Upravit
6578
24.11.13 21:27
@vanill píše:
@lovesmile No, u nás je to taky tak. Přítel na velkou slávu není a já taky ne. Moji rodiče jsou v pohodě a vždy mi říkali, ať si udělám svatbu jen se svědky, ale nevím, jak přítelova mamka. Každopádně přítel ji tam nechce, páč si myslí, že kdyby ji tam pozval, tak se to dozví celá vesnice a pak by to dopadlo úplně jinak, než si přejeme. No, ale zase na druhé straně, nechtěla bych, aby mi to někdy vyčítala…u mne se jedná o první svatbu…

Tak u nás to zase všichni věděli, že se budeme brát a každý respektoval naše rozhodnutí, že chceme malou svatbu, nebo-li obřad jen se svědkama. A i když to tchýně rozkecá, tak co? :nevim: Stejně se časem všichni dozví, že jste se vzali. Vy si udělejte svatbu podle svých představ a hlavně, ať jste spokojeni a na ostatní se vyprdni. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vanill
24.11.13 22:23

@lovesmile je to tak, přítel to všechno řeší víc než já. Já bych tam jeho mamku snesla, ale on by v tom viděl problém. Máš pravdu, uděláme si to podle sebe a bude nejlépe. Stejně se člověk nikdy všem nezavděčí a tak to bude jen náš krásný den. Děkuji moc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
6578
24.11.13 22:26

@vanill Není za co! Hlavně si to užijte! :hug: A kdy se chcete brát? Na té malé svatbě si to užiješ rozhodně víc, než na velké. Nebudeš (aspoň já jsem nebyla) tak vystresovaná, bude to pěkné, uvidíš. :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.11.13 12:37

Na oběd 20 lidí a pak +-40, bylo to super :palec: a navíc kluci mi začali chodit 3 dny po svatbě, takže taková třešinka na dortu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vanill
26.11.13 15:06

@lovesmile chceme se brát příští rok, tak snad to výjde… :mavam: ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný