Co muži k Vánocům:)

2021
23.11.13 13:15

co mužovi k vánocům:)

Ahoj ženy, maminky, prosím o inspiraci co pro muže, dali jsme si toho už tolik:) nemám moc nápady. děkuji za každý nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25187
23.11.13 13:17

Zážitek… tou cestou půjdu letos já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
23.11.13 13:19
@avm3 píše:
Zážitek… tou cestou půjdu letos já :)

Přesně tak to bude letos i u nás. Už se těším na jeho reakci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
23.11.13 13:19

Výlet do Švýcarska. Miluje Zermatt. I s nákresem cesty, franky, potvrzením z hotelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
23.11.13 13:22

To chce víc info, záliby, práce, cena…můj dostal už předem vrtacku a na vánoce mu dám ntb, protože ho potřebuje, jinak nevím, on by chtěl hrozně skočit padákem :think: ale to mu nekryje pojistka, tak má smůlu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
23.11.13 13:24

Ja taky nevim, muze mit vsechno, kdyby nebyl linej zajet do obchodu (krom nakupu zradla, na to si cas udela vzdycky). Schazi mu dostatecny pocet trenyrek, tak mu koupim ty (jestli nejake slusne sezenu, vsude samy boxerky) a protoze fakt nevim co, dam mu french press.

• Citovat
  • Upravit
15108
23.11.13 13:25
@catherine100 píše:
To chce víc info, záliby, práce, cena…můj dostal už předem vrtacku a na vánoce mu dám ntb, protože ho potřebuje, jinak nevím, on by chtěl hrozně skočit padákem :think: ale to mu nekryje pojistka, tak má smůlu :mrgreen: :lol:

At si raději skákne na pivo, to si maximálně zlomí nohu a pojistka to pokryje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
23.11.13 13:26

@boball hmmm dobrý nápad, na zimu by se to hodilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
23.11.13 13:26

Manžel se dal na víno, takže u nás to bude archivní víno, triko s nápisem nejlepší táta na světě :mrgreen: truck diář a pravděpodobně nějaký hezký obleček pro manželku :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15108
23.11.13 13:27
@catherine100 píše:
@boball hmmm dobrý nápad, na zimu by se to hodilo :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.11.13 13:30

Tak já poslouchám už půl roku, že nic nechce, nic nepotřebuje a bla bla, od září vařím mozek a vymyslela jsem : dostane nový tablet, tedy doufám, že ještě něco vyberu, dostane lístky na jeho oblíbenou věc, je krapet infantilní, takže na dobu ledovou do O2 arény, alespoň se zbavím dítěte, pomaže s ním, přeplatné 21.století, historie a 100+1, ty má rád a čte si v nich. udělám mu nakládaný hernemlín, dárek z lásky :mrgreen: vytvořím poukazy, nápad z jedné diskuze odtud, neco jako poukaz na den volna bez rodiny, poukázka ne večeři dle vlastního výběru, poukaz na sex :mrgreen: už to promýšlím, to se musí vymyslet na míru tomu kterému chlapovi, a možná se rozšoupnu a objednám mu elektrony, ale to jen možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
23.11.13 13:43
@SuzaG píše:
Přesně tak to bude letos i u nás. Už se těším na jeho reakci :dance:

Tak náš si teda jen popoletí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
23.11.13 13:45

@terinka4444 Poukaz na SEX…??? :mrgreen: To jako, že může k tobě přijít kdykoliv s poukazem a vybrat si „dárek“…??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
23.11.13 13:47

U nás je to jasný…motorkář…takže poukázky do bicker crown…chce novou helmu…a poukázky jsem koupila tady na emiminu od jedné maminy… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
23.11.13 13:49

@Jitka1976 Úplně to vidím. Poukaz platný v době nemenstruace.
Uplatněte v době nejbližší a nahlaste to půl hodiny předem at rezervuji stůl, případně postel, linku apod… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný