Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj ženy, maminky, prosím o inspiraci co pro muže, dali jsme si toho už tolik:) nemám moc nápady. děkuji za každý nápad
@avm3 píše:
Zážitek… tou cestou půjdu letos já
Přesně tak to bude letos i u nás. Už se těším na jeho reakci ![]()
Výlet do Švýcarska. Miluje Zermatt. I s nákresem cesty, franky, potvrzením z hotelu.
To chce víc info, záliby, práce, cena…můj dostal už předem vrtacku a na vánoce mu dám ntb, protože ho potřebuje, jinak nevím, on by chtěl hrozně skočit padákem
ale to mu nekryje pojistka, tak má smůlu
![]()
Ja taky nevim, muze mit vsechno, kdyby nebyl linej zajet do obchodu (krom nakupu zradla, na to si cas udela vzdycky). Schazi mu dostatecny pocet trenyrek, tak mu koupim ty (jestli nejake slusne sezenu, vsude samy boxerky) a protoze fakt nevim co, dam mu french press.
@catherine100 píše:
To chce víc info, záliby, práce, cena…můj dostal už předem vrtacku a na vánoce mu dám ntb, protože ho potřebuje, jinak nevím, on by chtěl hrozně skočit padákemale to mu nekryje pojistka, tak má smůlu
![]()
At si raději skákne na pivo, to si maximálně zlomí nohu a pojistka to pokryje ![]()
Manžel se dal na víno, takže u nás to bude archivní víno, triko s nápisem nejlepší táta na světě
truck diář a pravděpodobně nějaký hezký obleček pro manželku
![]()
@catherine100 píše:
@boball hmmm dobrý nápad, na zimu by se to hodilo
Tak já poslouchám už půl roku, že nic nechce, nic nepotřebuje a bla bla, od září vařím mozek a vymyslela jsem : dostane nový tablet, tedy doufám, že ještě něco vyberu, dostane lístky na jeho oblíbenou věc, je krapet infantilní, takže na dobu ledovou do O2 arény, alespoň se zbavím dítěte, pomaže s ním, přeplatné 21.století, historie a 100+1, ty má rád a čte si v nich. udělám mu nakládaný hernemlín, dárek z lásky
vytvořím poukazy, nápad z jedné diskuze odtud, neco jako poukaz na den volna bez rodiny, poukázka ne večeři dle vlastního výběru, poukaz na sex
už to promýšlím, to se musí vymyslet na míru tomu kterému chlapovi, a možná se rozšoupnu a objednám mu elektrony, ale to jen možná.
@SuzaG píše:
Přesně tak to bude letos i u nás. Už se těším na jeho reakci
Tak náš si teda jen popoletí… ![]()
@terinka4444 Poukaz na SEX…???
To jako, že může k tobě přijít kdykoliv s poukazem a vybrat si „dárek“…??? ![]()
U nás je to jasný…motorkář…takže poukázky do bicker crown…chce novou helmu…a poukázky jsem koupila tady na emiminu od jedné maminy… ![]()
@Jitka1976 Úplně to vidím. Poukaz platný v době nemenstruace.
Uplatněte v době nejbližší a nahlaste to půl hodiny předem at rezervuji stůl, případně postel, linku apod… ![]()