Všichni, kdo budou mít chudé Vánoce

23.11.13 11:16

všici kdo budou mít chudé vánoce

Ahoj jen by jsem byla zvědavá kdo z vás ještě bude mít chudé vánoce. A jak to řešíte když není na to aby pod stromečkem bylo trochu víc věcí. Děkuji za vaše názory rady a tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
23.11.13 11:20

My to neřešíme nijak… Jsme rádi, že se sejdem jako rodina, uděláme si dobré jídlo a společně posedíme ;)

Pro dcerku nějaká ta drobnost pod stromečkem bude… Smysl Vánoc nevidím v tom, že musíme mít pod stromkem hromady dárků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
23.11.13 11:22

Chude Vanoce?? Co to jako je? Behem roku si preci vzdy na nejakou drobnost, abych toho druheho potesila, penize najdu. Navic plno darku se da vyrobit (cokoladovy bonbony, marmelady, chutney…)
Vanoce snad nejsou oslavou bohatstvi, naopak. Jsou uplne o jinych vecech. Nejhezci Vanoce u nas byly vzdy ty, kdyz jsme na tom nebyli uplne nejlip :)

• Citovat
  • Upravit
23.11.13 11:23
@werunkaw123 píše:
My to neřešíme nijak… Jsme rádi, že se sejdem jako rodina, uděláme si dobré jídlo a společně posedíme ;)Pro dcerku nějaká ta drobnost pod stromečkem bude… Smysl Vánoc nevidím v tom, že musíme mít pod stromkem hromady dárků

To jo to je pravda.To já uznávám. No ale něco tam pro děti bejt musí že. Na nás dospělé kašlem už dlouho ale letos to bude bída se vším no asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.11.13 11:24

@Péťakouzlíčko šetřím celý rok a nekupuju velké věci - např proč jedno lego za 2 tis, když po 2-3 stovkách koupím víc menších :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
23.11.13 11:25

A kolik je detem? To je blby, to jste nemohli behem roku trosku nasetrit, vzdyt se daji poridit pekne levne hracky, knizky atd.

• Citovat
  • Upravit
23.11.13 11:27
@martina.se píše:
@Péťakouzlíčko šetřím celý rok a nekupuju velké věci - např proč jedno lego za 2 tis, když po 2-3 stovkách koupím víc menších :think:

to ano to i já mám pár dárků koupených přes rok z výprodejů ale letos je jich opravdu jen pár. A to ještě ke všemu sem nenašla do ted nicc pro druhou holku takže absolutně nevím sem docela v konci. A o dalších věcech ani nemluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
23.11.13 11:28

@Péťakouzlíčko co to je pár dárků a kolik je dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.13 11:28
@rachel55 píše:
A kolik je detem? To je blby, to jste nemohli behem roku trosku nasetrit, vzdyt se daji poridit pekne levne hracky, knizky atd.

sorry ale k tomu se tu raděj vyjadřovat nebudu veřejně rozhodně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
23.11.13 11:29

Ahoj, my budeme mít,,chudé vánoce" ne kvůli financím, ale nejsem ochotná absolvovat nákupní šílenství. My dospělí si koupíme co chceme během roku, k tomu Vánoce nepotřebujeme, miminko dostane drobnosti a starší pár dárků pod stromkem najde.
Nejspíš to bude znít jako otřepané klišé, ale pro mě je důležité, že se sejdeme jako rodina, letos poprvé ve čtyřech :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.11.13 11:30
@Péťakouzlíčko píše:
to ano to i já mám pár dárků koupených přes rok z výprodejů ale letos je jich opravdu jen pár. A to ještě ke všemu sem nenašla do ted nicc pro druhou holku takže absolutně nevím sem docela v konci. A o dalších věcech ani nemluvě.

však nemusí těch dárků mít 50, no ni? to není o množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597

My si dárky vyrábíme a i když budem mít pod stromkem celkem 5 dárků, z toho dva budou nakreslené obrázky od syna, nehodnotím to jako chudé vánoce :nevim: kouzlo vánoc je jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
@Péťakouzlíčko píše:
Ahoj jen by jsem byla zvědavá kdo z vás ještě bude mít chudé vánoce. A jak to řešíte když není na to aby pod stromečkem bylo trochu víc věcí. Děkuji za vaše názory rady a tipy.

Máme malý stromek…155cm…takže to vypadá, že máme víc dárků… :mrgreen:
jinak to řeším hezkým balením dárků…více drobnostmi než jedním větším darem…
Rozhodně ne půjčky a podobně!!!

• Citovat
  • Upravit
72725
@Lemuska píše:
Ahoj, my budeme mít,,chudé vánoce" ne kvůli financím, ale nejsem ochotná absolvovat nákupní šílenství. My dospělí si koupíme co chceme během roku, k tomu Vánoce nepotřebujeme, miminko dostane drobnosti a starší pár dárků pod stromkem najde.
Nejspíš to bude znít jako otřepané klišé, ale pro mě je důležité, že se sejdeme jako rodina, letos poprvé ve čtyřech :hug:
:palec: přesný..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.11.13 11:31

Vždyť Vánoce nejsou o tom, že bude milion drahých dárků, Vánoce pro mě jsou pohoda, rodina a klid, dobrá večeře a pohádky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný