Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím Vás, má tu někdo zkušenosti s tabletkou po? S přítelem se nám stala nehoda, hned další den jsem běžela do lékárny. Bylo mi trochu špatně od žaludku a jsem utahaná, hlavně jsem ale vyděšená, jestli zabere. Přítel říkal, že ještě nebyl a tak se nic nemůže stát, ale já si vypočítala, že jsem měla zrovna asi 2 dny před ovulací. Tak mám vážně nahnáno jak to bude dál, je mi 17 let. Díky
@Karleon píše:
Přítel neby a vám se stala nehoda. Jak to jde dohromady?
Třeba zjistili, že je děravý kondom ještě před ejakulací ![]()
Neboj, zabere ![]()
@adel106
To, že je ti špatně není z těhotenství, ale strachu, že seš těhotná. Den „po“ to fakt žádné neví
Neboj, pokud sis vzala tabletku, bude to dobrý. Příště si dejte větší pozor. Hlavně se děj do klidu, teď stejně víc nenadelas ![]()
Pokud si užila tabletku tak, jak jsi měla, tedy včas. Což ano. Tak se není čeho bát.
Tabletka „po“ se muze pouzit az 72 hodin po styku, takze se nemusis bat.
A je normální mít po ní už skoro týden zvýšené teploty nad 37? ![]()
@Anonymní píše:
A je normální mít po ní už skoro týden zvýšené teploty nad 37?
„Po ní“ je dost odvážné tvrzení. Můžeš být prostě jen nastydlá.
Nemyslim. Otazka je, zda to nejak souvisi, nebo je to z neceho uplne jineho.
@hadraplanka Právě. Nic mi není
![]()
Je pravda, že poslední dobou mám jakoby zahleněny krk skoro každé ráno, ale žádná bolest v krku, žádná rýma, únava apod. A přes den to přejde, ale teploty se drží. Nejhorší je, že teď jsem doma, do práce nastupují až příští měsíc a nervy mám tím pádem na pochodu.
@beruska9 Prý, když žena otěhotní má teplotu stále vysokou, ale tak brzy (týden po styku)to snad nejde?? Teplotu mám prakticky od druhého dne po užití tabletky
@Anonymní píše:
@beruska9 Prý, když žena otěhotní má teplotu stále vysokou, ale tak brzy (týden po styku)to snad nejde?? Teplotu mám prakticky od druhého dne po užití tabletky
No ale to je bazalni teplota, myslis tu?
@Anonymní píše:
@beruska9 Ano, měřím se už několik dní od styku a užití tablety PO
A kolikaty den v cyklu jsi? Ona se drzi normalne vys celou druhou polovinu cyklu, od ovulace az po menstruaci. Rozdil byva, ze pri ms klesne, pri tehotenstvi zustane. Plus jestli ji nemeris dlouhodobe, cely cyklus a idealne nekolik, tak se z toho moc usuzovat neda.