Tabletka "po" a menstruace

14
6.7.17 16:12

Tabletka "po" a menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda z vás má některá zkušenosti s Postinorem. Včera jsem jej použila při menstruace (v letáčku jsem nic ohledně braní při mens. nezaznamenala) a hned mi menstruace skončila. Je to normální? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2550
6.7.17 16:17

A proč ho používáš při menstruaci? Myslím, že se tam nic ohledně menstruace nepíše, protože se nepředpokládá, že bys při menstruaci byla těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.7.17 16:21

Tak chtěla jsem mít stoprocentní jistotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
6.7.17 16:26

Tak pokud jsi měla nechráněný styk dva tři dny před termínem menstruace, tak je minimální šance otěhotnět. Postinor je velká dávka hormonů, takže si myslím, že se klidně mmohlo stát, že ti stopla menstruaci. Jen si myslím, že v tomhle případě to byla zbytečná dávka hormonů.
Jinak doporučuji se trošku dovzdělat ohledně množení, ušetříš si tím spousty starostí. Popřípadě používat kvalitní antikoncepci, když nechceš otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.7.17 16:30

No bohužel uprostřed menstruace, byla zbytečnost to brát, ale aspon jsem poučená pro příště. Snad mi to až moc nerozhodí cyklus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
6.7.17 16:33

Každý reaguje jinak, ale je to obrovská dávka hornomů. Kamarádce se cyklus srovnával dva tři měsíce, než byla na tom, co je zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.7.17 16:37

To verim, je to hnus nikdy vic. Dekuju moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
6.7.17 16:41

Budu držet pěsti, aby nebyl potřeba. Zvlášť v dnešní době, kdy je tolik možností se spolehlivě chránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.7.17 17:34

Ze nemůžeš? Možná by jsis mohla projít pár diskuzí, několik holek už takhle otěhotnělo :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.7.17 18:01
@susaine píše:
Ze nemůžeš? Možná by jsis mohla projít pár diskuzí, několik holek už takhle otěhotnělo :* :* :*

Když už jsi nedávala ve škole pozor, nevadí - přečti si něco o menstruačním cyklu: https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Menstruačn%C3%AD_cyklus
V době menstruace odchází přestárlá sliznice, proto menstruuješ. Ovulace je 12 - 16 dnů před MS. Pro uznízdění oplodněného vajíčka je třeba správně narostlá a správně prokrvená sliznice. V době MS není v děloze sliznice. Po MS roste nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí