Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@vodnarka2013 To neni akutni… musi mit i zastup u jineho obvodaka/deckare… nevim presne co myslis „osetrovanim“
S tím bych na pohotovost nešla, to je spíš pro nějaké akutní problémy, zkus jiného obvoďáka ![]()
Tak si tam zavolej a popiš svoji situaci a že nikdo jiný není, co ti řeknou..
@vodnarka2013 Tak k jinemu deckarovi… pohotovost neni k vypisovani papiru ![]()
V nemocnici určitě OČR nevypíšou, ani ji tam nemaj. To muže vypsat pouze oš. lékař, a nebo jeho zástup. Muže ti to vypsat zítra. co je za problém?
@Tejule píše:
V nemocnici určitě OČR nevypíšou, ani ji tam nemaj. To muže vypsat pouze oš. lékař, a nebo jeho zástup. Muže ti to vypsat zítra. co je za problém?
v nemocnici očr vypíšou pokud je paní hospitalizovaná
Já jsem to pochopila tak, že ma nemocné dítě a chce dneska vypsat ošetřovačku. Né že je hospitalizovaná. Když je hospitalizovaná tak to je jiná. Pokud pracuje dostane OČR v nemocnici (většinou) Některé nemocnice chtěj ať to vypisuje PLDD, zaleží na domluvě, ale na dítě se kterým tam leží! Pokud otec potřebuje OČR, na druhé dítě se kterým musí zustat doma - protože matka je hospitalizovaná. Tak jedině u PLDD.
A pokud je hospitalizovaná sama se sebou - tak taky vypisuje PLDD - na chirurgii fakt ošetřovačky nemají.
@vodnarka2013 píše:
Holky moje doktorka ma dovolenou a ma tam napsáno ze v akutních případech se obrátit na pohotovost… potřebuji napsat ošetřovánínapíšou mi to tam?
Ošetřování opravdu není akutní případ. Vůbec tam s tím neotravuj. Pohotovost tu není od vypisování papírů…
Holky moje doktorka ma dovolenou a ma tam napsáno ze v akutních případech se obrátit na pohotovost… potřebuji napsat ošetřování
napíšou mi to tam?