Tablety do myčky DM, jsou 3v1?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7213
26.7.11 21:28

tablety do mycky DM,jsou 3v1?

Dobry vecer,mame novou mycku,tak zkousime co sedne za tabletky na myti,mame finish a jar,male musi se vychytat akce,jinak za plnou cenu jsou docela mastne :roll:

dneska v dm drogerii jsem si vsimla jejich tablet klasickych,revolution a pak i nature,ale nejak jsem z toho nevycetla,jestli jsou „vse v jednom“ a nebo musim k tomu dokoupit sul a lestidlo?

poradi nekdo? a pripadne jestli delaji sul i lestidlo stejne znacky…

DEKUJI ZA RADY A POMOC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
613
26.7.11 21:31

Ahoj, používám tablety z DM, ale dokupuji i sůl a leštidlo(také v DM) i tak to vyjde oproti „značkovým“tabletám levněji :palec: A jsem moc spokojená :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
26.7.11 21:33

majko a kolik priblizne vyjde to lestidlo a sul a pripadne na jak dlouho to jejich baleni je?

na diskuzich prave ty tablety dost chvali,tak mam cerva v hlave :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
26.7.11 21:33

já dávám sůl a leštidlo i těm tabletám 3v1 ;-) jinak myslím, že zrovna tyto z DM nejsou 3v1 a sůl a leštidlo jsem někde zahlédla. ale klidně můžeš mixovat značky. já zrovna mám v myčce tablety Finish a sůl a leštidlo Somat. a nádobí to nevadí a je krásně umyté. jinak ještě je super řada W5 z Lidlu a ti mají určitě i 3v1 i sůl a leštidlo. a dobře myjí a jsou za super cenu. jestli si mohu poradit další značku na vyzkoušení ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.7.11 21:36

Mě nejvíc vyhovují tablety jar a teď jsem poprvé koupila somat, jinak jsem dva roky kupovala tablety calgonit a po nich mi zůstávalo nádobí místama špinavé, na sklenkách byly kapky. Tak teď asi zůstanu u somatu, ten máme doma asi 14 dní a jsem spokojená zatím bylo umyté řádně vše co bylo v myčce. Ty jarové taky byly fajn, ale zrovna nebyli v akci, když jsem potřebovala koupit tablety. Vždycky, když je akce, tak koupím na půl roku rok a je klid :)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.7.11 21:36

JJ,jedu v Lidlu (sůl,leštěnka,tablety)už dlouho,umejou stejně,jako Calgonit ,Somat apod a cena nesrovnatelná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.7.11 21:39
RadanaH píše:
majko a kolik priblizne vyjde to lestidlo a sul a pripadne na jak dlouho to jejich baleni je?na diskuzich prave ty tablety dost chvali,tak mam cerva v hlave :-)

Leštidlo asi 35,– a sůl asi 25,– Sůl mám tak na čtvrt roku a leštidlo možná i na dýl…ale záleží na myččce jak ti žere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.7.11 21:45

Mi ten somat nepřišel drahý, u nás v drogérce bylo teď 56 tablet za 140,– byly zrovna v akci. To my máme na skoro 2 měs. Kolik vás vyjdou ty v tom Lídlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.7.11 21:46
IvkaH píše:
Mi ten somat nepřišel drahý, u nás v drogérce bylo teď 56 tablet za 140,– byly zrovna v akci. To my máme na skoro 2 měs. Kolik vás vyjdou ty v tom Lídlu?

V DM vyjde 60 ks na 100Kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
26.7.11 21:50

ty jo,holky diky,ja jsem takovy typ,ze porad zkousim a pak se rozhodnu a zustanu verna :mrgreen:

me jde i o to,ze na nasi vestavne mycce je u tech tablet 3v1 jen omezene programy,ty dlouhe a na ty kratsi to nepusti a vlastne jsme se ted stehovali zpet domu(po rekonstrukcich) a prislo mi skoda davat na oplach napohled cistych veci ty dlouhe programy,tak jsem premyslela i nad variantou prasek-sul-lestenka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.7.11 21:52

A když už tam budeš dávat sůl a leštidlo (sůl kupuju tu nejlevnější Tesco…, leštidlo ta litrová flaša mi vydrží na dva roky skoro…), vyjde nejlevněji prášek :nevim: Třeba ten W5 z Lidlu - a myje super. I když bude záležet i jakou máte vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.7.11 21:58

Je to ta jejich značka DENKMIT..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
26.7.11 21:59
Majkla píše:
RadanaH píše:
majko a kolik priblizne vyjde to lestidlo a sul a pripadne na jak dlouho to jejich baleni je?na diskuzich prave ty tablety dost chvali,tak mam cerva v hlave :-)
Leštidlo asi 35,– a sůl asi 25,– Sůl mám tak na čtvrt roku a leštidlo možná i na dýl…ale záleží na myččce jak ti žere :mrgreen:

hmmm,tak to jsou pekne ceny :palec: :palec: jeste nevim jak zere,nemam vyzkousene,musim poradne nastudovat manual a otestovat,z pohodlnosti jsem do zacatku koupila 3v1 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
26.7.11 22:00

v lidlu jsem si tablet a veci do mycky nevsimla,tak musim lip cumet :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.7.11 22:01
RadanaH píše:
Majkla píše:
RadanaH píše:
Leštidlo asi 35,– a sůl asi 25,– Sůl mám tak na čtvrt roku a leštidlo možná i na dýl…ale záleží na myččce jak ti žere :mrgreen:
hmmm,tak to jsou pekne ceny :palec: :palec: jeste nevim jak zere,nemam vyzkousene,musim poradne nastudovat manual a otestovat,z pohodlnosti jsem do zacatku koupila 3v1 :mrgreen:

Tu pohodlnost chápu :lol: Stejně si ale myslím, že pro tu myčku i pro nádobí je lepší sypat sůl a lít leštidlo :think: Nějak těm 3v1 nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný