Tablety Propolki

Iveta89
2.7.12 22:13

Tablety Propolki

Ahoj mám dotaz a nikde na netu jsem to nenašla, je my špatně bolí mě v krku, našla jsem doma Propolki co jsem cucala v těhu ale nevím zda se můžou i při kojení :?: Prosím, poraďte. Moc děkuji. Jinak nic jiného doma nemám až zítra v lékarně koupim.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
451
2.7.12 22:17

Jojo propolki muzes :) asi pred mesicem me chytla jakasi viroza a v lekarne mi je doporucili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta89
2.7.12 22:19

@habet Jéé tak moc děkuji, vím že se smí v těhu ale nevím jak u kojení abych malému nějak neublížila až by to doputovalo do mlíčka. A nikde jsem to nemohla vyčíst. Moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
27009
2.7.12 22:48

Jojo muzes nej jsou s aloe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
2.7.12 23:20

To je zajímavé, jak se názory lékárníků liší :). Já to řešila asi před měsícem, poslala jsem podle zdejších diskuzí manžela pro Propolki do lékárny a tam se lékárnice zhrozila, že Propolki v žádném případě v těhotenství ne a a prodala mu nějaké cucací tabletky za asi 30 korun, které se v těhotenství můžou (bylo to i uvedené v příbalovém letáku). Na název si bohužel nevzpomenu.

• Citovat
  • Upravit
251
2.7.12 23:34

Já jsem je cucala v těhotenství i teď při kojení a žádné negativní důsledky nepozoruju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
3.7.12 08:21

Mně je v těhotenství taky dali. Je pravda, že jsem nikde nic na krabičce o těhotenství a kojení nevyčetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fazolka5353
20.3.13 16:44

Tablety Propolki

Tak ta lekarnice co se nad propolkami zhrozila musela byt naka mimo, bud o tom nic neveela, nebo byla myslenkama jinde a v prvni chvili si je s necim spletla, propolky, se prave v tehotnstvi i pri kojeni smeji, hlavni ucinou slozkou je v nich prirodni propolis, a neni jediny duvod proc by tehotna nesmela prirodni vceli produkty edine pak alergie na vcei produkty, to je jak kdyby vam ta lkarnice rekla ze nesmite med :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6024
3.9.13 09:10

Myslite, ze muu propoliki? Jsem ve 14tt a mam nejakou chripku a jedine co jsem nasla doma je detsky paralen a propoliki. Myslite ze to muzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
3.9.13 09:40

@Vemas propolki určitě ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.9.15 21:41

Existují však i Propolki s ALOE + zázvorem + citronovou trávou nebo Propolki s ASPARTAMEM pro diabetiky… Ale co se týká klasických s vitaminem C - ty by neměly škodit a v příbalovém letáku není uvedeno že není určeno pro těhotné a kojící. Jen mě napadlo jestli manžel v lékárně nespletl název pastilek, což se mužům stává běžně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí