Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jojo propolki muzes
asi pred mesicem me chytla jakasi viroza a v lekarne mi je doporucili
@habet Jéé tak moc děkuji, vím že se smí v těhu ale nevím jak u kojení abych malému nějak neublížila až by to doputovalo do mlíčka. A nikde jsem to nemohla vyčíst. Moc děkuji ![]()
To je zajímavé, jak se názory lékárníků liší
. Já to řešila asi před měsícem, poslala jsem podle zdejších diskuzí manžela pro Propolki do lékárny a tam se lékárnice zhrozila, že Propolki v žádném případě v těhotenství ne a a prodala mu nějaké cucací tabletky za asi 30 korun, které se v těhotenství můžou (bylo to i uvedené v příbalovém letáku). Na název si bohužel nevzpomenu.
Já jsem je cucala v těhotenství i teď při kojení a žádné negativní důsledky nepozoruju
![]()
Mně je v těhotenství taky dali. Je pravda, že jsem nikde nic na krabičce o těhotenství a kojení nevyčetla.
Tak ta lekarnice co se nad propolkami zhrozila musela byt naka mimo, bud o tom nic neveela, nebo byla myslenkama jinde a v prvni chvili si je s necim spletla, propolky, se prave v tehotnstvi i pri kojeni smeji, hlavni ucinou slozkou je v nich prirodni propolis, a neni jediny duvod proc by tehotna nesmela prirodni vceli produkty edine pak alergie na vcei produkty, to je jak kdyby vam ta lkarnice rekla ze nesmite med ![]()
Myslite, ze muu propoliki? Jsem ve 14tt a mam nejakou chripku a jedine co jsem nasla doma je detsky paralen a propoliki. Myslite ze to muzu?
Existují však i Propolki s ALOE + zázvorem + citronovou trávou nebo Propolki s ASPARTAMEM pro diabetiky… Ale co se týká klasických s vitaminem C - ty by neměly škodit a v příbalovém letáku není uvedeno že není určeno pro těhotné a kojící. Jen mě napadlo jestli manžel v lékárně nespletl název pastilek, což se mužům stává běžně ![]()
Ahoj mám dotaz a nikde na netu jsem to nenašla, je my špatně bolí mě v krku, našla jsem doma Propolki co jsem cucala v těhu ale nevím zda se můžou i při kojení
Prosím, poraďte. Moc děkuji. Jinak nic jiného doma nemám až zítra v lékarně koupim.