Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Má někdo jakoukoliv zkušenost s tímto kempem? www.4camps.cz . Jedná se nám o ten v Boskovicích, případně uvítám i názor v jiném místě. Prosím o reakci pouze ty, kdo tam již děti měli, či znají někoho s osobní zkušeností. Nestojím o reakci s hodnocením náplně campu bez osobní zkušenosti. Děkuji
@martina.se píše:
@ivulka twl, to jsme měli vědět dřív, to by kluk slintal..
To mi povídej. Já včera dostala od syna vynadáno, že jsem si dovolila objednat tábor, na který už nějakou dobu jezdí. Mimochodem se tam vždycky těšil
. Ovšem včera narazil na netu právě na ten craftcamp a bylo zle
. Ovšem tedy já osobně budu moc ráda, když na minecraft alespoň jednou v roce na pár dní zapomene. Už teď mu z něj hrabe ![]()
Můj syn byl ve Volyni na videocampu, setkal se s youtuberama, hlavně s gogem.byl nadsenej, natáčeli videa, radili jak mají programovat svá videa.
@ivulka promin ze reaguju kdyz nemam zkusenost, ale ja se tam nejak nemuzu proklikat k cene, terminum, a od kolika to je let.
@Ivana 85 koukala jsem na minecrft a ten je od 8-16 let, 8dní 6000 ![]()
No tak to by byl přesně tábor pro našeho, otázka co by si vybral ![]()
Ty jo tak to by se náš kluk zbláznil! ![]()
Moc díky za tip, vůbec jsem o tom nevěděla. To je suprový! ![]()
@ivulka jsme Ti vůbec nepomohli, že.. ale jak koukam, tak po sezóně možná pár zkušeností přibude ![]()
Zatim moc nepomohli, ale co se da delat. Mozna se jeste nekdo ozve a mozna jsem nekomu dala dobry tip na tabor.
Ahoj rada bych obnovila diskuzi, snazim se dohledat na forcamp nejake recenze ale moc se nedari! jediny co jsem nasla tak informaci o nejake smrtelne nehode v roce 2015, coz me teda vydesilo. Pokud tu nekdo je kdo ma vice zkusenosti, budu rada.
Děkuji
ahoj Jana