Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nemáte prosím některá zkušenost s táborem Oříšek v Bližné. Syn přinesl letáček ze školy a je dost nadšený, že by tam jel. Ještě nikdy na táboře nebyl.
Hledám nějaké recenze, ale nic nemůžu najít. Měly jste tam některá dítě, jak bylo spokojené. Díky za všechny vaše informace.
@Marfusa2 píše:
Ahoj, nemáte prosím některá zkušenost s táborem Oříšek v Bližné. Syn přinesl letáček ze školy a je dost nadšený, že by tam jel. Ještě nikdy na táboře nebyl.
Hledám nějaké recenze, ale nic nemůžu najít. Měly jste tam některá dítě, jak bylo spokojené. Díky za všechny vaše informace.
Ahoj, taky nám to děti donesly domů a chtěly by jet, ale nemůžu nikde zjistit recenze, tak kdyby náhodou někdo věděl, tak budu ráda ![]()
@luvakran Tak já sem tam kluka nakonec přihlásila i bez recenzí. Některý termíny už mají obsazený, tak sem měla co dělat, abych to napasovala na ostatní aktivity o prázdninách.
Obnovuji téma… Syn jede 24. 7. Má někdo další zkušenost s táborem?
@Luska Deti se tento vikend vratily a nebyly moc spokojene a ja jako rodic taky ne. Mozna jsme moc narocni, nevim…. Nasi byli poprve.
@Petra_Kiki A jzs, tak jsem zvědavá s jakou přijede. Za týden začíná. Moc děkuji za info.
@Luska píše:
@Petra_Kiki A jzs, tak jsem zvědavá s jakou přijede. Za týden začíná. Moc děkuji za info.
Dcera byla loni, protože její prsvidelbý tábor se nekonal. Nenadchl, ani neurazil, ale letos jela na ten svůj pravidelný
Milé maminky,
pokud zvažujete poslat své dítě na tábor Oříšek v Bližné na Lipně, čtěte!!!
„Tábor nedporučuji!!! Nevhodné prostředí pro děti!!! Děti jsou většinu času zavřené na pokojích. Dopolední a odpolední program dle výběru trvá cca 1hodinu. Dětem se vedoucí nevěnují. Jeden ze synů (8let) mi loňský rok 2021 z tábora utekl, protože se nudil. Oba synové se vrátili domů se zdravotnickou zprávou, že jim bylo ublíženo na zdraví. Mladšímu synovi (6let) tam při rvačce rozbili dioptrické brýle, za které p. Kudláček-hlavní vedoucí, odmítl uhradit škodu. Prohlásil, že se jedná o věc, která není na táboře nutná stejně jako mobil.“
Příspěvek upraven 01.03.22 v 14:09
Milé maminky,
pokud zvažujete poslat své dítě na tábor Ořišek v Bližné na Lipně, čtěte!!!
„Tábor nedporučuji!!! Nevhodné prostředí pro děti!! Děti jsou většinu času zavřené na pokojích. Dopolední a odpolední program dle výběru trvá cca 1hodinu. Koupání se nekoná. Dětem se vedoucí nevěnují. Jeden ze synů (8let) mi loňský rok 2021 z tábora utekl, protože se nudil. Oba synové se vrátili domů se zdravotnickou zprávou, že jim bylo ublíženo na zdraví. Mladšímu synovi (6let) tam při rvačce rozbili dioptrické brýle, za které p. Kudláček-hlavní vedoucí, odmítl uhradit škodu. Prohlásil, že se jedná o věc, která není na táboře nutná stejně jako mobil.“
Tábor,, oříšek’’ To co jsem tu zažila.. nikdy víc.. znám daleko lepší tábory a tohle je jen velký byznys.. jsem zklamaná z vedení.. jinak vedoucí, praktikanti i kuchyně je skvělá.. ale ostatní nebudu komentovat…celý systém je špatně..
@002Kristina dobry den, muzete mi poslat prosim vice info? Mam tam ted 2 dcery
Tábor nedoporučuji. Stejně jako píše paní 1hodinovy trapný program denně, zbytek dne posedávají u chatek. Kousek o Lipna, ale koupání ani jednou prý není počasí 35stupnu. Jídlo nedostatečné jenom pro příklad snídaně byla například půlka krajíce s margarínem. Jízda na koni asi 15 minut za celý týden. Keramika je pouze tuhnoucí hmota. Ve stanech se starají starší děti o 5-6 ti leté. Doporučuji změnit tábor ať nemají děcka zkažený prázdniny. ![]()
Syn tu byl na táboře v červenci 2023 a byl zklamaný.
Ani jednou se nebyli koupat, i když byla veliká horka. Strava nepestrá, jednotvárná - k svačinám i snídaním každý den chléb s margarínem.
Synovi strava nechutnala, chybělo mu ovoce, zelenina, mléčné výrobky. Aktivity (čtyřkolky, střílení, RC modely) probíhaly jen dopoledne a po krátkou dobu. Syn znovu už na tento tábor nechce. ![]()
@Trialka dcery byly loňský rok… Půlka vedoucích se prý pohádala a odjela. 15 leté holky pověřili za vedoucí tábora, chyběli dospělí. O jídlu nemluvě… Denně chléb s margarínem, na příděl pár balíčků salámu. Jeden den těstoviny s mákem, další těstoviny se strouhankou. Tábor svůj lesk již zřejmě ztratil a stal se honbou za rychlým výdělkem. Ve vedrech nebyla možnost koupání. O aktivitách nemluvě… Děti měly hlad. Jízda na koni = kolečko na jízdárně