Praha na víkend - info

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1845
25.2.16 12:08

Praha na víkend - info

Chystáme se do Prahy na prodloužený víkend. Prosím o typy kam určitě zajít s dítětem (4 roky), ale je mi jasný, že všechno nestihneme :-) Bydlet budeme na Proseku, tak prosím o typ na dobrou restauraci někde poblíž. A u zoo funguje restaurace celoročně? Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2730
25.2.16 12:25

Já teprve koukám po ubytování ale typy na výlet mě zajímají a navíc máme 3,5 letou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
25.2.16 12:31

Na proseku je bobova draha. Zoo urcite. Sla bych se projit kolem reky u branika - tam jsou hriste i obcerstveni. Lanovka na petrin nejezdi ale v petrinskych sadech je i tak hezky - a hezke hriste. A vecer nebo rano kdyz bude zima tak kralovstvi zeleznic na smichove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
25.2.16 12:36

@wittis kdy se tam chystáte? ubytování je spousta ale většinou dost drahé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
25.2.16 12:48

V zoo je v tuto chvíli velká restaurace u lachtanů v rekonstrukci. Ale restaurace je ještě u slonů, ale ta nevím, jak funguje teď. Jinak stánky už jedou. Tak by možná mohla i ta restauračka u slonů :nevim: (Známá tam pracuje). Možná si tam zavolej. Zoo doporučuji, Království železnic taky, pak se dá jít i do muzea Lego na Národní třídě, děti si tam smí z lega stavit. Na petříně Petřínská rozhledna a snad ještě funguje zrcadlové bludiště, jako dítě jsem tuto kombinaci milovala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
25.2.16 13:05

Restaurace u slonů funguje celoročně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
25.2.16 13:35

Jednu zastávku od Proseku jsem bydlela, takže taky doporučuji Zoo, která není daleko, pokud bude škaredě tak aquapark Šutka, jinak si zajeďte na výstaviště v Holešovicích, probíhá tam Matějská a pokud bude hezky, tak se to dá spojit s procházkou po Stromovce, která je hned vedle. Jinak bych volila klasiku - hrad, Malá Strana, Kampa.., ale budete muset popojíždět MHD, nebo dítko poponášet. S restauracemi jsem tam moc spokojená nebyla, jedině mě napadá Ristorante Prosecco, ale tam to asi není moc pro děti..Já jsem se s malým nejlíp najedla v restauracích v OC Letňany, je tam toho hodně, každý si může vybrat něco jiného a jsou tam i nějaké atrakce pro děti..Jinak bobovka a kousek od Proseku - zastávka Šimůnkova, nebo jedna za Šimůnkovou (jede se tam autobusem 136) je docela pěkný lesopark, ideální na procházku před obědem, nebo na odpočinkové odpoledne. Je tam Ďáblická hvězdárna, dětské hřiště a docela pěkný výhled. A hned u zastávky Šimůnkova je cukrárna, žádný luxus, ale ujde. Jinak na Střížkově je Park Přátelství, dá se tam dojít od obchodního centra na Proseku a je tam i restaurace. V parku jsou vodní prvky a hřiště. Ještě doporučuji Vyšehrad, je tam hezký výhled a dá se sejít dolů k řece, kouknout na lodičky, atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21495
25.2.16 19:42

Taky primárně hlasuji pro ZOO. Byli jsme tam zrovna minulý víkend. Restaurace u slonů funguje, ale vevnitř je strašně málo místa, takže i v zimě se musí sedět venku. POkud jedete autem, tak si zajeďte do čestlic - buď do akvaparku a nebo naprosto úžasný je Funpark žirafa. Dá se tam strávit klidně celý den. Já odsud tahám děti vždy heverem. Pokud má vaše dítě rádo zvířátka, tak velmi povedená je expozice Noemova archa v nové budově národního muzea na václaváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
18.10.18 19:31

Ahoj holky oživuji diskuzi. Dáte mi nějaké aktuální tipy? Pojedeme s dcerou 8 let a synem 3 roky na 3 dny a plánujeme zoo a loď po Čertovce. Co dále? Herny nechci nějaké muzeum atd.? Loni jsme byli na Noemova archa a moc se nám to libilo. Muzeum hraček na hradě je zavřeno? A co muzeum strašidel nebo alchymie či zemědělství? Děkuji za tipy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21495
18.10.18 19:35

zkuste zemedelske muzeum a hned vedle narodni technicke muzeum. obe jsou moc hezka. pri hezkem pocasi je uzasna i botanicka zahrada. mohli by se vam libit i muzeum lega nebo koukni na kralovstvi zeleznic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21495
18.10.18 19:38

jeste me napada muzeum smyslu v jindrisske. na muzeum alchymie jsou jeste mali. muzeum strasidel je fajn, ale fakt strasidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
18.10.18 19:41

Za me zemědělské a technické muzeum, chodím tam s detmi často.
Taky stojí za vidění hamleys - tam se chodím cournout i bez děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21495
18.10.18 19:57

jo, a jinak zemědělské muzeum má do 28. 10. vstup zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11662
18.10.18 20:44

Urcite zemedelske muzeum,je interaktivni a zabavite se cely den…technicke je pro deti nuda,nemuzou si na nic sahnout :mrgreen: a nebo pak jiz zminovane Hamleys..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
18.10.18 20:44

@nozu my tam budeme až v listopadu a to muzeu smyslu je co? A botanickou zahradu myslíš tu u zoo nebo jinde?
Jinak díky za tipy určitě pujdeme do zemědělského i techniky a vydáme se i na mašinky.
@eliskaj tam se s nimi bojím jít, že už nevyjdeme ven :lol:
Holky a co Žižkovská věž? Stojí to za to? A ještě mě napadlo zrcadlové bludiště na Petříně nebo muzeum Karla Zemana nebyli jste tam někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí