Táborsko - tipy na výlet

20885
19.7.15 13:15

Taborsko- tipy na vylet

Ahoj holky, zanedlouho vyrazime smer Tabor. Mate nejake tipy na vylet, nejake zajimavosti v Tabore nebo v okoli? Neco uz mame zjisteno ale stejne se jeste rada dozvim kde to stoji za to. Jinak jsme rodina a tremi detmi. dekuji za kazdy tip. Napr. Je v okoli zoo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3774
19.7.15 13:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
19.7.15 13:31

Zoo by měla být kousek od Tábora ve Větrovech.
 http://www.zootabor-vetrovy.cz/zoo/kontakt.php

Prý byla letos znovu otevřena, my tam byli už dříve.

V Táboře jsme byli jak v muzeu, tak v podzemí - v těch hicech paráda :)
Fajn je taky výšlap na kostelní věž a kousek před vstupem na věž je pro děti takové pohádkové podzemíčko, ale tam jsme nebyli vzhledem k tomu, že naše děcka už jsou dospělá a jen samotným se nám nechtělo, tak netuším, jak to vypadá uvnitř :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
19.7.15 13:41

Zoo, strašidelní podzemí, muzeum čokolády a marcipánu, muzeum lega, katakomby, mezi táborem a jindřichovým hradcem je kukuřičné bludiště a nějaký houbárium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
19.7.15 13:42

@Bavi zoo tam je… :) ve Větrovech, letos 30.6. jí znovuotevřeli… a co jsem slyšela, tak je pěkná :pankac:

jinak to v okolí Tábora neznám, jen jsem si vzpomněla na tu zoo :)) ale třeba třeboňsko zase není tak daleko… ;) záleží, kam jste schopní dojet pak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
19.7.15 14:20

Chýnovské jeskyně jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
19.7.15 14:24

Turisticka mapa staci:-)))

• Citovat
  • Upravit
20885
19.7.15 14:28

@Inam a ty jeskyne jsou nekde pobliz ano? @lleennttiillkkaa muzeu lega je kde presne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
19.7.15 14:33

Je to opravdu kousek. Vkládala jsem sem mapu, ale nějak mi to nejde, je to tak dvacet minut od Tábora. Prohlídka trvá asi 45 min., opravdu pěkný, my jsme to spojili s prohlídkou zámku Orlík. Taky pěkné. Můžete na Orlickou přehradu. Přeji pěkný výlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
19.7.15 14:50

Ahojky, nevíte ještě o nějaké dobré restauraci v Táboře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.7.15 15:44
@Black Tears píše:
Ahojky, nevíte ještě o nějaké dobré restauraci v Táboře?

Havana je podle mě bezkonkurenční, pak hned vedle Pivnice u Zlatého lva, tam je nejlepší pizza. A samozřejmě Nautilus, ale to je cenově malinko jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.7.15 15:48

Na výlet určitě Harachovka, Pintovka, nová rozhledna na Větrovech by se měla otevírat, Zoo, husitské muzeum, podzemí, vyšlápnout si na věž, kotnov… V mapě to všechno najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí