Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jezdite? S jak starymi detmi? Doporucili byste? Na co se zamerit pri vyberu? Ceho se naopak vyvarovat? Jak to vypada v realu? Jste spokojene s nejakym konkretnim? Budu moc rada za jakekoli tipy. Jako dite jsem to milovala, jezdila jsem i jako zdravotnik a ted bych to rada naucila svoje deti, ale prijde mi, ze moc neni vyber. Mozna spatne vyhledavam. A kdyz uz tak je to v hotelu (chtela bych spis neco taborovejsiho, aby se taky deti vyzkousely nejake to nepohodli a zazitky s tim spojene) i kdyz splachovaci zachod je urcite fajn) nebo chteji za rocniho syna (ktery se evidentne programu asi moc ucastnit nebude a moc toho ani nesni) jak za dovolenou all-incl u more a nebo mam prehnane pozadavky? A ano je mi i jasne, ze letos uz jsem si vzpomnela pozde, ale treba pro pristi rok. Ja s detmi nerada planuju moc dopredu, malokdy nejaky plany s detma vyjdou…
Klub minituristů, active mums nebo pak příměstské jen pro děti…ale na většinu táborů se přihlašuje v lednu, tak nevím, jestli ještě bude volno
@Veruko24 jezdíme už roky s jednou organizací, nechci dělat reklamu, dělají jak klasické tábory tak tábory pro rodiče s dětmi. Mají spousty různých lokalit i spousty typů ubytování od chatek po hotely. Ceny se samozřejmě zvyšují každý rok. Než jsme vychytali naší TOP hlavní vedoucí, strávili jsme občas tábor nic moc, ale když vychytáte hlavase, kterej pak tam má i skvělej tým praktikantů, je to super.
A pak už každý rok potkáváte stejné tváře. ![]()
Jezdím s Dětmi bez hranic. Za mě Top. Bezva program. Můžete se zůčastnit. Nemusíte. Večer i program pro rodiče. Úplně “táborově” to nemají - stany trmeba. Mají buď hotely, nebo klasické ROH zotavovny. Tedy chatičky. Kdybys chtěla něco vědět, klidně napiš. Na mimino to není. Za mne třeba od 3 let
@Veruko24 tak už to tady zaznělo, Děti bez hranic, letos už asi devátým rokem? A nejmladší jezdil s námi od mimina, starší měli program a my volno, úplně v pohodě, teď už tam jezdíme pouze s nejmladším, nejstarší už pojede příští rok jako praktikant.