Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, partnerovi stačí sex 1× někdy 2× v týdnu, to je pro mě málo, tak si to dělám každý den, pondělky sou naše, takže většinou v neděli vypustim, někdy se stane že, mám svůj den a udělám se třeba 3× i 4× ta noc. Partner o tom ví, že se občas udělám, neví sice že tolikrát, ale zase co mám jiného dělat, najít si milence a zničit dlouhodobý vztah?
Kdyby se to z té frekvence 1-2× ta týden třeba někdy preplo do módu 3× ta týden bylo by to fajn.
@debra.morgan píše:
Ano bavíme, pokud na to přijde, normalne si to řekneme.
To je super, že jste otevření a věříte si. Já to vůbec neberu jako smrkání a kašel, jak to tady psal nějaký omezenec, prostě je to intimní věc, kterou sdílí partneři, ale mnemusi by, pak si spolu daleko víc věří ve všem, když nemají problém si tohle říct. Taky se k tomu snad dopravují.
Nepatří to ke každodenním konverzačním tématům, ale když na to přijde řeč, tak se o tom normálně bavíme. Já jenom nemám moc příležitostí, manžel je na home office a kancelář má v ložnici ![]()
Bavíme se o tom normálně, klidně si to děláme sami, i když ležíme vedle sebe. Druhý se podle chuti zapojí nebo ne…
Tak my se s manželem bavíme i o tomto a nevidím na tom nic špatného nebo něco za co by jsme se měli stydět.
Ale rozhodně si to nehlásíme nebo se o tom nebavíme záměrně. Kolikrát to tak nějak samo vyplyne v konverzaci. ![]()
My se o tom nebavíme. Vím, že si to můj chlap dělá, ale já to moc nepotřebuju…
Já mu nic nehlásím, protože není co. Za posledních 6 let jsem si to nedělala sama
Prostě když je možnost, tak spolu. Sama naposled když jsme spolu jen chodili a nebydleli. Nějak to prostě vždycky vyjde, já už to asi ani sama neumím. Jak to má on netuším, nepídím. Jedinou “oficiální” měl na spermiogram
. Ono je fajn, že máme spavé děti, každé ve svém pokoji, takže na sebe máme denně fakt hodně času a to mi bohatě stačí ![]()
@HloupýFlop píše:
Já mu nic nehlásím, protože není co. Za posledních 6 let jsem si to nedělala samaProstě když je možnost, tak spolu. Sama naposled když jsme spolu jen chodili a nebydleli. Nějak to prostě vždycky vyjde, já už to asi ani sama neumím. Jak to má on netuším, nepídím. Jedinou “oficiální” měl na spermiogram
. Ono je fajn, že máme spavé děti, každé ve svém pokoji, takže na sebe máme denně fakt hodně času a to mi bohatě stačí
Tak to je ideální
@Anonymní píše:
Bavíme se o tom normálně, klidně si to děláme sami, i když ležíme vedle sebe. Druhý se podle chuti zapojí nebo ne…
Tohle je super
@Suelinda píše:
Normálně se o tom bavíme. S kým jiným se otevřeně bavit o všem, než s partnerem 🤷♀️?
Když chtějí oba je to super.Ja mám prostě blok.
@114buba píše:
A poslesz mu třeba fotky neb video?
Nic nahatého raději vůbec nikde neměj, natož to komukoliv posílat.
Jinak ať už budeš o masturbaci mluvit, nebo si ji necháš pro sebe, to je na Tobě. A pokud něco chceš říct a nějak to nejde ven, zkus v duchu napočítat do 3, mně to pomáhá, obecně. A někdy je to i lepší, než ze sebe něco vyhrknout bez přemýšlení. ![]()
Já to mám s přítelem tak napůl občas když se zeptá co jsem dělala tak mu řeknu normálně že jsem masturbovala a je to stejné jak kdybych řekla třeba že jsem uklízela ale přesto to mám pojištěné tak aby si on myslel že to dělám hodně málo a já mezitím masturbuji dost často a většinou masturbuji aby o tom nevěděl…
@Elisabethsexy15 fujtajxl jak můžeš masturbovat? Budeš mít chlupaté ruce - někomu řekneš “Dobrý den, jmenuji se XY.” A podáš ruku a on si ji chudák malý rozedře o tvé chlupy!!! Nezodpovědná osobo!!!