Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jen adminovi
CHtěla bychse zeptat kdy dojde k uzamčení a předání diskuze, o které si píšeme už nekolik týdnu(myslím sz si píšem s adminem)poslední sz není přečtenná už dlouho…chápu že toho je asi hodně..ale nás už nebaví dál čekat…díky…jinak připomenu jedná se o místnost OTĚHOTNENÍ PO POTRATU, kterou bysme rádi nechaly převest na uživatelku TRACY, místnost existuje a nezakládal jí nikdo znás..ani do ní nejde vstoupit.....takže díky..a snad to už nějak vyřešíme
tak mi tu místnost máme už dlouho, a nemužeme za to že si náká holčina založila diskuzi s naším názvem..a nikdo v ní není......mi to s adminem řešíme dlouho jen čekáme až to konečne převede..ale když nečtou ani sz tak je to těžký čekat na odpovedvždy nekolik dní nebo týdnu
Já se zase snažim dostat odpověd kde jsou stará fotoalba a taky bez výsledku
.Neni admin na dovolené????
není protože sem dnes od nej objevila odpovedi jinde, na muj dotazze včera se taky neodpovedelo
.....jo jo ale kdyby sem nekdo hodil náky nabídky..nebo nekde nekdo nadával..a provokoval..tak to by se řešilo…jiné veci s prominutím se neřeší..a už me to vážně ale štve ![]()
petra.lovosice píše:
není protože sem dnes od nej objevila odpovedi jinde, na muj dotazze včera se taky neodpovedelo![]()
![]()
.....jo jo ale kdyby sem nekdo hodil náky nabídky..nebo nekde nekdo nadával..a provokoval..tak to by se řešilo…jiné veci s prominutím se neřeší..a už me to vážně ale štve
taky mi to tak v poslední době přijde ![]()
Když mi nikdo neodpoví tak mám pocit že to je proto aby se to nemuselo řešit
no budu otravovat tak dlouho a klidně zakládat diskuzi dokud si mě třeba někdo nevšimne..a každy atsi myslí co chce
jen aby to pomohlo.Já číhala i kde admin je a připsala znovu svojí prosbu a opět přeskočeno,založila jsem diskuze a bez odpovědi
a dokonce sem klikla i na svuj příspěvek jako nevhodný aby si toho někdo všiml a neni těžké uhádnout co se stalo pak?Nic ![]()
ti taky kliknu na nevhodnost příspěvku a třeba to klapne
a nebo nás bloknou obě ![]()
horší pak bude že na emimino chodí i 3 sousedky se stejnou internetou adresou a ty mi asi pak nepoděkujou ![]()
hm..tak aspion nebudu takový závislák ![]()
tak se nic nedeje a jápujdu do hajan ráno vstávám do práce…a když se nic dít nebude..tak to zítrazaložím znova
![]()
petra.lovosice píše:
hm..tak aspion nebudu takový závisláktak se nic nedeje a jápujdu do hajan ráno vstávám do práce…a když se nic dít nebude..tak to zítrazaložím znova
![]()
a jsem zvědavá kam až se číslově dostaneš.Pak to bude po 3 po 4 ....... ![]()