Tak podruhé pro admina

12947
29.9.10 19:49

tak po 2 pro admina

jen adminovi

CHtěla bychse zeptat kdy dojde k uzamčení a předání diskuze, o které si píšeme už nekolik týdnu(myslím sz si píšem s adminem)poslední sz není přečtenná už dlouho…chápu že toho je asi hodně..ale nás už nebaví dál čekat…díky…jinak připomenu jedná se o místnost OTĚHOTNENÍ PO POTRATU, kterou bysme rádi nechaly převest na uživatelku TRACY, místnost existuje a nezakládal jí nikdo znás..ani do ní nejde vstoupit.....takže díky..a snad to už nějak vyřešíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30378
29.9.10 19:52

Nebylo by lepší si založit novou místnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
29.9.10 19:55

tak mi tu místnost máme už dlouho, a nemužeme za to že si náká holčina založila diskuzi s naším názvem..a nikdo v ní není......mi to s adminem řešíme dlouho jen čekáme až to konečne převede..ale když nečtou ani sz tak je to těžký čekat na odpovedvždy nekolik dní nebo týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.9.10 20:07

Já se zase snažim dostat odpověd kde jsou stará fotoalba a taky bez výsledku :nevim: .Neni admin na dovolené????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
29.9.10 20:11

není protože sem dnes od nej objevila odpovedi jinde, na muj dotazze včera se taky neodpovedelo :cert: :cert: :cert: .....jo jo ale kdyby sem nekdo hodil náky nabídky..nebo nekde nekdo nadával..a provokoval..tak to by se řešilo…jiné veci s prominutím se neřeší..a už me to vážně ale štve :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.9.10 20:13
petra.lovosice píše:
není protože sem dnes od nej objevila odpovedi jinde, na muj dotazze včera se taky neodpovedelo :cert: :cert: :cert: .....jo jo ale kdyby sem nekdo hodil náky nabídky..nebo nekde nekdo nadával..a provokoval..tak to by se řešilo…jiné veci s prominutím se neřeší..a už me to vážně ale štve :cert:

taky mi to tak v poslední době přijde :oops:
Když mi nikdo neodpoví tak mám pocit že to je proto aby se to nemuselo řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
29.9.10 20:16

no budu otravovat tak dlouho a klidně zakládat diskuzi dokud si mě třeba někdo nevšimne..a každy atsi myslí co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.9.10 20:26

jen aby to pomohlo.Já číhala i kde admin je a připsala znovu svojí prosbu a opět přeskočeno,založila jsem diskuze a bez odpovědi :roll: a dokonce sem klikla i na svuj příspěvek jako nevhodný aby si toho někdo všiml a neni těžké uhádnout co se stalo pak?Nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
29.9.10 20:28

nic????? :lol: :lol: :-P …no že mě to překvapuje že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.9.10 20:32

:lol: ti taky kliknu na nevhodnost příspěvku a třeba to klapne :lol: a nebo nás bloknou obě :lol:
horší pak bude že na emimino chodí i 3 sousedky se stejnou internetou adresou a ty mi asi pak nepoděkujou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
29.9.10 20:37

:lol: :lol: :lol: jo tak budem večer chodit nekam do kavárny na internet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.9.10 20:41

já už budu mít brzo novou ip adresu,tak jsem v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
29.9.10 20:42

hm..tak aspion nebudu takový závislák :lol:

tak se nic nedeje a jápujdu do hajan ráno vstávám do práce…a když se nic dít nebude..tak to zítrazaložím znova :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.9.10 20:44
petra.lovosice píše:
hm..tak aspion nebudu takový závislák :lol:tak se nic nedeje a jápujdu do hajan ráno vstávám do práce…a když se nic dít nebude..tak to zítrazaložím znova :think: :lol:
:lol: :lol: tak já taky a mužem rozjet znovu diskuze stížností.Dobrou noc :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.9.10 20:45

a jsem zvědavá kam až se číslově dostaneš.Pak to bude po 3 po 4 ....... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová