Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná už ste ten pocit zažili a jestli ne závidím, musím se vypsat, musím to ventilovat. Začnu trochu postupně…s přítelem sem 11 let, máme 3 letýho chlapečka, mezi náma to celkem klape, největší kámen úrazu je v tom, že hraje pokr…hraje ho jednou dvakrát do týdne…snažím se to co nejvíc tolerovat, ale co bych to byla za ženskou, kdybych mu to nevyčetla, nejčastěji když už jde třikrát do týdne…to už mě štve a sem fakt protivná…ale která byste nebyla že? Dneska byl taky, tak sem šla s malým spát, když přišel tak jen nakoukl do ložnice a šel do obýváku, potom mě najednou přišla sms:,, Jani, rád bych tě zítra viděl, co ty na to, dáme třeba oběd?,, ale za chvíli přišel do ložnice hledat mobil, ta sms nebyla určena mě. Poslal mi ji omylem, bohužel dotyčná se jmenuje stejně jak já. tak sem se ho ptala proč mi píše a on že to mělo být pro mě překvapení, jenže mě furt vrtalo v hlavě, proč tam psal, že by mě rád viděl, vidíme se přeci denně. Tak sem mu řekla ať jde spát s pocitem, že není všechno ok. Samozřejmě telefon, měl na tichý vyzvánění a vzal si ho sebou do postele, což nikdy neudělal, řekla sem mu, že si myslím, že ta sms nebyla pro mě, a on že sem blbá a když mě chce něčím překvapit, tak si hned myslím bůh ví co. Tak sem mu řekla ať mi dá telefon, a jednu tu smsku samozřejmě zapoměl smazat, LHAL MI. Snažil se to okecat, že sme pro něj to nejdůležitější a že není tak blbej, aby všechno zahodil kvůli 5min. sexu a tak, ale ta důvěra se tak rychle vytratila. Zatím šlo jen o první sms, třeba sem to podchytila za včasu, a nebo už je to rozjetej vlak a já nevím, jestli do něj mám zas naskočit, mám ho ráda, ale tohle bolí. Jak se k němu teď mám chovat? Mám mu podlejzat, nebo mám hrát uraženou? Co mám dělat? To mám já kráva z toho že mu všechno toleruju…všude ho pouštím a sama sem doma s malým a těším se až příjde…teď je půl čtvrté ráno a já tu sedím ubrečená, nemůžu usnout, on si v klidu spí…jak se mám teď zachovat?
Tohleto ti nezávidím a je to strašně těžký
podle mě ti bude zatloukat, zatloukat, zatloukat…
a to oni přesně umí, udělat ještě z člověka blbce, že udělal z velblouda komára, že by oni nic takového neudělali a mají tisíce odpovědí. Zažila jsem to s bývalím přítelem podobné věci a přesně jak říkáš, důvěra je rázem v pr… ![]()
a člověk je pak stále v pozoru a různé věci, které udělá jinak si hned vysvětluje, že se něco děje, že určitě někoho má, nebo že si s někým píše…
Sama vím, že to bud musí přejít, nebo to skončí… u nás to skončilo, ale vy jste spolu zase dost dlouho na to, aby jste to zahodili a máte dětátko… tak fakt nevím, holt asi hlídat a hlavně zkusit se nestresovat!!
![]()
Ahoj.. Věřím, že to bolí, ale třeba máš pravdu a podchytila jsi to včas. Asi bych trošku změnila jednání s ním, nebyla bych tak tolerantní… Můj otec mou mámu podváděl 8let a neví se jak dlouho před tím. Byla to sousedka od naproti, vdaná… Máma si naivně myslela, že třetí dítko vše změní. Dneska je rozvedená už 4 roky a bráchovi je 10
Držím ti palce, ať to dopadne dobře.. ![]()
Asi bych místo tolerantní manželky chtěla opravdové manželství. Můj manžel se v rodině chová jako já, tedy nikam nechodí pokud nejdu já, když jdeme, tak většinou s dětmi. Maximalizujeme společný čas a klape nám to.
To nemas z toho, ze mu vsechno tolerujes. kdo bude chtit podvadet, udela to, at uz si ho zena doma nevsimne, nebo bude jako stihacka…Hledala bych priciny jinde, nez v tom, kdo koho kam „pousti“… ![]()
@LouLou nemyslím nepusť… myslím spíš na to být rodina. Jasně že chlapa který chce, nezastaví nic…ale, co s takovým pak?
mám pocit,že takové vylomeniny většinou dělají ti,co ví,že druhý partner převzal zodpovědnost za vztah a děti a proto se ten druhý cítí,,jako za mlada,,
Muj chkap chodi trikrat tydne na gol, to mi nevadi, jsem s malou rada a nikdo mi do toho nekeca, ale ta sms byme teda pkne stvala!!! Treba jsi to podchytla vcas, hlavne se nepretvaruj. Jestli se chces citit urazena, cit se urazene, jestli ne tak ne! Poslouchej sebe a dej mu najevo ze te to zranilo, myslim ze to pro nej bude vetsi trest nez kdyz budes urazena!! Podlezat bych nepodlezala!
Narovinu bych mu rekla ze ti strasne ublizil!
Já bych mu sbalila kufry. Když to lehce přejdeš bude v tom pokračovat. Když se lekne že je to konec vztahu tak s tím sekne, bude se snažit, škemrat, podlejzat a tak to má být. A pak už bude záležet na tobě jestli ho vezmeš na milost nebo ne. Kdyby jo tak bych ho poslala na testy HIV ať si to pěkně vyžere. A na nějaký mobil potichu a u sebe by mohl rovnou zapomenout.
JJ, je to tak strašně těžké, když už je v tom dítě
Onehdá jsem také na jednoho týpka křičela, že i kdyby to jejich pokolení mělo doma křížence Dolly Buster s Miss World, tak to udělají ![]()
Zkusila jsem odpustit jednou a nikam to stejně nevedlo.
Ale každý musí dle svého srdíčka a temperamentu ![]()
Přeji hodně síly
![]()
Věř mi a sbal mu ty kufry. Když se manželka mého milence dozvěděla že jí zahýbá udělala malou scénu, byla uražená, začala z ní být stíhačka a on mi maximálně napsal že jeho žena mu dělá doma zle a uvidíme se za dva týdny. Doma sekal latinu a po dvou týdnech jsme vesele pokračovali dál. Ono je sice hezký dělat uraženou a brečet a být hysterická, ale pokud cítí že tě má jistou tak to s tou milenkou jen tak neskončí.
Ahoj,
smska ani ne, ale to jeho zapirani svedci, ze o neco bezi. Ovsem, kvuli smsce o obede, nekomu hned balit kufry, mi prijde prehnane.
Kazdopadne to bude chtit nastavit asi jina (pro tebe vyhodnejsi) pravidla. A jestli je to opravdu v zacatcich (ja myslim, ze jo), tak bych se pokusila vztah nejak zachranit. Nemyslim podlezat, hystercit, hlavne se snazit s chlapem mluvit, dostat z nej v cem je problem a tak. Jak napsala Sophinka, tak maximalizovat spolecny cas.
Drz se!
@Lynette píše:
Já bych mu sbalila kufry. Když to lehce přejdeš bude v tom pokračovat. Když se lekne že je to konec vztahu tak s tím sekne, bude se snažit, škemrat, podlejzat a tak to má být. A pak už bude záležet na tobě jestli ho vezmeš na milost nebo ne. Kdyby jo tak bych ho poslala na testy HIV ať si to pěkně vyžere. A na nějaký mobil potichu a u sebe by mohl rovnou zapomenout.
Blbá rada, taky by mohl klidně odejít. Takovéhle tlačení ke zdi není dobré. A chovat se jak gestapák, no nevím jestli to je dobrej nápad. Kdyby mi můj muž měl kecat do toho jestli si ztlumím mobil nebo ne, jel by jak namydlenej blesk. S magorem co by mi balil kofry a řídil každej prd bych nežila! Zakladatelko, musíte si promluvit, zkusit změnit vaše soužití. Tak aby to vyhovalo vám oběma. 11 let je 11 let. Hodně štěstí ![]()
@jjanekk píše:
Ahoj,
smska ani ne, ale to jeho zapirani svedci, ze o neco bezi. Ovsem, kvuli smsce o obede, nekomu hned balit kufry, mi prijde prehnane.
Kazdopadne to bude chtit nastavit asi jina (pro tebe vyhodnejsi) pravidla. A jestli je to opravdu v zacatcich (ja myslim, ze jo), tak bych se pokusila vztah nejak zachranit. Nemyslim podlezat, hystercit, hlavne se snazit s chlapem mluvit, dostat z nej v cem je problem a tak. Jak napsala Sophinka, tak maximalizovat spolecny cas.
Drz se!
Naprostý souhlas
![]()
Já bych to taky viděla na ty kufry. Ať se chytne za rypec a začne se snažit, ty jsi nic špatnýho neudělala.. a pokud mu to pvíceméně hladce projde teď, za čas to udělá znova… a s jídlem roste chuť