Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
http://www.ceskatelevize.cz/…e-prasknout/
Je to fakt hrozný,ale asi hodně rodiček s tímto má své zkušenosti:-(…tak se raději u porodu příště nedejte!!!!!!!!!!
Jo přímo sem viděla o tomhle dokument a bylo mi z toho zle.Nepochopím jak to mohli udělat u rodičky která předtím rodila císařem
Chudák
o tom jsem slyšela, že provádějí v místní nemocnici a přišlo mi to posazený na uši, ještěže rodím v nem o město dál
, je to masakr, a ani neuměj přiznat chybu, chudáci ženský
. Ještě ,že to vím, budu se bránit zuby nehty .
Teda mně je úplně zle,taky mi tenhle hmat dělali a první dítě jsem rodila císařem,no raději nedomýšlet.Fakt to bylo nepříjemný a bolestivý,nemohla jsem dýchat a po porodu jsem měla několik dní namožená žebra ![]()
No tohle mi dělali taky. A hodně dlouho! Když jsem rodila tak ani přítelovi se to nelibilo a ptal se jich co to jako dělají
No kdybych věděla že se to nesmí tak jim teda dám!
No, jak se to veme..ono je někdy blbý, když asistentka tlačí moc, ale pokud se zatlačí s citem, tak mi to na druhou stranu přijde lepší než použití kleští..nebo vy, u koho to bylo použito byste byly radši, kdyby se kleště použily? Nedělá se to jen tak, v podstatě až když už hrozí, že mimčo moc dobře ven nejde a mohlo by se přidusit, ev. když nejsou silné kontrakce a rodička ho nevytlačila..
Mě u porodu také PA tlačila loktem na břicho, že jsem ji odstrkával jak to bolelo a jěště mě zprdla. Druhy den se mi objevila veliká modřina pod žebry. ![]()
To je neskutecny. Teda to vim i ja laik, ze po cisari je dalsi (normalni) porod vysoce rizikovej z duvodu moznyho protrzeni delohy. A oni ji na to jeste zatlaci. A nejakej vehlasnej „odbornik“ prohlasi, ze je to drobny pochybeni..
Též mi to dělali, bylo to pěkně nepříjemný, teď si tak říkám, jestli se mi pár dnů po porodu nedýchalo špatně právě kvůli tomu
vůbec jsem nevěděla, že se to nesmí ![]()
tak na toto jsem se dívala. A dost mě to vzalo. První porod mám císařem a dr. mi řekl, že u druhýho mimča bych mohla rodit normálně ale musely by tlačit na břicho, takže udělat toto… Když jsme to s manželem viděli, tak jsme řekli, že až bude jednou druhý, tak to radši opět císař…