Tak všichni rodičky POZOR.........

1379
30.9.11 12:12

Tak všichni rodičky POZOR.........

http://www.ceskatelevize.cz/…e-prasknout/

Je to fakt hrozný,ale asi hodně rodiček s tímto má své zkušenosti:-(…tak se raději u porodu příště nedejte!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
682
30.9.11 12:24

Jo přímo sem viděla o tomhle dokument a bylo mi z toho zle.Nepochopím jak to mohli udělat u rodičky která předtím rodila císařem :pocitac: Chudák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
30.9.11 12:27
  • Citovat
  • Upravit
3412
30.9.11 12:27

o tom jsem slyšela, že provádějí v místní nemocnici a přišlo mi to posazený na uši, ještěže rodím v nem o město dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
30.9.11 12:31

:poblion: :poblion: :poblion: , je to masakr, a ani neuměj přiznat chybu, chudáci ženský :cry: . Ještě ,že to vím, budu se bránit zuby nehty .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
30.9.11 14:40

Teda mně je úplně zle,taky mi tenhle hmat dělali a první dítě jsem rodila císařem,no raději nedomýšlet.Fakt to bylo nepříjemný a bolestivý,nemohla jsem dýchat a po porodu jsem měla několik dní namožená žebra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
30.9.11 15:29

No tohle mi dělali taky. A hodně dlouho! Když jsem rodila tak ani přítelovi se to nelibilo a ptal se jich co to jako dělají :-( No kdybych věděla že se to nesmí tak jim teda dám!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.11 12:05

No, jak se to veme..ono je někdy blbý, když asistentka tlačí moc, ale pokud se zatlačí s citem, tak mi to na druhou stranu přijde lepší než použití kleští..nebo vy, u koho to bylo použito byste byly radši, kdyby se kleště použily? Nedělá se to jen tak, v podstatě až když už hrozí, že mimčo moc dobře ven nejde a mohlo by se přidusit, ev. když nejsou silné kontrakce a rodička ho nevytlačila..

• Citovat
  • Upravit
89
1.10.11 17:50

Mě u porodu také PA tlačila loktem na břicho, že jsem ji odstrkával jak to bolelo a jěště mě zprdla. Druhy den se mi objevila veliká modřina pod žebry. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
1.10.11 18:14

To je neskutecny. Teda to vim i ja laik, ze po cisari je dalsi (normalni) porod vysoce rizikovej z duvodu moznyho protrzeni delohy. A oni ji na to jeste zatlaci. A nejakej vehlasnej „odbornik“ prohlasi, ze je to drobny pochybeni..

• Citovat
  • Upravit
1254
4.10.11 15:19

Též mi to dělali, bylo to pěkně nepříjemný, teď si tak říkám, jestli se mi pár dnů po porodu nedýchalo špatně právě kvůli tomu :-? vůbec jsem nevěděla, že se to nesmí 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
4.10.11 15:23

tak na toto jsem se dívala. A dost mě to vzalo. První porod mám císařem a dr. mi řekl, že u druhýho mimča bych mohla rodit normálně ale musely by tlačit na břicho, takže udělat toto… Když jsme to s manželem viděli, tak jsme řekli, že až bude jednou druhý, tak to radši opět císař…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí