Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím ![]()
Gynekolog mi napsal že,pokud do týdne neporodím mám nastoupit na hospitalizaci do porodnice ,chtěla jsem se zeptat na Vaši zkušenost s vyvolávaným porodem,pokud jste ho měly - a zeptat se na Vaše pocity
předem díky za Vaše příspěvky k tématu ![]()
jeee niky jsi jeste cela?
ja uz taky cekam na porod jako na smilovani ![]()
Ahojky, jsem jeste
dneska jsem byla na gynde, a doktor mi prave napsal tohle, ze kdyby nic mam v pondeli jit na hospitalizaci,takže tak
Jak u tebe?? Psala jsem ti
![]()
Ahoj, já s vyvoláním porodu nemám dobré zkušennosti, ale doktoři za to nemohli… Čekala jsem dlouho, páč mi nezabírali tablety na vyvolání, takže pocity jsem moc dobrý neměla. Kolem mě se rodilo jako o závod a já pořád nic, takže z toho na mě padala docela depka. Nakonec mi to stejně skončilo císařem. Jestli si o tom chceš počíst, tak mám i deníček.
Držím palečky, ať máš rychlý a pohodový porod ![]()
pikesova.lucie: Četla jsem,zvládla si to bravurně a já ti ještě jednou gratuluji
… císař by mi nevadil … tak snad to nebude tak dlouhé
I když při mým štěstí ![]()
BabyNicole píše:
Ahojky, jsem jestedneska jsem byla na gynde, a doktor mi prave napsal tohle, ze kdyby nic mam v pondeli jit na hospitalizaci,takže tak
![]()
psala jsi me?
nic mi neprislo
no my nic moc…mala je zadkem dolu
navic je pekne vypasena,takze nam to prirozene nepujde,jsem adeptka na cisare,takze mam bobana jak svina…no v patek jdu zas do poradny tak snad uz me posle na konzultaci do nemocnice
Ahoj
ani já nemám dobrou zkušenost s vyvolaným porodem
Mudr. mi zavedl tabletu po hodině druhou a pořád nic,jen kontrakce po 3 minutách,ale neotvírala jsem se
po dalších 4 hodinách mi píchnul vodu a apořád jsem se neotvírala a kontrakce po 1 minutě,takže to byla docela síla
Nakonec to skončilo císařem,protože malá měla špatné ozvičky a já se stejně neotvírala
Co vím tak dost často končí vyvolávaný porod sekcí,protože to není přorozený a tělo na to není připravený
Ale každá jsme jiná,tak ti držim palce,aby si porodila ještě před nástupem nebo aby se vyvolání povedlo ![]()
Tak mě taky druhý porod vyvolávali,pocity byly strašný,brečela jsem jak malá holka.Přijali mě v neděli v 10 hodin,o půl 12 mě dali tabletu a do 5 minut začly kontrakce.Fakt šílený,co mě nejvíc pomohlo bylo stát ve sprše a horkou vodu na břicho a záda,chvílema jsem klečela a brečela že radši umřu
Ale ve 14:15 mě píchli vodu,dost rychle jsem se otvírala a v 14:36 se malá narodila.Rodila jsem bez nástřihu a šla krásně ven.Neboj ta bolest za to stála a když mi ji dali do náruče bylo vše pryč ![]()
alchien píše:BabyNicole píše:psala jsi me?
Ahojky, jsem jestedneska jsem byla na gynde, a doktor mi prave napsal tohle, ze kdyby nic mam v pondeli jit na hospitalizaci,takže tak
![]()
nic mi neprislo
navic je pekne vypasena,takze nam to prirozene nepujde,jsem adeptka na cisare,takze mam bobana jak svina…no v patek jdu zas do poradny tak snad uz me posle na konzultaci do nemocnice
No tobě aspoň řekl,že je velká .. ale mě nic takovýho o odhadu váhy neříká … takže vim prd …
tak držím palce
možná se sejdeme v Kyjově ![]()
První porod jsem měla vyvolávaný protože jsem na tom enbyla zdravotně dobře tka o víc jak 3 týdny před termínem musel malý ven…byl to děs ale každý porod at vyvolávaný či ne je jiný ![]()
Tak když neporodim do týdne,budu trpět …nevadí o tom,ten život je ![]()
ahoj, tak pro mě docela aktuální téma.. za 20 minut odjíždím do porodky, kde se začne vyvolávat.. zatím tbl a pak, pokud se nic nebude dít, tak zítra kapačky s oxytocinem.. první šelk skoro o 7 týdnů dřív, byl to fofr atady ten se mě drží jako klíště ![]()
holky, hodně zdaru!! pak si poreferujeme, jak to probíhalo, jo??
držím pěsti nám všem ![]()
alvapinka píše:
ahoj, tak pro mě docela aktuální téma.. za 20 minut odjíždím do porodky, kde se začne vyvolávat.. zatím tbl a pak, pokud se nic nebude dít, tak zítra kapačky s oxytocinem.. první šelk skoro o 7 týdnů dřív, byl to fofr atady ten se mě drží jako klíštěholky, hodně zdaru!! pak si poreferujeme, jak to probíhalo, jo??
držím pěsti nám všem
Ahoj tak to je taky mazec
. Tak se drž,a taky nám dej vědět jak jste dopadli. ![]()
BabyNicole píše:alchien píše:No tobě aspoň řekl,že je velká .. ale mě nic takovýho o odhadu váhy neříká … takže vim prd …BabyNicole píše:psala jsi me?
![]()
nic mi neprislo
tak držím palce
možná se sejdeme v Kyjově
no ja bych se vuuubec nezlobila zacit rodit uz kazdou chvili ![]()
alchien píše:BabyNicole píše:no ja bych se vuuubec nezlobila zacit rodit uz kazdou chvilialchien píše:No tobě aspoň řekl,že je velká .. ale mě nic takovýho o odhadu váhy neříká … takže vim prd …BabyNicole píše:psala jsi me?
![]()
nic mi neprislo
tak držím palce
možná se sejdeme v Kyjově
Tak ten můj pevně doufá,že ho ven do týdne dostaneme,ale po tom co vše proběhlo a jakyma zpusobama silne pochybuju,ze se bude tedka neco dit, no uvidime … ten muj kluk ma svou hlavu,bude nejspis vazne po me ![]()