Nástup do porodky a vyvolávaný porod

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
388
26.9.11 15:15

Nástup do porodky

Zdravím :kytka:
Gynekolog mi napsal že,pokud do týdne neporodím mám nastoupit na hospitalizaci do porodnice ,chtěla jsem se zeptat na Vaši zkušenost s vyvolávaným porodem,pokud jste ho měly - a zeptat se na Vaše pocity :wink: předem díky za Vaše příspěvky k tématu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15924
26.9.11 15:20

jeee niky jsi jeste cela? :) ja uz taky cekam na porod jako na smilovani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.9.11 15:22

Ahojky, jsem jeste :palec: dneska jsem byla na gynde, a doktor mi prave napsal tohle, ze kdyby nic mam v pondeli jit na hospitalizaci,takže tak :think: Jak u tebe?? Psala jsem ti :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
26.9.11 15:22

Ahoj, já s vyvoláním porodu nemám dobré zkušennosti, ale doktoři za to nemohli… Čekala jsem dlouho, páč mi nezabírali tablety na vyvolání, takže pocity jsem moc dobrý neměla. Kolem mě se rodilo jako o závod a já pořád nic, takže z toho na mě padala docela depka. Nakonec mi to stejně skončilo císařem. Jestli si o tom chceš počíst, tak mám i deníček.
Držím palečky, ať máš rychlý a pohodový porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.9.11 15:25

pikesova.lucie: Četla jsem,zvládla si to bravurně a já ti ještě jednou gratuluji :kytka: … císař by mi nevadil … tak snad to nebude tak dlouhé :nevim: I když při mým štěstí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
26.9.11 15:28
BabyNicole píše:
Ahojky, jsem jeste :palec: dneska jsem byla na gynde, a doktor mi prave napsal tohle, ze kdyby nic mam v pondeli jit na hospitalizaci,takže tak :think: Jak u tebe?? Psala jsem ti :kytka: :mavam:

psala jsi me? 8-o nic mi neprislo :nevim: no my nic moc…mala je zadkem dolu :roll: navic je pekne vypasena,takze nam to prirozene nepujde,jsem adeptka na cisare,takze mam bobana jak svina…no v patek jdu zas do poradny tak snad uz me posle na konzultaci do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
26.9.11 15:29

Ahoj :mavam: ani já nemám dobrou zkušenost s vyvolaným porodem :-( Mudr. mi zavedl tabletu po hodině druhou a pořád nic,jen kontrakce po 3 minutách,ale neotvírala jsem se :-( po dalších 4 hodinách mi píchnul vodu a apořád jsem se neotvírala a kontrakce po 1 minutě,takže to byla docela síla 8-o Nakonec to skončilo císařem,protože malá měla špatné ozvičky a já se stejně neotvírala :-( Co vím tak dost často končí vyvolávaný porod sekcí,protože to není přorozený a tělo na to není připravený 8-o Ale každá jsme jiná,tak ti držim palce,aby si porodila ještě před nástupem nebo aby se vyvolání povedlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
26.9.11 15:29

Tak mě taky druhý porod vyvolávali,pocity byly strašný,brečela jsem jak malá holka.Přijali mě v neděli v 10 hodin,o půl 12 mě dali tabletu a do 5 minut začly kontrakce.Fakt šílený,co mě nejvíc pomohlo bylo stát ve sprše a horkou vodu na břicho a záda,chvílema jsem klečela a brečela že radši umřu :-( Ale ve 14:15 mě píchli vodu,dost rychle jsem se otvírala a v 14:36 se malá narodila.Rodila jsem bez nástřihu a šla krásně ven.Neboj ta bolest za to stála a když mi ji dali do náruče bylo vše pryč :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.9.11 15:30
alchien píše:
BabyNicole píše:
Ahojky, jsem jeste :palec: dneska jsem byla na gynde, a doktor mi prave napsal tohle, ze kdyby nic mam v pondeli jit na hospitalizaci,takže tak :think: Jak u tebe?? Psala jsem ti :kytka: :mavam:
psala jsi me? 8-o nic mi neprislo :nevim: no my nic moc…mala je zadkem dolu :roll: navic je pekne vypasena,takze nam to prirozene nepujde,jsem adeptka na cisare,takze mam bobana jak svina…no v patek jdu zas do poradny tak snad uz me posle na konzultaci do nemocnice

No tobě aspoň řekl,že je velká .. ale mě nic takovýho o odhadu váhy neříká … takže vim prd … :think: tak držím palce :wink: možná se sejdeme v Kyjově :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
26.9.11 15:30

První porod jsem měla vyvolávaný protože jsem na tom enbyla zdravotně dobře tka o víc jak 3 týdny před termínem musel malý ven…byl to děs ale každý porod at vyvolávaný či ne je jiný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.9.11 15:34

Tak když neporodim do týdne,budu trpět …nevadí o tom,ten život je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
26.9.11 15:36

ahoj, tak pro mě docela aktuální téma.. za 20 minut odjíždím do porodky, kde se začne vyvolávat.. zatím tbl a pak, pokud se nic nebude dít, tak zítra kapačky s oxytocinem.. první šelk skoro o 7 týdnů dřív, byl to fofr atady ten se mě drží jako klíště :-)

holky, hodně zdaru!! pak si poreferujeme, jak to probíhalo, jo?? :-) držím pěsti nám všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.9.11 15:38
alvapinka píše:
ahoj, tak pro mě docela aktuální téma.. za 20 minut odjíždím do porodky, kde se začne vyvolávat.. zatím tbl a pak, pokud se nic nebude dít, tak zítra kapačky s oxytocinem.. první šelk skoro o 7 týdnů dřív, byl to fofr atady ten se mě drží jako klíště :-)holky, hodně zdaru!! pak si poreferujeme, jak to probíhalo, jo?? :-) držím pěsti nám všem :-)

Ahoj tak to je taky mazec :lol:. Tak se drž,a taky nám dej vědět jak jste dopadli. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
26.9.11 15:43
BabyNicole píše:
alchien píše:
BabyNicole píše:
No tobě aspoň řekl,že je velká .. ale mě nic takovýho o odhadu váhy neříká … takže vim prd … :think: tak držím palce :wink: možná se sejdeme v Kyjově :jazyk:

no ja bych se vuuubec nezlobila zacit rodit uz kazdou chvili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.9.11 15:51
alchien píše:
BabyNicole píše:
alchien píše:
BabyNicole píše:
No tobě aspoň řekl,že je velká .. ale mě nic takovýho o odhadu váhy neříká … takže vim prd … :think: tak držím palce :wink: možná se sejdeme v Kyjově :jazyk:
no ja bych se vuuubec nezlobila zacit rodit uz kazdou chvili :mrgreen:

Tak ten můj pevně doufá,že ho ven do týdne dostaneme,ale po tom co vše proběhlo a jakyma zpusobama silne pochybuju,ze se bude tedka neco dit, no uvidime … ten muj kluk ma svou hlavu,bude nejspis vazne po me :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí