Špinění místo menstruace po porodu

539
25.9.11 16:23

menstruace po porodu

Ahojky holky.. chtěla sem se zeptat vím že toto téma tady je mnohokrát ale né můj problém.. Jsem 3 měsíc po porodu. Krvácela sem docela silně v 6nedělí a pak sem asi 14 dní jen trochu špinila.. Teď bych měla dostat menst.ale měla jsem jen na kalhotkách takový jakoby hnědý výtok jako když mi to začíná měla sem to 2 dny a pak najednou nic. I mě bolelo břicho jako když to dostávám. Plně kojím.. Tak se chci zeptat zda je to normální děkuji moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Omálka
25.9.11 16:26

Podle mě,když kojíš tak MS není.

• Citovat
  • Upravit
101710
25.9.11 16:29

Při plném kojení být MS nemusí, ale může… takže vlastně všechno je normální :-) já po porodu dostala MS až když bylo malému 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
25.9.11 16:36

MS může být i při plném kojení (jen někdo ji dostane po 3 měsících a někdo třeba po 13…) - ale nemusí být pravidelná. Slabé špinění by mohla být i známka ovulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
25.9.11 16:42

Taky jsem plně kojila a MS jsem dostala až když malá začala malinko jíst i příkrmy, v cca 9-10měs. Prvních pár MS jsem myslela, že vykrvácim a pak se to srovnalo. Antiko jsem nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
25.9.11 17:54

Jak psaly holky, normální je snad všechno - někdo při plném kojení menstruuje hned po šestinedělí, někdo až při zavedení příkrmů a někdo /jako já/ až za dlouho po odstavení.

• Citovat
  • Upravit
170
25.9.11 17:57
tak to bych také chtěla :-)
Mufina píše:
Jak psaly holky, normální je snad všechno - někdo při plném kojení menstruuje hned po šestinedělí, někdo až při zavedení příkrmů a někdo /jako já/ až za dlouho po odstavení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
25.9.11 18:00

Určitě je to normální,já kojila jen dva měsíce a MS jsem dostala až teď a malé je 10 měsíců,měla jsem vždycky třeba jen jeden den slabě hnědý výtok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
25.9.11 19:15
Omálka píše:

Ale je. To je stejné jako mýtus, že když ženská kojí, tak neotěhotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
25.9.11 19:17
Omálka píše:

Hm, já kojím ještě teď, plně jsem kojila do 6m. Menses jsem dostala 4 měsíce po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
25.9.11 19:22

já plně kojím,malému je 7 týdnů a ms jsem měla v jeho 6ti týdnech,takže to že ms při kojení není,není pravda :wink: u prvního syna ms přišla až v jeho 10.měsících

• Citovat
  • Upravit
11529
25.9.11 19:47

jojo, já jsem přesně ta, co i když plně kojila, tak to chytla hned po šestinedělí a pravidelně krámovala :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: příšerné, hlavně jak reagovali na to mimča a to jsem kojila rok a teď už kojím sedmý měsíc…no jo, jak říká dr. vaječníky pěkně fungují…a vím, že některé maminy skoro nekojily a dostaly to až třeba po půl roce, to je bordel :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
25.9.11 20:03

Já poprvé dostala MS když měla malá rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
1.10.11 18:55

Já to taky dostala hned 5 týdnů po porodu. Prostě jsem měla očistky, pak 4 týdny klid a potom hned MS. Ptala jsem se na to Dr. a ten mi řekl, že někdy se stává, že je to ještě dozvuk očistků a někdy MS. Tak pokud jsi špinila, třeba to ještě úplná MS nemusela být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí