Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, je to diskuze pro pobavení, tak ji prosím tak berte. Také byste si něco takového oblékly? Vždyť ji z toho kouká 1/2 zadele. Bohužel jsem šla za ní na schodech a podívala se nahoru a viděla jsem ji až…( No nevím jak to napsat slušně
). Nejsem žádný puritán, ale tohle už mi přijde fakt moc. Kdyby alespoň měla hezký zadek a neměla celulitidu, tak bych si ještě řekla, ok má, co ukázat. Jen doufám, že moje dcera nebude nosit něco podobného
.
Hlavně je to její věc, spíš mi příjde divné fotit cizí lidi zakládat o nich diskuze na netu.
posli to do modniho pekla.
jinak ne, toto ani nahodou a doufam, ze dcera bude mit v budoucnosti dostatek soudnosti a neco podobneho nosit nebude.
vždyť má celkem hezký zadek. Není to vkusné, ale asi nevidím důvod, proč to tu vystavovat a zesměšňovat. To se potřebujete ujistit, že jste dostatečně na výši, když se proti tomu vymezíte?
Méně někdy znamená více. V tomto případě by to i platilo.
Ale nijak mě tento ohoz nepohorsuje.
@Doe_Jane : přesně, mít to delší, tak to tetování není vidět ![]()
Asi by me to trochu udivilo, ale v Praze uz jsem videla mnohem horsi veci. Navic postavu ma docela hezkou a celulitidu ma kdekdo (a tahle osoba ji nema nikterak strasnou). Osobne bych si to neoblekla, ale at si kazdy chodi, v cem uzna za vhodne. U me by zase mohly nekoho pohorsovat sportovni veci, protoze sam nosi kostymky a lodicky ![]()
Ted jsem docetla komentare nad sebou a podivila se, o jakem tetovani je rec. Ja si ho pri prvnim kouknuti na fotku nevsimla
Takze ani to tetovani mi neprijde nijak strasne ![]()
@Doe_Jane píše:
jako co je k závidění??
Asi bych ji měla závidět postavu a odvahu to nosit ![]()