Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@plenkovedorty souhlasím s vama.za prvé ať si každý nosí co chce v čem mu je fajn.a za druhé mě přijde úplně padlé na hlavu někoho tajně fotit a zesměšňovat ho na netu,to neudělá zdravej clovek ![]()
Vůbec mi to nevadí ![]()
Spíš si říkám, z dneška to asi nebylo to foto, protože dnes u nás chladno, vítr, měla jsem venku rifle a vestu, ted prší - takže z toho vyplývá, že to je z teplých dnů a zakladatelka si to foto od té doby denně prohlíží v mobilu ![]()
Ale beru to, každý máme nějaké úchylky, že, někdo si fotí zadečky děvčat do mobilu ![]()
@free333 : teď jsi na to fakt kapla
, denně na ni koukám a kocham se a závidím ji, že nemám taky takovou postavu jako ona a že si nemůžu vzít takové super šortky ![]()
@myskalucka píše:
@free333 : teď jsi na to fakt kapla, denně na ni koukám a kocham se a závidím ji, že nemám taky takovou postavu jako ona a že si nemůžu vzít takové super šortky
A proč to tedy tady řešíme? ![]()
A jak to máš dlouho v mobilu? ![]()
@plenkovedorty píše:
To aby si clovek daval sakra bacha, co si oblekne, aby se nahodou neocitl v podobne diskuzi. Prekvapuje me, ze se to tady v tom ceskem buranove furt tak resi. Postavu ma cajk a kazdy ma nejaky styl oblekani.. a hlavne v Praze ze jsou takovy pipky, co tohle na tajnacku foti..mi hlava nebere..te to nejak vzalo. Bud trosku vic svetova a s nadhledem. Neni normalninse nad lidmi pohorsovat..nejsi na vysi
nojo, jsme v čechách
člověku se to nemusí líbit (mě taky ne), ale fotit to a pohoršovat se nad tím a nad slečninou postavou mi přijde trapné..
@free333 píše:
A proč to tedy tady řešíme?A jak to máš dlouho v mobilu?
No asi ti ironie nic neříká ![]()
@myskalucka píše:
No asi ti ironie nic neříká
Co má společného ironie s tím, že fotíš cizí dívku bez jejího souhlasu a ještě ji dáváš do veřejné diskuse na net? ![]()
Byla bys tak nadšená, kdyby na fotce byla Tvoje dcera a někdo ji vyfotil a hodil na net?
Na Tvém místě to smažu s ohledem na tu dívku… ![]()
@alimdar píše:
@Wani vtip? Ani ne. Bohužel je to realita. Takovyhle se pak nejvíc diví, že je někdo obtěžuje.
S tím dovolovanim ok, tak ne dovolovat, nicméně se divim, že mu to zřejmě nevadí
Burka a habit až na paty by ji slusel víc, co??
![]()
Takze! Jsem za, aby zakladatelka teto diskuze nam ukazala svuj zadecek a my to tady pekne zhodnotime ![]()
Počkej až se tu slečna uvidí a budeš mít problém. Ať si každý nosí či chce.
Příspěvek upraven 23.06.18 v 19:09
@plenkovedorty píše:
Takze! Jsem za, aby zakladatelka teto diskuze nam ukazala svuj zadecek a my to tady pekne zhodnotime
@Rive píše:
Hlavně je to její věc, spíš mi příjde divné fotit cizí lidi zakládat o nich diskuze na netu.
ko ko ko ko dák… ![]()
@teerax taky mě to přijde trapné a ne vtipné,jen kdyby to někdo udelal jí…postava normální,nikdo není dokonalej.
@alimdar píše:
@myskalucka tak trochu kurvicka asi, divim se tomu jejimu, že ji tohle dovolí. Holka si koleduje leda tak o znasilneni. A na rozdíl od ostatních bych rekla, že celulitidu má dost a zadek taky mega do takovýchto kratasu. A i ten vypadá dost roztřeseně.
Ale to focení taky nechapuPříspěvek upraven 23.06.18 v 18:40
Smarja, to je cele tak omezeny prispevek, az se mi z toho chce zvracet.