Také vám děti lezou v noci do postele?

314
10.7.16 00:37

Také vám děti lezou v noci do postele?

Ahojda holky.Nas malej do 2,5let spaval v postylce, tak vetsinou v klidu po pohadce usl a spal az do rana.Ted ma ale obdobi, ze uz spi ve velke sve posteli v pokojiku.Pul roku ted spal uplne v poho.Ale ted naraz zacal pred nedavnem tak jednou tydne k nam prebihat do postele v noci. Otevre dvere, rekne haji a padne mezi nas. Posledni tyden k nam uz leze kazdy den.Tak uz jsem z toho trochu paf. Minule si zvolil ne zrovna stastnou chvilku…Kdyz jsem ho pred 14dny chtela vratit do postylky, tak se strasne vztekal a plakal.Tak nevim, jestli mam zakrocit, nebo to nechat byt a treba ho to prejde…Mate to taky tak nekdo? :P :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2081
10.7.16 01:23

Ano, naše dcera nám leze do postele. Už ne tak často, cca jednou týdně. Ale je ji osm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
10.7.16 01:29

Ne, starsi ne a mladsi ma sundany predek postylky teprve dva dny :D tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
10.7.16 01:49

Chi právě v tuto hodinu nad tím přemýšlím, co s tím… Malého mám v posteli denně a usíná do mne zamotaný. Pak ho přednesu, když usne, ale o to dřív pak ráno vstává. Když se chci vyspat, tak nejlepší ho nechat u sebe…jsou mu 4 roky…je to milé.. Ale moc se pohodlně nevyspim.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.7.16 01:53

Dceři je 5 a ráno ji nacházím u nás zcela pravidelně. :mrgreen:
A teda se přiznám, že když se náhodou ve 2 ráno vzbudím a ona u nás není, tak se zajdu podívat do jejího pokojíku, jestli je vše OK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.7.16 01:55

Jinak tedy dnes u nás je a dokonce ani neusla u sebe v pokojíku-to se stává cca 1-2× do týdne. Jen mě se nechce nějak spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
10.7.16 01:56

Já yslim, ze do 18 k nám děti chodit do postele nebudou :mrgreen: a teď v nás cítí jistotu a bezpečí, tak proč jim to nedat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.7.16 02:03

Presne…dite musi spat v pokojicku ve sve posteli, ale jestli v noci vleze k nam, tak proc ne… Jen at prijde… Dcerka mi do postele vleze, jelikoz mi rika, ze se ji styska a ze u tatinka je bezpeci a rodicovska laska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
10.7.16 05:58

Mam dva rozpinavce. Starsi, ma svuj pokojicek a tak min 3× tydne si k nam dojde. Vzdy dotahne svuj polstar, ulozi se, prituli a usne a pak to zacne, toci se, vykopava. Takze s manzelem lezime na krajicku a dcera pres celou postel.
To mladsi, je jeste mimino. Spi s nami v loznici v postlce. Ale obcas uz je toho revu tolik, ze jej vezmu k nam. Okamzite usne a zacnou jeho veletoce, prehazovani.
Tento tyden jsme se v noci potkali vsichni 4 nekolikx. Katastrofa, manzel to nevydrzel a sel spat do pokojiku.
V zajmu zachovani dusevniho zdravi jsme se rozhodli, ze dokoupime matraci, postel rozmontujeme, vsechny matrace i s tou novou dame na zem. Budeme mit obri letiste a kdyz prijdou v noci caparti, tak i dost mista :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24212
10.7.16 06:19

@jezevinka ano chodí k nám do postele. U nás je spíše vyjímka, kdy se probudíme s manželem sami v posteli. Buď k nám příjdou nezi půlnocí a 2 hodinou, nebo až nad ránem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24212
10.7.16 06:22
@rokyta1 píše:
Já yslim, ze do 18 k nám děti chodit do postele nebudou :mrgreen: a teď v nás cítí jistotu a bezpečí, tak proč jim to nedat… ;)

Také si toto říkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
10.7.16 06:29
@MadGirlNancy píše:
Ano, naše dcera nám leze do postele. Už ne tak často, cca jednou týdně. Ale je ji osm :mrgreen:

Ja taly lezla k nasim do osmi…pak se narodil bracha a nedalo se tam poradne spat :mrgreen: Ale nevim, jestli to je zrovna pro zakladatelku nejake reseni :D
Jinak my mame dite v posteli furt, ale je mu teprve rok…si rikam, ze jestli bude po me, ma se na co tesit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.7.16 06:51

Nejstarší ne, jen zcela vyjimecne (jednou za 3 mesice). Prostřední občas, průměrně jednou do týdne. Nejmladší téměř každý den, ale pro tu si musím zajít, jen sedí na své posteli a pláče.
Naštěstí Máme opravdu velkou postel (3 m), takže je to v pohodě, nevadí mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.7.16 07:09

@jezevinka Já myslim, že to dělají všechny děti, je to hezké… a vyrostou z toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3R
2829
10.7.16 07:30
@jezevinka píše:
Ahojda holky.Nas malej do 2,5let spaval v postylce, tak vetsinou v klidu po pohadce usl a spal az do rana.Ted ma ale obdobi, ze uz spi ve velke sve posteli iku.Pul roku ted spal uplne v poho.Ale ted naraz zacal pred nedavnem tak jednou tydne k nam prebihat do postele v noci. Otevre dvere, rekne haji a padne mezi nas. Posledni tyden k nam uz leze kazdy den.Tak uz jsem z toho trochu paf. Minule si zvolil ne zrovna stastnou chvilku…Kdyz jsem ho pred 14dny chtela vratit do postylky, tak se strasne vztekal a plakal.Tak nevim, jestli mam zakrocit, nebo to nechat byt a treba ho to prejde…Mate to taky tak nekdo? :P :roll:

Ahoj, měli jsme to stejně. Malej v noci sbalil medvěda a polštářek a přišel za námi. Chodil tak až do 7mi let. A pak i někdy později. I když to bylo někdy nepohodlné, tak na to s láskou vzpomínám. Je mu smutno, chce být s vámi, tak se nebraň, čas strašně letí a za chvíli z něho bude puberťák a budeš prosit i o pusu. Ju a někde jsem četla, že dělali studii, že děti které spaly s rodiči jsou v dospělosti vyrovnanější a spokojenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí