Tako Captiva Mohican - autosedačka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Broskvicka-VV
26.11.14 13:59

Tako Captiva Mohican- autosedačka

Ahojky holky :-) potřebovala bych poradit ohledně tohoto kočárku:přikládám fotku akorát teda chceme růžový nebo modrý, máme ho s přítelem vybraný jen potřebuju někoho kdo ho má :-) nenašla jsem totiž jestli jde autosedačka nasadit i tak, abych na mimco vyděla, tedy celem ke mě, na videu přímo od taka jsem totiž viděla jen ze autosedačku nasazuje zády ke mě, což mi přijde strašně blbe abych na mimco neviděla…prosím napište zkušenosti, za každou budu moc ráda, popřípadě pokud máte někdo i autosedačku- vajíčko tak pošlete fotku jak je připevněna na kočárku :-) moc děkuji ;-)

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Tako Captiva?

Přidejte zkušenost s Tako Captiva
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3406
26.11.14 17:09

Jo urcite jde, musite k tomu mit takovej ten uchyt na autosedacku a je to stejny jako na korbicku nebo sportak, takze oba smery :) kocarek mame stejnej, akorat svetle modry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Broskvicka-VV
26.11.14 17:25

Tak to moc děkuju :) a mohla bych poprosit o nějakou fotečku pokud máte? My budeme brát buď růžový a nebo ten světle modrý :) podle toho jestli to bude kluk nebo holka :D

• Citovat
  • Upravit
3406
26.11.14 18:34

Ten svetle modry je fakt moc hezky, doporucuju :) fotku teda nemam, zatim tu lezi slozenej, dalsiho prcka taky teprv cekame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Broskvicka-VV
26.11.14 21:09

Tak to jo :D tak příjemné čekání :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat