Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já tedy nemám tenhle kočárek, ale jukla jsem na netu na jeho parametry - rozměry vnitřního lůžka kočárku: d82 x š35 cm. Více na http://www.kocarky-levne.cz/…-sportster-3 tak zkus poměřit.
To je teda málo že? A nemate nejaky typ tak do 5000? Dlouhy siroky a na zimu? ![]()
Většina kočárků má šířku těch 40cm a 5cm je v tomhle dost znát. Já kočárek právě vybírám, ale koukám spíš na trojkombinace a s aretací předních koleček. u nás v obchodě tenhle mají a vypadá dost širokej, ale jak jsem tady koiukala, tak široká bude asi jen ta konstrukce.
Niky: meli jsme ho a Barca se do nej vesla i s fusakem uplne krasne a to mela berankovy fusak.A to mela v roce 11,600 kg a 83cm.Nekde bych nasla i fotku jak v nem v roce spala i ve fusaku pokud budes chtit.
kattkka píše:
Niky: meli jsme ho a Barca se do nej vesla i s fusakem uplne krasne a to mela berankovy fusak.A to mela v roce 11,600 kg a 83cm.Nekde bych nasla i fotku jak v nem v roce spala i ve fusaku pokud budes chtit.
Katty Gábi bude mít 9 měsíců váži 10 kg a 74cm
a k tomu nesedí takže bych ho potrebovala pro lezeni jeste ![]()
Ten jde prave ze uplne ba lezato.Hele ona se tam vleze.Zkusim najit fotku.Ted uz by ti moc pribirat nemela.
ale nejdriv vecer.Uz jsem to dvd nasla ale mam jiny problem........
Niky7 píše:kattkka píše:Katty Gábi bude mít 9 měsíců váži 10 kg a 74cm
Niky: meli jsme ho a Barca se do nej vesla i s fusakem uplne krasne a to mela berankovy fusak.A to mela v roce 11,600 kg a 83cm.Nekde bych nasla i fotku jak v nem v roce spala i ve fusaku pokud budes chtit.a k tomu nesedí takže bych ho potrebovala pro lezeni jeste
Kocarek Tako Sportster v modré barvě mam a niní ho prodávam.Muj syn měl 4540g a 53cm a ve dvou letech mi v nem jeste venku na zahrade spal a vesel se.Je to kocarek prostorny a prakticky…doporucila bych ho pro velké deticky. ![]()
Ahoj holky, chystám se kupovat tento kočárek, jaká je vaše zkušenost, dobrý či ne? Máme dlouhé dítě a potřebovala bych aby se vešla. Jak dlouhý je a jak široký? Vejde se malá s fusakem i kombinézou? Na prodejně ho nikde nemají a já se bojím ho koupit přes internet. Předem děkuji za vaše odpovědi.