Taky někdy proflákáte celý den?

Holma
6.3.12 18:06

Taky někdy proflákáte celý den?

Taky se někdy flákáte? Já mám dneska docela výčitky. Vstávala jsem v 9hod. a do 15:30 jsem byla v pyžamu. Ráno jsem hned zapla PC, že kouknu, co je nového, než si půjdu připravovat věci do školy, uklízet, vařit atd. No a nějak jsem se zasekla a jsem u PC stále. Stihla jsem dát jen maso do trouby a vařím brambory (to měl být oběd). Asi za 15 min. bude jídlo hotové.

A už se dostavují výčitky, práce je tu jak na kostele (vybalování krabic po stěhování, vytřít, vyžehlit…), manžel se dře, abchom měli peníze na mimi, které se nám v dubnu narodí… a já se takhle poflakuju!!

Tak co, máte to taky tak někdo někdy? A čím víc vás bude, tím bude můj pocit viny menší!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
6.3.12 18:09

V těhotenství jsem se flákala fest - všechny seriály byly moje :mrgreen:
Já věděla, že až se to narodí, bude po klidu, tak jsem se vááááálela a vááááálela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
6.3.12 18:12

Od té doby co mám mimčo tak ne, ale co bych někdy za takový den dala :mrgreen: a když jsem byla těhotná, tak jsem nedělala nic jiného..byla jsem furt tak unavená, že jsem v tom pyžamu chodila i několik dní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3513
6.3.12 18:17

..... kéž by ještě aspoň jednou :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
6.3.12 18:19

Taky čekám Dubňátko a nikdy jsem nebyla línější než teď v těhu :palec: .
Abych vůbec někdy něco udělala, uzavřela jsem sama se sebou dohodu, že jeden den je „pracovní“ a druhej „válecí“, na střídačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.3.12 18:20

Jáááááááááááááá :mrgreen: :mrgreen: Holka ve školce a já celý dny dělám naprosté nic! :lol: Většinou teda ve středu a ve čtvrtek, kdy si ji ve školce vyzvedne ex a já pro ni jdu až v ten čtvrtek odpo. Když mám něco na práci nebo povinnosti ve městě, tak mám někdy problém se překonat a zvednout z gauče :) Jsem už jak vorvaň, takže to jde ztuha :mrgreen: Kolikrát ani nejím, jak se mi nic nechce :) Ale pak přijde manžel z práce a já lítám jak hadr na holi, aby neřekl, že on maká a já se flákám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.3.12 18:21
crazzi píše:
Taky čekám Dubňátko a nikdy jsem nebyla línější než teď v těhu :palec: .
Abych vůbec někdy něco udělala, uzavřela jsem sama se sebou dohodu, že jeden den je „pracovní“ a druhej „válecí“, na střídačku.

:lol: :lol: :lol: dobrá dohoda, možná ji taky zavedu. Ale jenom možná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
6.3.12 18:21

Ted jsem tehotna a na neschopence, tak taky proflakam cely den :-) Kvuli jednomu dni bych se urcite nenervovala :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak doufam, ze se tvuj pocit viny snizuje :* :* :* :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
6.3.12 18:28

Dneska se taky poflakuju. Starsi syn lezi v posteli u pohadek, protoze mu rano bylo spatne a miminko ma svuj urvany den, takze jsem dopoledne jenom uvarila a cele odpoledne sedim s malym u televize, protoze jak ho polozim a chci od nej odejit, tak hystericky rve :O no jo zuby jsou svinstvo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
6.3.12 18:29

Taky to mám tak, akorát jsem dnes vstávala v 10 a z pyžama jsem vůbec nevylezla… :mrgreen: Mám doma velkou hromadu prádla na žehlení a nesmím se moc rozhlížet, protože se kolem mě válí hromada věcí (čekáme na rekonstrukci našeho bytu a bydlíme provizorně v podnájmu, takže věci v krabicích, na zemi nebo na židlích, protože se nám nechtělo stěhovat na těch pár měsíců nábytek)… Ale takové dny mám pravidelně už pár let, a občas mě hodně trápí výčitky. Teď se uklidňuju tím, že si to vlastně musím užít, protože až budu mít dítě, tak na to lelkování určitě už mít čas nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
6.3.12 18:34
PetiteFillette píše:
Jáááááááááááááá :mrgreen: :mrgreen: Holka ve školce a já celý dny dělám naprosté nic! :lol: Většinou teda ve středu a ve čtvrtek, kdy si ji ve školce vyzvedne ex a já pro ni jdu až v ten čtvrtek odpo. Když mám něco na práci nebo povinnosti ve městě, tak mám někdy problém se překonat a zvednout z gauče :) Jsem už jak vorvaň, takže to jde ztuha :mrgreen: Kolikrát ani nejím, jak se mi nic nechce :) Ale pak přijde manžel z práce a já lítám jak hadr na holi, aby neřekl, že on maká a já se flákám :mrgreen:

:mrgreen: jo jo, taky jsem si tuhle dala k obědu radši chleba s máslem, protože se mi nechtělo si ohřívat omáčku a maso z předchozího dne :) A jak píšeš o manželovi, úplně se vidím :lol: Ale já jsem sova a ožívám jak se setmí, takže pak jsem schopná v 8 začít vařit svíčkovou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
6.3.12 18:36

Občas se vyplatí i flákat - př. tejden jsem se odhodlávala, že převleču postele a poslední den, kdy sem to „odložila“ se mi podařilo s malou rozpatlat obsah plíny na (naštěstí ne čisté) povlečení :potlesk: :potlesk: :potlesk: - no nenasralo by to, kdybych byla aktivní a převlíkla dřív :D . .. Ale jinak když se takhle proflákám jak píšeš zakladatelko, tak fakt nemám dobrej pocit . . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
6.3.12 18:44

Flákej se a pořádně dokud to jde:-))co bych za jeden den dala,pokud udám dítě mám tolik práce že to nejde,jen si to pořádně užívej:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.3.12 18:53

Tak já mám většinou pocit, že jsem si celý den nesedla a zároveň jsem nic neudělala… (Aspoň stav domácnosti tomu odpovídá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
6.3.12 18:55

Tak už se nebojím a jdu s pravdou ven: já se profákala celých 6 měsíců! Je fakt že mi bylo zle: zvracela jsem, mdloby, nízký tlak, ale byly dny a nebylo jich málo, kdy mi bylo skvěle!! A s tou leností k jídlu…rohlík s tresčími játry, uzený losos, banán, jahody, hroznové víno, jablko, perníček, horalka a před chvíli jsem se tedy naobědvala krůtí stehno na másle s bramborem ve slupce a je mi zle!! A nejlepší na tom je, že to manželovi nevadí :-)) Ale vždy před jeho příjezdem „něco přemístím“, abych měla čisté svědomí :-)))Jednou jsem takhle byla opět v pyžamu a on přijel dřív (16hod.). Normálně mi volá, že už jede a tentokrát nezavolal. Já vykoukla z okna nahá, jen v županu, vlasy tak jak jsem se ráno probudila, nevyčištěný zuby, beďar u nosu, mastnej ksicht… A halvně že si furt stěžuju, že mám moc práce, nestíhám a on mi nepomůže, protože je v práci, chudáček můj zlatej.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová