Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, najdou se tu stejné maniačky, co hrajou Angry Birds? Musím se přiznat, že je hraju pořád a mám to jako super relax… Určitě nejsem sama ![]()
Ahoj, můj přítel si koupil nový dotykový mobil, a já je hraju také furt.je to boží. když jsem seděla tři hodiny na cukrovce, tak mi ho půjčil a uběhlo mi to raz dva. miluju je ![]()
@čtverda píše:
Ahoj, můj přítel si koupil nový dotykový mobil, a já je hraju také furt.je to boží. když jsem seděla tři hodiny na cukrovce, tak mi ho půjčil a uběhlo mi to raz dva. miluju je
Jj, jsou super. Já to hraju na počítači, když dítko večer spí…
Jééé holky, já je taky žeru
. Ale ty kosmický mi přijdou trapný.
Jáje miluju na tolik že malej prcek má kšiltovku Angry birds, a zaručeně to tím neskončí
chci ještě sadu magnetek na ledničku ![]()
Co si budeme povídat… prostě je to mor
. Já jsem doslova háklivá když u některých kol nemám všechny hvězdičky
![]()
Ja zas mam strasne rada ty kosmicky ![]()
A taky uz je mame ruzne na vecech - manzel tricko, deti tricko, plysaky, propiska… ![]()
Já jsem to po pár dnech dohrála, všechna kola - a nějak nevím, co dál - hrát to odznovu?
![]()
Jako že by mě to chytlo jako vás - to ani ne
ale pravda je, že to není špatná hra.
Taky jsem je měla. Ta chechtající se prasátka jsou u toho super. Nakonec jsem si je z mobilu smazala, jednak se ze mě stávala závislačka, jednak mi to pořád braly děti a mobil byl neustále v nabíjčce.
Ahoj, tak to jsem ráda, že nejsem sama. Space mě taky moc nenadchly. Holky, kde kupujete to oblečení Angry Birds?
Prosím vás, holky, kde to najdu? To bude asi něco jako spojování kuliček, že? ![]()
Taky je miluju!
I můj synek je zbožňuje
Hrajeme je na iPhonu i na pc. Taky je chci na tričkoooo ![]()
@Amber_1977 píše:
Prosím vás, holky, kde to najdu? To bude asi něco jako spojování kuliček, že?
Ahoj ![]()
Tady se koukni: http://www.rovio.com/…/angry-birds