Taky tak milujte Angry Birds?

4246
11.7.12 22:44

Taky tak milujte Angry Birds?

Ahoj, najdou se tu stejné maniačky, co hrajou Angry Birds? Musím se přiznat, že je hraju pořád a mám to jako super relax… Určitě nejsem sama :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
čtverda
11.7.12 22:48

Ahoj, můj přítel si koupil nový dotykový mobil, a já je hraju také furt.je to boží. když jsem seděla tři hodiny na cukrovce, tak mi ho půjčil a uběhlo mi to raz dva. miluju je :hug:

• Citovat
  • Upravit
4246
11.7.12 22:50
@čtverda píše:
Ahoj, můj přítel si koupil nový dotykový mobil, a já je hraju také furt.je to boží. když jsem seděla tři hodiny na cukrovce, tak mi ho půjčil a uběhlo mi to raz dva. miluju je :hug:

Jj, jsou super. Já to hraju na počítači, když dítko večer spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
11.7.12 23:26

Jééé holky, já je taky žeru :mrgreen:. Ale ty kosmický mi přijdou trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
11.7.12 23:37

Jáje miluju na tolik že malej prcek má kšiltovku Angry birds, a zaručeně to tím neskončí :lol: chci ještě sadu magnetek na ledničku :D

• Citovat
  • Upravit
2028
11.7.12 23:39

Co si budeme povídat… prostě je to mor :mrgreen:. Já jsem doslova háklivá když u některých kol nemám všechny hvězdičky :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
12.7.12 00:41

Ja zas mam strasne rada ty kosmicky :mrgreen:
A taky uz je mame ruzne na vecech - manzel tricko, deti tricko, plysaky, propiska… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
12.7.12 06:55

Já jsem to po pár dnech dohrála, všechna kola - a nějak nevím, co dál - hrát to odznovu? :nevim: :nevim:
Jako že by mě to chytlo jako vás - to ani ne :-) ale pravda je, že to není špatná hra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
12.7.12 07:49

Taky jsem je měla. Ta chechtající se prasátka jsou u toho super. Nakonec jsem si je z mobilu smazala, jednak se ze mě stávala závislačka, jednak mi to pořád braly děti a mobil byl neustále v nabíjčce.

• Citovat
  • Upravit
4246
12.7.12 07:53

Ahoj, tak to jsem ráda, že nejsem sama. Space mě taky moc nenadchly. Holky, kde kupujete to oblečení Angry Birds?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
12.7.12 10:21

Prosím vás, holky, kde to najdu? To bude asi něco jako spojování kuliček, že? 8o

• Citovat
  • Upravit
2803
12.7.12 10:24

Taky je miluju! :pankac: I můj synek je zbožňuje :mrgreen: Hrajeme je na iPhonu i na pc. Taky je chci na tričkoooo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
12.7.12 12:44
@Amber_1977 píše:
Prosím vás, holky, kde to najdu? To bude asi něco jako spojování kuliček, že? 8o

Ahoj :mavam:
Tady se koukni: http://www.rovio.com/…/angry-birds

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
12.7.12 12:57

@Aleeza děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
2204
12.7.12 14:02

Dohrál jsem všechny, kromě SPACE, ten mě nabaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová