Taky tak nesnášíte oslavy???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Zdeněk IV
2.4.22 14:20

Taky tak nesnášíte oslavy???

Bohužel v sobotu jdu na oslavu a musím dát 1 000 Kč, protože to říkala matka, je už jak blbá. Teta slaví asi 60 let, nevím kolik má let, ale prý tam bude 50 lidí. Matka už mě delší dobu štve, když přijedu v pátek domů, pořád se ptá: " Stalo se něco? " A na to se ptá už skoro půl roku v kuse, blbá, jak tágo. Slzí mi oči asi, buď je to z venku a nebo z masturbace a to já masturbuji denně, to jí pochopitelně říkat nebudu.
Někde tady byl názor, že bych se měl odstěhovat za v času, že si mě bude víc všímat, jak vidím, uživatelka měla pravdu. Matka už mě štve a na té oslavě nic pít nebudu, mám ji na háku.

Taky tak nesnášíte oslavy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6795
2.4.22 14:21

Jenom ty, ktere musim chystat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64982
2.4.22 14:25
@Zdeněk IV píše:
Bohužel v sobotu jdu na oslavu a musím dát 1 000 Kč, protože to říkala matka, je už jak blbá. Teta slaví asi 60 let, nevím kolik má let, ale prý tam bude 50 lidí. Matka už mě delší dobu štve, když přijedu v pátek domů, pořád se ptá: " Stalo se něco? " A na to se ptá už skoro půl roku v kuse, blbá, jak tágo. Slzí mi oči asi, buď je to z venku a nebo z masturbace a to já masturbuji denně, to jí pochopitelně říkat nebudu.
Někde tady byl názor, že bych se měl odstěhovat za v času, že si mě bude víc všímat, jak vidím, uživatelka měla pravdu. Matka už mě štve a na té oslavě nic pít nebudu, mám ji na háku.Taky tak nesnášíte oslavy?

Tak mozna, kdybys o te masturbaci na oslave podrobne porozpravel, na dalsi bys nebyl zvan 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
2.4.22 14:34

Kolik Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
2.4.22 14:36
@ZustanSeMnou píše:
Kolik Ti je?

Přes 30 let je mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
2.4.22 14:37
@vokishka píše:
Tak mozna, kdybys o te masturbaci na oslave podrobne porozpravel, na dalsi bys nebyl zvan 🤣

Toho by se měl držet a už ho na oslavy nepozvou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
2.4.22 14:48
@vokishka píše:
Tak mozna, kdybys o te masturbaci na oslave podrobne porozpravel, na dalsi bys nebyl zvan 🤣

Nebo by ho zvali na všechny, jako zábavnou složku večera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
2.4.22 14:53
@topazio píše:
Přes 30 let je mu.

Dobrej magor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
2.4.22 14:57

Freeport

@freeport píše:
Dobrej magor

Proč jsem magor???

• Citovat
  • Upravit
279
2.4.22 14:59
@Zdeněk IV píše:
Proč jsem magor???

Protoze jsi trapnej kolenovrt se znacne prapodivnym vnimanim sveta. Typek jako ty je nymand pro mladou nezkusenou i starsi s detmi.

Příspěvek upraven 02.04.22 v 15:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
2.4.22 15:00

Já myslela že z časté mastrubace se mu budou klepat ruce, ale že by mu slzeli i oči. Možná pláče sám nad sebou že už mu to tolik neteče. Jo a Zdendo, když ti tvá matka leze na nervy, tak proč za ni jezdíš. Můžeš hnít na ubytovně a jíst polívku z pytlíku. Aspoň by jsi ušetřil litr. Víš kolik by za to bylo káv z automatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
2.4.22 15:00

Mám moc ráda oslavy. Včera jsem jednu s kolegy absolvovala (nebyla teda rodinná). Bylo to krásné a veselé odpoledne/večer. Dneska jsem trošku unavená. Téměř nic alko. jsem nepila. To nepotřebuji, abych se bavila. Někdo by řekl, že to byl bublinkový sirup :mrgreen:. Večeře společná byla skvělá. Večer jsem si užila. A domu dotáhla pozdě v noci. Jako v mládí 🙈.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.4.22 15:01

Zkus na oslavě masturbovat a na další tě nepozvou. Jo, občas je přemíra oslav unavující. Ráda slavím synovy narozeniny. Nebo v létě u grilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
2.4.22 15:39

Bože člověče… ty něco bereš, nebo hulíš?
To je tok myšlenek bože… Jako kdyby se vyjadřovalo dvanáctileté dítě.

Když tě to nebaví, tak tam nelez. Jsi dospělý a svéprávný. Řekni ne, pošli pohled a dárek přes máti a neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
2.4.22 15:47
@LilyJane píše:
Bože člověče… ty něco bereš, nebo hulíš?
To je tok myšlenek bože… Jako kdyby se vyjadřovalo dvanáctileté dítě.Když tě to nebaví, tak tam nelez. Jsi dospělý a svéprávný. Řekni ne, pošli pohled a dárek přes máti a neřeš.

Zdenda dárek? 8o Pohled? 8o Víš, co je to kafí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný