Tambú bubínek - pro miminko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
130
24.10.25 18:38

Tambú bubínek - pro miminko?

Dobrý páteční podvečer,
všimla jsem si, že je v poslední době oblíbený tambú bubínek pro děti. Přemýšlím, zda ho pořídit skoro ročnímu synovi.
Máte nějakou zkušenost? Je to opravdu tak dobré, nebo jen zbytečnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1817
24.10.25 18:50

Sice nemám osobní zkušenost, ale koukala jsem na to a přijde mi to jako draha zbytečnost. Syn dostal na 14m k vánocům sadu dřevěných nástrojů (asi 10 ks) a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
24.10.25 19:25

Za ne pro začátek stačí několik kyblíku různých velikostí (třeba na písek) a nějaké dřívko kterým do toho může mlátit…měli jsme bubínek s paličkou, tamburínu, xylofon, piano ale tohle je bavilo stejně nejvíc :lol:…cca od 3 let má starší knihu s pianem kde jí to ukazuje co má zmáčknout a hraje tak melodií denně písničky (je jich tam asi 10) a to ji celkem baví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
24.10.25 19:40

Mne se to taky moc libi a myslim, ze nekdy casem nam to asi poridim, ale vnimam to vic jako darek pro sebe. :lol: Dcera ma rada hudbu a hraje si jemne, do niceho nikdy nemlatila, s nicim nehazela, tak mi prijde jako docela vhodny adept na tambu. :D Ale obecne bych necekala, ze si s tim bude dite hrat vic nez treba se xylofonem nebo jinym nastrojem… Chodila jsem s dcerou na krouzek pro lezouci mimca, lektorka tam jednou tambu prinesla. Kdyz na to zacala hrat, okamzite vsechny deti vyrazily k ni, usadily se dokola a fascinovane koukaly. To bylo zajimave, u zadne jine aktivity se to na tom krouzku nestalo ze by to v danou chvili tolik zaujalo vsechny deti naraz. :) Takze za me proc ne, ale je to opravdu draha hracka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí