Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nějaké jednodušší ticket to ride? Co ho jinak baví? Obchodování je např. v Osadníkách z Catanu.
@Aspera píše: Více
Děkuji, Osadniky si píšu na seznam. Jinak, bohužel, propadl Minecraftu. Ale nechci, aby diskuse zklouzla k jeho ne-vhodnosti atp. Ptám se na deskovky pro 7 lete dítě.
@Anonymní píše: Více
Proč nevhodnosti. Desková Minecraft je taky a prý super. Osobně nevím, zatím jsem ji nehrála. Ono je her spousta, vy máte zatím ty hodně staré a mezi deskovkari celkem neoblíbené (dlouhá hra a moc velká náhoda, která se nedá moc ovlivnit). Zkus ho vzít do nějaké speciálky, kde ti určitě poradí spousty her a uvidíte co ho zaujme tématem.
@Aspera píše: Více
Jj diky, asi fakt někam zajdeme. No a minecraft, prostě nemám radost, ze se nám nepodařilo dite uchránit před hraním pc her.
@Anonymní píše: Více
Tak ho zkus převést na deskový minecraft. Jinak jestli máš FB super skupina Deskovky pro tři bratry. Tam ti určitě poradí také. Já jak už mám děti starší tak nějak marně přemýšlím co vedlo v té době. Nyní už mastíme Root, Mars Teraformace a na to je tvůj ještě prtě.
U nás se mastí deskovky ve velkém. U syna 10 let, ale hrál to od 1. třídy) jsou oblíbené tyto hry :karak, labuznici, escape zombie city, carcassonne, teď novější oblíbené jsou splasene obvody, vybusni mimoni, Gump, carokniha, Stone daze. Jo ještě labyrinth má rád.
Ahoj, doporučte deskovky pro prvňáčky (kluka 7 let). Hraje obstojně Dostihy a sázky, Kamion, Kurník. Radi bysme neco, kde se treba trochu vic obchoduje (ve škole si smenuji svačiny, tak neco tomu podobného) a aby to nebylo moc dlouhé. Dostihy jsou téměř nekonečné a taky nejsou uz dostatečně in. Děkuji