Dáváte kousátko do lednice nebo mrazáku?

Anonymní
26.9.25 12:03

Dáváte kousátko do lednice nebo mrazáku?

Ahoj, vím, že by se kousátko mělo dávat do lednice, ale přijde mi, že i když mám 2 a střídám, tak po chvilce venku jsou teplé. Tak by mě zajímalo, jestli je opravdu máte v lednici a nebo v mrazáku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11813
26.9.25 12:25

Měla jsem jak v lednici tak v mrazáku ale ani jedno dítě to stejně nechtělo kousat…více jim vyhovovalo ozuzlavat studené jídlo…hlavně ovoce a zeleninu - okurku, mango, meloun, jahody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
26.9.25 14:22

Moje dítě kousátko nikdy nepoužilo, neosvědčilo se nám to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
26.9.25 14:38

My jsme kousátka dětem dávali, byli v lednici, do mrazáku jsme je nestrkali. Nějak mě to nenapadlo davat do mrazaku, se přiznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.25 15:19
@stinga píše: Více

Synovi vyhovují, ale z lednice jsou hned teplé, tak mě zajímaly zkušenosti ostatních. Příště prosím odpověz na otázku. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.25 15:20
@Anna766 píše: Více

Díky, mm je v ledničce, ale přijde mi, že po chviličce jsou teplé a tudíž bez efektu.

• Citovat
  • Upravit
76492
26.9.25 15:29
@Anonymní píše: Více

ano, soudružko učitelko, nedávala jsem kousátka do mražáku, jelikož dítě do nich vůbec kousat nechtělo, ani do ledových ani do teplých, lepší? jakou dostanu známku nebo poznámku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.25 15:32

Je mi to jedno, ale ptala jsem se na dvě varianty. To je jako kdyby se někdo ptal na zkušenost se sušičkou a ty napsala, že ji nemáš a sušíš na sušáku. Jen rada, abys i ostatním nemusela plevelit diskuse s žádným přínosem. :)

• Citovat
  • Upravit
76492
26.9.25 15:37

no, bohužel podle nových pravidel už tě admin nemůže odtajnit pro bezdůvodný anonym :nevim: vychlazené kousátko je hodně intimní téma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.25 16:49

Jestli honíš komenty, tak aspoň odpovídající k tématu. ;)
Jasný, nemáš, co jiného, tak se budeme obouvat do anonymů.. Však jsi sem vůbec nemusela psát, když tak vadí zakládání anonymních diskuzí. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
76492
26.9.25 16:53

né, vůbec mi to nevadí, jen si tak přemýšlím, co je tak hrozně intimního na tématu chlazení kousátek :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
26.9.25 17:15

Psala jsem příspěvek, ale nevidím ho tu, tak znova.
Naším dětem vyhovovaly, tak jsme jich měli vic a střídali je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5966
26.9.25 18:00

Jako dávala, ale nemělo to moc efekt.
Pak jsem pořídila takové ty, co masíruji dásně a u toho po chvilce začala plakat - asi bolestí? …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
26.9.25 18:30

Do mrazáku ne, vždyť z toho může mít omrzliny… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
6.10.25 22:56

Dávala jsem do lednice, ale po pár vteřinách to bylo teplé (k ničemu). Takže do mrazáku a nechala jsem chvilku v pokojové teplotě aby to nebylo tak ledové a pak mu to nevadilo. Ale dlouho kousátko odmítal.
Dnes už má všechny zuby venku a žádné omrzliny ani onemocnění z toho neutrpěl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí