Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A už je nekdy pouzila? Bude mit cas si to netrenovat? Idealne nejmensi velikost, jeste lepe s aplikatorem. Ale pokud je tim nepolibena a chtela by to prvne zkusit az na tom tabore, tak ji to taky vubec nemusi jit.
Koupila bych ty menší, taky je pouzivam, a bez aplikatoru, ten je na nic. A at si to zkusí doma i bez ms.
@debra.morgan bez ms ho tam nedostane, ma se to zkouset kdyz je ms nejsilnější, bude ji to bolet a pak nepude ven. Aplikator je na nic pro tebe, pro nekoho kdo nevi jak hluboko to zavest, ma strach, potrebuje vyladit ten uhel, je idealni.
@debra.morgan píše:
Koupila bych ty menší, taky je pouzivam, a bez aplikatoru, ten je na nic. A at si to zkusí doma i bez ms.
Naopak, pokud to nikdy nezkoušela, je aplikátor nejlepší volba.
@Janli píše:
Naopak, pokud to nikdy nezkoušela, je aplikátor nejlepší volba.
Od tampax? Tampax Pear copak?
@Anonymní píše:
Tampax Pear Compak? ![]()
@Anonymní píše:
S tampaxem mám výborný zkušenosti.
@Anonymní píše:
Klidně, hele ono každému vyhovuje neco jineho. Ja na tampaxu kdysi taky začínala
pak až se to naučí zavadet, tak si sama zkusí vic značek co ji bude vyhovovat.
Zrovna to taky resim. koupila jsem taky Tampax, akorat ty uplne mini jsem nikde nesehnala a to tady mame drogerek až po krk na každém rohu a všude mi řekli, ze úplně mini s aplikátorem jim nedodávaji z žádné firmy ![]()
@petanah píše:
Zrovna to taky resim. koupila jsem taky Tampax, akorat ty uplne mini jsem nikde nesehnala a to tady mame drogerek až po krk na každém rohu a všude mi řekli, ze úplně mini s aplikátorem jim nedodávaji z žádné firmy
A jaké jste nakonec koupila? ![]()
Hele, děvčata
já se tamponem celkem slušně a bolestivě ve 14 odpanila, prostě jsem nevěděla, že šňůrka musí dost trčet ven, špatně zavedeno, krve jak z vola.. děsná zkušenost..
možná to některým pannám vyhovuje, ale mně teda vůbec a nevěřím, že pan. blána prostě zůstane (vždy) neporušená, zvláště pokud mladá holka tampony používá běžně..
volila bych to jako absolutní nouzovku JEN na koupání a jinak normálně vložky, holky s vložkama fungují na táborech normálně…
anonym - intimní info - děkuji
Dobrý den, moje dcera (14 let) jede na tábor a má mít menstruaci. Jaké doporučujete tampony pro dceru? Děkuji