Tampóny ve vodě bez protečení

27259
26.5.19 13:55

@Anonymka04 loni a předloni jsem přežila dovolenou u moře na OB, letos bych tedy menses mít neměla(jupí) ale řešila bych už kalíškem, se kterým se seznamuju. Kam se hrabou tampony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
653
26.5.19 14:01

Loni jsem pulku dovolene travila s kaliskem a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
26.5.19 14:24

Tak to, jestli tampon nasákne vodou zvenku, není otázka tamponu, ale tvojí anatomie :nevim: Já chodím s tampony vesele plavat 15 let a nenasákl mi vodou zvenku nikdy… naštěstí, ke kalíškům nechovám přízeň :D Ale jinak to může být dobrý řešení :palec:
Voděodolný tampon nejde z principu, to by pak nenasákl ani krev, přece. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
26.5.19 14:32

Používala jsem kotex nebo ob a nikdy vodu z bazénu nenasakl :think: ale trpěla jsem na záněty, tak jsem musela s tampony bohužel přestat a koupat se, jen když to zrovna nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
26.5.19 14:35

Jednu dovolenou u more jsem stravila s OB tampony. A uuuplne v pohode to bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18598
26.5.19 15:30

Existují jedny, co se kupují v lékárně. Protecta se myslím jmenuji. Jsou napuštěné čímsi, co odpuzuje vodu a nenasaknou. Používala jsem v těhotenství na bazén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.5.19 15:43

Od té doby, co používám kalíšek, omezení při MS neřeším. Ale není to pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
26.5.19 16:36
@LAlezane píše:
Tak to, jestli tampon nasákne vodou zvenku, není otázka tamponu, ale tvojí anatomie :nevim: Já chodím s tampony vesele plavat 15 let a nenasákl mi vodou zvenku nikdy… naštěstí, ke kalíškům nechovám přízeň :D Ale jinak to může být dobrý řešení :palec:
Voděodolný tampon nejde z principu, to by pak nenasákl ani krev, přece. ;)

Asi tak.
A uz jsem si rikala, ze jsem nejaka divna, plavat s ms chodim bezne a nikdy zadne nasaknuti. Limitovana jsem pouze tim, ze za tak dve hodky me z tamponu zacne bolet bricho. Neumim si predstavit co by delal kalisek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.5.19 17:30

@Lenka_Hal ono kalíšek se nezavádí tak hluboko, tak i v tom může být rozdíl. :nevim: já třeba zase nesnáším tampony a s kalíškem jsem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí