Tandemový seskok - reference

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23436
7.4.14 23:14
@mmuerka píše:
@bozuzu příteli jsem teď taky koupila k třicátinám tandem, ale v Plzni. V Příbrami jsme měli vyhlídkový let. A co se týče tandemů, tak to tam ten den frčelo jeden po druhém :)

Vyhlídku? Na větroni, ACRO nebo Z-43? 8) :mrgreen:
A je to tak. V sezóně za hezkého počasí to tam jede - někdy i dvě 410tky, mají pauzu jen na tankování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
7.4.14 23:40

@Chauvinist Zlín :pankac: přítel dokonce i chvíli pilotoval :mrgreen: Právě. Bylo ten den nádherně a stály tam davy lidí. Byl to úžasnej zážitek. Sice už je to pár let zpět, ale ráda bych si to zase zopakovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
8.4.14 07:15
@mmuerka píše:
@bozuzu příteli jsem teď taky koupila k třicátinám tandem, ale v Plzni. V Příbrami jsme měli vyhlídkový let. A co se týče tandemů, tak to tam ten den frčelo jeden po druhém :)

Tak to už se taky těší viď? :mrgreen: Plzeň tu taky nemáme tak daleko, z Berouna.
Ale vidim to fakt pro tu Příbram :)

@Chauvinist takže v sezoně plné nebe padajících lidí jo :mrgreen: aby to tam nebylo jak na Václaváku :D

@cybermis dík za tip s brýlema, no fičet to asi musí parádně co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
8.4.14 07:40
@mmuerka píše:
@Chauvinist Zlín :pankac: přítel dokonce i chvíli pilotoval :mrgreen: Právě. Bylo ten den nádherně a stály tam davy lidí. Byl to úžasnej zážitek. Sice už je to pár let zpět, ale ráda bych si to zase zopakovala :)

Pamatuješ si jméno pilota, případně jak vypadal? 8) Pilotovat se to lidem nechává, není to nic proti ničemu. Když je to mimo start a přistání, tak je to jako řídit auto a je spousta času na případný opravy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
8.4.14 09:32

@bozuzu no těší…v lednu jsme jeli shodou okolností do Příbrami na Partičku a nabourali jsme. Naštěstí se nám nic moc nestalo, ale na 3/4 roku starým autě byla škoda přes 100 tisíc :roll: (naštěstí jsme měli havarijní) přítel si teď ze mě dělá srandu, že se jemu nepovedlo mě zabít v lednu, tak ho teď chci zabít já :mrgreen:
@Chauvinist no jméno si nepamatuju, ale byl to vtipálek. Starší, trošku při těle, červený v obličeji. Moc příjemný. Popisoval nám na co právě koukáme, viděli jsme Orlík, Svatou horu, Příbram atd. Fakt krásný zážitek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
8.4.14 10:06
@mmuerka píše:
@bozuzu no těší…v lednu jsme jeli shodou okolností do Příbrami na Partičku a nabourali jsme. Naštěstí se nám nic moc nestalo, ale na 3/4 roku starým autě byla škoda přes 100 tisíc :roll: (naštěstí jsme měli havarijní) přítel si teď ze mě dělá srandu, že se jemu nepovedlo mě zabít v lednu, tak ho teď chci zabít já :mrgreen:
@Chauvinist no jméno si nepamatuju, ale byl to vtipálek. Starší, trošku při těle, červený v obličeji. Moc příjemný. Popisoval nám na co právě koukáme, viděli jsme Orlík, Svatou horu, Příbram atd. Fakt krásný zážitek :)

Aleš 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
8.4.14 10:30

@Chauvinist fakt nevím. Jen nás dostalo, jak nám řekl, že do práce přiletěl letadlem, že si ho půjčil od kamaráda :mrgreen: Je to tak 4 roky už :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
8.4.14 14:21
@mmuerka píše:

Právě naopak, to už máte smůlu vybranou a seskok bude bez problémů v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
8.4.14 19:29

@bozuzu to doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie