Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mmuerka píše:
@bozuzu příteli jsem teď taky koupila k třicátinám tandem, ale v Plzni. V Příbrami jsme měli vyhlídkový let. A co se týče tandemů, tak to tam ten den frčelo jeden po druhém
Vyhlídku? Na větroni, ACRO nebo Z-43?
![]()
A je to tak. V sezóně za hezkého počasí to tam jede - někdy i dvě 410tky, mají pauzu jen na tankování.
@Chauvinist Zlín
přítel dokonce i chvíli pilotoval
Právě. Bylo ten den nádherně a stály tam davy lidí. Byl to úžasnej zážitek. Sice už je to pár let zpět, ale ráda bych si to zase zopakovala ![]()
@mmuerka píše:
@bozuzu příteli jsem teď taky koupila k třicátinám tandem, ale v Plzni. V Příbrami jsme měli vyhlídkový let. A co se týče tandemů, tak to tam ten den frčelo jeden po druhém
Tak to už se taky těší viď?
Plzeň tu taky nemáme tak daleko, z Berouna.
Ale vidim to fakt pro tu Příbram ![]()
@Chauvinist takže v sezoně plné nebe padajících lidí jo
aby to tam nebylo jak na Václaváku ![]()
@cybermis dík za tip s brýlema, no fičet to asi musí parádně co.
@mmuerka píše:
@Chauvinist Zlínpřítel dokonce i chvíli pilotoval
Právě. Bylo ten den nádherně a stály tam davy lidí. Byl to úžasnej zážitek. Sice už je to pár let zpět, ale ráda bych si to zase zopakovala
Pamatuješ si jméno pilota, případně jak vypadal?
Pilotovat se to lidem nechává, není to nic proti ničemu. Když je to mimo start a přistání, tak je to jako řídit auto a je spousta času na případný opravy ![]()
@bozuzu no těší…v lednu jsme jeli shodou okolností do Příbrami na Partičku a nabourali jsme. Naštěstí se nám nic moc nestalo, ale na 3/4 roku starým autě byla škoda přes 100 tisíc
(naštěstí jsme měli havarijní) přítel si teď ze mě dělá srandu, že se jemu nepovedlo mě zabít v lednu, tak ho teď chci zabít já ![]()
@Chauvinist no jméno si nepamatuju, ale byl to vtipálek. Starší, trošku při těle, červený v obličeji. Moc příjemný. Popisoval nám na co právě koukáme, viděli jsme Orlík, Svatou horu, Příbram atd. Fakt krásný zážitek ![]()
@mmuerka píše:
@bozuzu no těší…v lednu jsme jeli shodou okolností do Příbrami na Partičku a nabourali jsme. Naštěstí se nám nic moc nestalo, ale na 3/4 roku starým autě byla škoda přes 100 tisíc(naštěstí jsme měli havarijní) přítel si teď ze mě dělá srandu, že se jemu nepovedlo mě zabít v lednu, tak ho teď chci zabít já
@Chauvinist no jméno si nepamatuju, ale byl to vtipálek. Starší, trošku při těle, červený v obličeji. Moc příjemný. Popisoval nám na co právě koukáme, viděli jsme Orlík, Svatou horu, Příbram atd. Fakt krásný zážitek
Aleš
![]()
@Chauvinist fakt nevím. Jen nás dostalo, jak nám řekl, že do práce přiletěl letadlem, že si ho půjčil od kamaráda
Je to tak 4 roky už ![]()
@mmuerka píše:
@bozuzu no těší…v lednu jsme jeli shodou okolností do Příbrami na Partičku a nabourali jsme. Naštěstí se nám nic moc nestalo, ale na 3/4 roku starým autě byla škoda přes 100 tisíc(naštěstí jsme měli havarijní) přítel si teď ze mě dělá srandu, že se jemu nepovedlo mě zabít v lednu, tak ho teď chci zabít já
Právě naopak, to už máte smůlu vybranou a seskok bude bez problémů v pohodě ![]()