Taneční tyč

anonymka5
17.8.15 21:09

taneční tyč

Ahoj dnes mě napadlo že by jsme si to s přítelem zpestřili v posteli a že bych si pořídila jako překvapení taneční tyč. Nevíte kde bych sehnala nějakou levnou? nechci zbytečně drahou když na tom nebudu tančit každý den a sportovně. Děkuji moc za jakékoli návrhy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27281
17.8.15 21:10
@anonymka5 píše:
Ahoj dnes mě napadlo že by jsme si to s přítelem zpestřili v posteli a že bych si pořídila jako překvapení taneční tyč. Nevíte kde bych sehnala nějakou levnou? nechci zbytečně drahou když na tom nebudu tančit každý den a sportovně. Děkuji moc za jakékoli návrhy

Zkus bazary ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
17.8.15 21:11

Tak se podívej na bazoš, sbazar a tak…někdo určitě prodává nedávno jsem se dívala a pár jich tam bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
17.8.15 21:31
@anonymka5 píše:
Ahoj dnes mě napadlo že by jsme si to s přítelem zpestřili v posteli a že bych si pořídila jako překvapení taneční tyč. Nevíte kde bych sehnala nějakou levnou? nechci zbytečně drahou když na tom nebudu tančit každý den a sportovně. Děkuji moc za jakékoli návrhy

To si chceš pořídit domů, do ložnice? :think: jestli ano, tak vezmi v úvahu nutnost upevnění ve stropě i v podlaze, pak prostor, který musí kolem tyče být (aspoň 2m radius, raději více) a hlavně to, že když na tom míníš být jen jednou za čas, tak to nebude žádné sexy terno, a to i pokud jsi relativně sportovní typ… to hodně náročné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
17.8.15 21:51

Zatancuj bez tyče :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie