Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anonymka5 píše:
Ahoj dnes mě napadlo že by jsme si to s přítelem zpestřili v posteli a že bych si pořídila jako překvapení taneční tyč. Nevíte kde bych sehnala nějakou levnou? nechci zbytečně drahou když na tom nebudu tančit každý den a sportovně. Děkuji moc za jakékoli návrhy
Zkus bazary ![]()
Tak se podívej na bazoš, sbazar a tak…někdo určitě prodává nedávno jsem se dívala a pár jich tam bylo.
@anonymka5 píše:
Ahoj dnes mě napadlo že by jsme si to s přítelem zpestřili v posteli a že bych si pořídila jako překvapení taneční tyč. Nevíte kde bych sehnala nějakou levnou? nechci zbytečně drahou když na tom nebudu tančit každý den a sportovně. Děkuji moc za jakékoli návrhy
To si chceš pořídit domů, do ložnice?
jestli ano, tak vezmi v úvahu nutnost upevnění ve stropě i v podlaze, pak prostor, který musí kolem tyče být (aspoň 2m radius, raději více) a hlavně to, že když na tom míníš být jen jednou za čas, tak to nebude žádné sexy terno, a to i pokud jsi relativně sportovní typ… to hodně náročné..