Tanga ve 13 letech

23.10.16 22:47

Tanga ve 13ti

Nnm

Příspěvek upraven 31.08.17 v 23:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31708
23.10.16 22:50

Nechodíš nakupovat sama? Nebo prostě až půjdete něco vybírat, tak jí ukaž, že bys chtěla tanga :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
23.10.16 22:50

Zeptej se ji normálně. Tvou mamku neznám, ale 13 leté už bych to asi dovolila. Každopádně klasické kalhotkty-přesněji ty do půl zadečku jsou lepší a hlavně lépe vypadají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.10.16 22:51

Taky jsem zhruba v tom věku nosila, jééžiš, jak jsem během 10 let zpohodlněla :lol: No a musíš se ptát? Nemůžeš zajít do obchodu a koupit si je sama z kapesného? :) Nebo až budete mít s mamkou hezkou chvilku, tak říct na rovinu, že bys je chtěla vyzkoušet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.10.16 22:54

@SlecnaSally Asi budu za blbku, ale jak vypadají kalhotky do půl zadečku? :oops: To jsou dnes ty běžné, že to nejsou vyloženě bombarďáky? Nebo jsou opravdu nějaké kalhotky, ze kterých „čárka“ napůl vylézá ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
23.10.16 22:58
@Petule030 píše:
@SlecnaSally Asi budu za blbku, ale jak vypadají kalhotky do půl zadečku? :oops: To jsou dnes ty běžné, že to nejsou vyloženě bombarďáky? Nebo jsou opravdu nějaké kalhotky, ze kterých „čárka“ napůl vylézá ven?
:mrgreen: Jsou to brazilské kalhotky, něco v tomto stylu. Některé jsou vykrojené ještě víc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31708
23.10.16 22:59
@Petule030 píše:
@SlecnaSally Asi budu za blbku, ale jak vypadají kalhotky do půl zadečku? :oops: To jsou dnes ty běžné, že to nejsou vyloženě bombarďáky? Nebo jsou opravdu nějaké kalhotky, ze kterých „čárka“ napůl vylézá ven?

Asi jsou tím myšleny brazilky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31708
23.10.16 22:59
@SlecnaSally píše: :mrgreen: Jsou to brazilské kalhotky, něco v tomto stylu. Některé jsou vykrojené ještě víc
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
23.10.16 23:03
@Nimie píše:
Asi jsou tím myšleny brazilky :)

Tak tak, tanga s tím mým nic nedělají, ale tyhle miluje. Mám takové i plavky. Nechápu proč plavky pořád dělají jak bombarďáky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.16 23:05

@Petule030 já už o tom uvažuju dlouho, že bych s tamga kpupila sama, ale co s praním a jak bych jí to řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.10.16 23:06

@SlecnaSally A jó, takové :oops: :mrgreen: Já si představila výškově do půlky zadečku :mrgreen: Musím se přiklonit k tomu, že vypadají líp než tanga ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.10.16 23:07

@Karolína F. Přijď s nákupem a pochlub se, co sis hezkého koupila :) Maminka to určitě pochopí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
23.10.16 23:07
@Karolína F. píše:
@Petule030 já už o tom uvažuju dlouho, že bych s tamga kpupila sama, ale co s praním a jak bych jí to řekla.

Tak si kup a řekni, že ti je dala kamarádka, že ji byly malý/velký.. :nevim: Ale já bych šla s pravdou ven, není to zas tak choulostivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
23.10.16 23:24

Tanga mají tu nepříjemnou vlastnost, ze jsou vysoké. A tak vsedě vylézaji z kalhot ven. Vsichni spolužáci tedy přesně vědí, jaké máš prádlo. A často to vede k nepříjemným vtipkům. Navíc… Chodim sportovat ve stejnou dobu jako místní sportovní gympl. Většina holek má tanga. Sluší, jako ze fakt sluší, JEDNÉ! ANO, JEDNÉ! Je to mimořádně neslušivý kousek spodního prádla. Pokud nemáš dokonalou postavu…
Osobně se mi víc líbí brazilky a úplně miluju nohavičkové, tedy když je na ně postavička.

No, mám doma třináctiletou a popravdě, přijít za mnou s tangama, tak si řeknu, že je blbka a řekla jí argumenty, ale pravděpodobně bych jí je k nějaké příležitosti pořidila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.10.16 23:38

Prostě jí to řekni. Za mě tanga ne-e, sluší opravdu málokomu. To už jsou lepší a o hodně hezčí ty brazilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová