Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Tangle Teezer nebo Dtangler. Máte je někdo doma oba. Který je lepší? Chci si ho koupit pro sebe a pro dceru.
Já mám jenom tangle teezer, ale jsem na něm závislá i moje dcera ho miluje. Teď mají super akci na pro-vlasy, koupila jsem je celé rodině ![]()
Též máme Tangle Teezer, dcera ho dostala minulý rok na Vánoce (v té době 4 roky) a dodnes Ježíška chválí, jaký ji donesl užásný kartáč na vlasy ![]()
@eMíša Dceři budou 4 v lednu a mám ho pro ní taky objednaný (aby mi nebrala můj)
Krásně rozčesává ty její jemné vlásky. No letos ho ježíšek naježí všem ženám v rodině ![]()
Za me jen Teezer.
DTangler mame, koupila jsem ho omylem (nepozornost) - mela jsem za to, ze je vse od jednoho vyrobce a ja si vybrala ten s rukojeti.
Jenze DTnagler nema tak jemne stetinky a je tvrdy. Kdyz se s nim cesu ja, neni mi to prijemne. Skrabe me do kuze.
Dceri to nastesti nevadi, mame jej jiz minimalne rok a vyzaduje jen tento hreben. Urcite poridim original a vymenim!
Taky mám jen tangle teezer (nakonec, kdo by si kupoval oba?
) a je super, mám hrozně jemné vlasy, které jsou po umytí jak dredy a toto je první kartáč, který je rozčeše bez bolesti a velkých ztrát na životech
.
Taky mam tangle teezer a pak jeste ten mensi do kabelky a dcerka ma tu kyticku, jsme spokojene
Ten dtangler se bude mozna lip drzet, tot asi vse.
Já mám pro dceru Tangle Teezer (kytičku) a je to první kartáč, kterým se nechá učesat, má jemné vlásky, které se snadno zacuchávají a tangle teezerem se krásně rozčešou a netahá ji to ![]()
Tangle teezer, jen teď po těhu mi moc nesedí, padaj mi hodně vlasy a ěpatně se mi čistí
Já mám doma oba, tangle teezer jsem dostala k svátku a detangler jsem objednala z důvodu přítomné rukojeti. No za mě je příjemnější rozčesávání s tangle teezer, ikdyž se hůř drží
@petulagabi píše:
Tangle teezer, jen teď po těhu mi moc nesedí, padaj mi hodně vlasy a ěpatně se mi čistí
Kup si tohle ![]()
http://www.ebay.com/…400581983056?…
@mag píše:
Kup si tohle
http://www.ebay.com/…400581983056?…
asi jo, to by se mi hodilo, vždycky se u toho nervuju:-)
Dtangler je ostrej, dcera s ním češe jen panenky, sebe tím česat odmítá, že ji škrabe, koupila jsem jí kartáč s kančími štětinami a je super.
A nemáte někdo vyzkoušený ten tangle teezer aqua splash - na rozčesání mokrých vlasů?