Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Nemáte náhodou někdo doma tuhle tašku na potřeby pro matku a dítě???
Jde z ní udělat i baťoh a já si nejsem jistá jestli v té poloze na baťoh to mlíčko z těch lahví nevyteče, pochopila jsem z obrázků že pak nejsou na výšku ale naležato.
díky
a kdybyste někdo měl dobrej tip na podobný batoh budu jedině ráda
Ahoj, ja mym obycejny batoh ze sportovek a je super. 2400 bych za takovou vec nedala ani omylem i kdybych na to mela. To radsi koupim neco pekneho detem nebo zajdeme s manzou na dobrou veceri. Prijde mi to zvytecne drahy. Asi bych si radeji poridila pekny kvalitni batoh, ktery vyuzijes i pak az mimco odroste.
Tak to je nářez.Něco tak drahého a příjde mi i nepraktického jsem dlouho neviděla
Ta taška mi příjde strašně veliká a naprosto zbytečně.A navíc vypadá že i když tam dáš pár věcí tak to budu hrozně těžké.A jestli chceš nosit mimčo ve vaku a ještě tažku přes rameno nebo na zádech tak to jsi odvážná.Párkrát jsem měla malou ve vaku a za půl hodiny jsem myslela že už se nikdy nenarovnám.
A zase když budeš jezdit s kočárem tak to vrazíš pod kočár.Nevím příjde mi to na nic ale to je jenom můj názor. ![]()
Já zase musím říct, že jsem dlouho tak dobře vymyšlenou tašku neviděla. Je strašně přehledná a nemusíš v ní nic složitě lovit, jako ve všech ostatních měkkých taškách, které ještě mají většinou ten přehazovací díl se cvokama nebo obrovskou sponou. Navíc vypadá elegantně a těžká teda rozhodně není.
Ale popravdě variantu batůžku jsem ještě nezkoušela, protože batohy tak nějak nemusim.