Taška ke kočárku – poraďte, jakou vybrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
17.6.11 23:46

werunka a jakou nakonec máš tašku ty? musím říct že se mi nejvíc zamlouvala ta první ta je prostě úžasná a i ta hned první barva super díky za typ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
18.6.11 00:47
Barča K píše:
werunka a jakou nakonec máš tašku ty? musím říct že se mi nejvíc zamlouvala ta první ta je prostě úžasná a i ta hned první barva super díky za typ :)

Nemáš za co. :hug: Já mám nakonec od Pinkie, protože se líbila kamarádce tak mi ji koupila. :-D Jinak jsem taky chtěla tu první a teď ji mají dokonce i parádně slevněnou. :palec:

• Citovat
  • Upravit
316
18.6.11 09:29
bekky píše:
Petrusche píše:
Taky by mě to zajímalo. Já zas sháním černou ke golfkám. Jsem zvědavá na tipy 8-o
Ahoj,já mám na golfky tuhle :palec:

Bekky, díky
Já bych ale potřebovala něco většího, taháme pořád s sebou plno krámů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
18.6.11 13:22

Ale mám za co ke kočárku si myslím že aspon trochu se ta hnědá hodí takže to bude super ještě jednou díky vypadá fakt úžasně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
18.6.11 21:55
Petrusche píše:
bekky píše:
Petrusche píše:
Taky by mě to zajímalo. Já zas sháním černou ke golfkám. Jsem zvědavá na tipy 8-o
Ahoj,já mám na golfky tuhle :palec:
Bekky, díky
Já bych ale potřebovala něco většího, taháme pořád s sebou plno krámů :roll:

Ona je docela prostorná..taky tahám plno věcí a větší si na golfky nedokážu představit.
A kolikrát se mě do ní vejde ještě i menší nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.7.11 16:33

Ahoj tak já jsem vybrala tento typ tašky a objednala ukazuje se tam sice na skladu nula ale volala jsem si a paní říkala že dojde tak ať si klidně udělám objednávku, že mi hned dá vědět jak bude na skladu http://www.detskysen.com/…y-na-kocarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.7.11 14:11
Raduš 333 píše:
Ahoj tak já jsem vybrala tento typ tašky a objednala ukazuje se tam sice na skladu nula ale volala jsem si a paní říkala že dojde tak ať si klidně udělám objednávku, že mi hned dá vědět jak bude na skladu http://www.detskysen.com/…y-na-kocarek

Tak na tyhle tašky už jsemtaké koukala ale nějak pořád nevím stejně akou barvu k tomu mému kočárku aby byla taková olivová furt nějak nevím tu barvu ..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
15.7.11 22:45

Tak taška tento týden dorazila a jsem opravdu spokojená. Paní hned psala, že je na skladu a tašku posílá, ale ještě chtěla raději jednou moje potvrzení o objednávce. Já objednala jen černou mám černo modrý kočárek. Ale i ty barevné jsou moc pěkné.Pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.7.11 12:54

Tak to je moc fajn já stále nejsem nějak rozhodnutá nemohla by jsi mi jí pak vyfotit a hodit to jsem aby jsem viděla jak vypadá ve skutečnosti a třeba i na tvém kočárku pokud by se ti chtělo :) abych měla lepší rozhodování ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.7.11 15:31

myslíte že k tomuto kočárku nebude nějak špatně vypadat černá taška na rukojet? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
19.7.11 12:44

Ahoj potkávám barevné kočárky s černou taškou tím nic nepokazíš. A můžeš ji pak použit i na jiný kočárek barevnou už nesladíš. Já mám hluboký černo modrý a sporťák černo hnědý proto jsem volila černou. Pošlu ještě dnes večer fotku ju :-) zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
19.7.11 12:58

Jé moc děkuji ano také mě napadlo že černá se hodí ke všemu jen mě ted tošku mrzí že teda trošku černý kočárek také nemám aby se víc hodila ale asi zůstanu u nějaké černé taky ajinak děkuji předem za poslanou fotečku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
19.7.11 19:33

Tak posílám fotečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
19.7.11 19:35

… a ještě jednu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.7.11 10:01

jé ta vypadá tak krásně takže si myslím že jsem už rozhodnutá ro tuhle černou ikdyž mám olivovo krémový kočárek ale erná je černá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí