Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
werunka a jakou nakonec máš tašku ty? musím říct že se mi nejvíc zamlouvala ta první ta je prostě úžasná a i ta hned první barva super díky za typ ![]()
Barča K píše:
werunka a jakou nakonec máš tašku ty? musím říct že se mi nejvíc zamlouvala ta první ta je prostě úžasná a i ta hned první barva super díky za typ
Nemáš za co.
Já mám nakonec od Pinkie, protože se líbila kamarádce tak mi ji koupila.
Jinak jsem taky chtěla tu první a teď ji mají dokonce i parádně slevněnou. ![]()
bekky píše:Petrusche píše:Ahoj,já mám na golfky tuhle
Taky by mě to zajímalo. Já zas sháním černou ke golfkám. Jsem zvědavá na tipy
Bekky, díky
Já bych ale potřebovala něco většího, taháme pořád s sebou plno krámů ![]()
Ale mám za co ke kočárku si myslím že aspon trochu se ta hnědá hodí takže to bude super ještě jednou díky vypadá fakt úžasně ![]()
Petrusche píše:bekky píše:Bekky, díkyPetrusche píše:Ahoj,já mám na golfky tuhle
Taky by mě to zajímalo. Já zas sháním černou ke golfkám. Jsem zvědavá na tipy
Já bych ale potřebovala něco většího, taháme pořád s sebou plno krámů
Ona je docela prostorná..taky tahám plno věcí a větší si na golfky nedokážu představit.
A kolikrát se mě do ní vejde ještě i menší nákup.
Ahoj tak já jsem vybrala tento typ tašky a objednala ukazuje se tam sice na skladu nula ale volala jsem si a paní říkala že dojde tak ať si klidně udělám objednávku, že mi hned dá vědět jak bude na skladu http://www.detskysen.com/…y-na-kocarek
Raduš 333 píše:
Ahoj tak já jsem vybrala tento typ tašky a objednala ukazuje se tam sice na skladu nula ale volala jsem si a paní říkala že dojde tak ať si klidně udělám objednávku, že mi hned dá vědět jak bude na skladu http://www.detskysen.com/…y-na-kocarek
Tak na tyhle tašky už jsemtaké koukala ale nějak pořád nevím stejně akou barvu k tomu mému kočárku aby byla taková olivová furt nějak nevím tu barvu ..:)
Tak taška tento týden dorazila a jsem opravdu spokojená. Paní hned psala, že je na skladu a tašku posílá, ale ještě chtěla raději jednou moje potvrzení o objednávce. Já objednala jen černou mám černo modrý kočárek. Ale i ty barevné jsou moc pěkné.Pá
Tak to je moc fajn já stále nejsem nějak rozhodnutá nemohla by jsi mi jí pak vyfotit a hodit to jsem aby jsem viděla jak vypadá ve skutečnosti a třeba i na tvém kočárku pokud by se ti chtělo
abych měla lepší rozhodování ..
myslíte že k tomuto kočárku nebude nějak špatně vypadat černá taška na rukojet? ![]()
Ahoj potkávám barevné kočárky s černou taškou tím nic nepokazíš. A můžeš ji pak použit i na jiný kočárek barevnou už nesladíš. Já mám hluboký černo modrý a sporťák černo hnědý proto jsem volila černou. Pošlu ještě dnes večer fotku ju
zatím pa
Jé moc děkuji ano také mě napadlo že černá se hodí ke všemu jen mě ted tošku mrzí že teda trošku černý kočárek také nemám aby se víc hodila ale asi zůstanu u nějaké černé taky ajinak děkuji předem za poslanou fotečku ![]()
jé ta vypadá tak krásně takže si myslím že jsem už rozhodnutá ro tuhle černou ikdyž mám olivovo krémový kočárek ale erná je černá ![]()