Teutonia Mistral S, Hoco Tornado S nebo ABC Design Viper S 4

124
1.6.11 15:36

Teutonia Mistral S, Hoco Tornado S nebo ABC Design Viper S 4

Holky poraďte - potřebuji se rozhodnout mezi těmito kočárky - požadavkem je velký sporťák - máme většího chlapečka, vhodný jak do města tak do terénu
všechny jsou otočné do obou směrů a jdou polohovat do roviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Teutonia Mistral S?

Přidejte zkušenost s Teutonia Mistral S
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3471
1.6.11 15:41

Ahoj, za mě jedině Teutonii :palec: . Koukni na diskuse, probíralo se to tu, sedačka ke sporťáku je u všech Teutonií stejná a podvozek je super. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
1.6.11 15:47

No mně právě přijde, že je mezi sedačkou a boudičkou dost málo místa, u těch ostatních kočárků je mezi zádovou opěrkou a boudou hafo místa :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
1.6.11 16:08

Což to ano, nevím jak starého máš chlapečka, dcerku jsem v Teutonii vozila do 18ti měsíců, ale ona se tam nevešla s čepicí a pak jsem litovala, že jsem jí prodala :-? . Třeba někdo napíše zkušenost s ostatními kočárky nebo se dojdi podívat někam do obchodu, to je vůbec nejlepší, ale nevím odkud jsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.6.11 17:04

Já mám Teutonia Mistral S (čeká ještě v obchodě, rodíme až za týden), kámoška ho má, naprostá spokojenost, ale nemyslím že má megavelký sporťák. chlapeček 10 měsíců, mi v tom připadá tak akorát, prostě myslím existují i větší sporťáky. S ostatníma dvěma nemám zkušenost. Radím vzít dítě do obchodu a v každém tom kočárku ho vyzkoušet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
1.6.11 17:47

Já mám také mistral S, ale zatím jen korbičku, sporťáku budeme potřebovat tak za 3 měsíce, jinak jsem s ním velmi spokojená skvěle se řídí a vše funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
1.6.11 20:03

Já mám Teutonii a Hoco doma a právě mají oba své pro a proti - Teutonia tedy hlavně tu boudičku, Hoco my zase přijde proti směru jízdy dost nestabilní - jsem prostě taková nerozhodná. Malému je 9 měsíců a má 10 kg - přijde mi, že v zimě už to bude opravdu dost natěsno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí