Kočárek Liberta – dá se z něj udělat sporťák?

10142
24.5.11 20:33

Kočárek Liberta

ahoj,

prosím, máte někdo kočárek Liberta, co jsou ted ty nové? Dá se z toho udělat sporták, má to tak někdo? Je to OK? mohl byste mi to prosím někdo vyfotit? Vím, jak zvednout u tohoto kočáru dno, pak je k tomu madlo, ale vůbec nemám představu, jak to má vypadat. a bohužel papíry k tomu nám někam zmizely :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
say
1461
24.5.11 21:21
petratavali píše:
ahoj,prosím, máte někdo kočárek Liberta, co jsou ted ty nové? Dá se z toho udělat sporták, má to tak někdo? Je to OK? mohl byste mi to prosím někdo vyfotit? Vím, jak zvednout u tohoto kočáru dno, pak je k tomu madlo, ale vůbec nemám představu, jak to má vypadat. a bohužel papíry k tomu nám někam zmizely :think:

zkus se juknout na jejich stránky
http://www.kocarkyliberta.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
24.5.11 21:24
say píše:
petratavali píše:
ahoj,prosím, máte někdo kočárek Liberta, co jsou ted ty nové? Dá se z toho udělat sporták, má to tak někdo? Je to OK? mohl byste mi to prosím někdo vyfotit? Vím, jak zvednout u tohoto kočáru dno, pak je k tomu madlo, ale vůbec nemám představu, jak to má vypadat. a bohužel papíry k tomu nám někam zmizely :think:
zkus se juknout na jejich stránky
http://www.kocarkyliberta.cz/?…

jojo, od tud to mám, ale nic jsem nenašla :wink: chtěla bych znát taky názory maminek, co to mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
24.5.11 22:17

Já jsem si od nich kupovala jiný kočárek, nad Libertou jsme také uvažovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
25.5.11 10:39

Teď jsem docela zklamaná, už jsem si kočárek koupila, ale kdybych věděla, že se vyrábí neustále Liberty, tak bych ji asi koupila … Takže příští prcek bude jezdit v Liberte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
5.6.11 15:41

Taky by mě zajímalo, jak se s ní jezdí a co reakce okolí na tu novou?? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
20.6.11 12:30

Taky se chystáme do Liberty. Líbí se mi velikost korbičky. Máte ji někdo? Jak se s ní jezdí?

• Citovat
  • Upravit
7485
24.8.11 14:36

Také mě zajímají zkušenosti s tímto kočárkem, starý byl bezkonkurenční a zda i ten nový je takový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Péťapét
25.8.11 20:50

Kočárek Liberta je super … prostorný , výborně se s ním jezdí v terénu .. vše jen nej nej :) mohu doporučit :)

• Citovat
  • Upravit
Alča Veg
25.8.11 20:52

S kočárkem se jezdí výborně . Korbička je prostorná .. super se vejde fusak na zimu :) Podporuji České výrobce :)

• Citovat
  • Upravit
7485
26.8.11 10:33

Jo na jejich stránkách to je, ale nejsou nikde recenze jak jsou s ním majitelky spokojeny :nevim: Ještli je třeba kvalita srovnatelná s Inglesinou a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
26.8.11 11:55

Zrovna recenzím nepřihlášených uživatelů bych moc nevěřila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
26.8.11 13:26
Boudice23 píše:
Zrovna recenzím nepřihlášených uživatelů bych moc nevěřila :nevim:

A hned vše v čase po sobě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
28.8.11 11:13

Vím, že každému se líbí něco jiného, tak doufám, že mě za můj názor neodsoudíte…ale…já bych do liberty nikdy nešla…jedinou výhodu, kterou u nich vidím je, že je to český výrobce a že jsou prostorný… :palec: ale jinak je to ošklivý kočárek, nemá nic společného s moderním vzhledem a pak když srovnám jiné kočárky, tak má naprosto nulovou výbavu…podle mého názoru se nemůže ani srovnávat…na to ještě s inglesinou, jak tu někdo píše…tak snad mě neukamenujete :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beastly_Dragon
29.11.11 10:26
Purelily píše:
Vím, že každému se líbí něco jiného, tak doufám, že mě za můj názor neodsoudíte…ale…já bych do liberty nikdy nešla…jedinou výhodu, kterou u nich vidím je, že je to český výrobce a že jsou prostorný… :palec: ale jinak je to ošklivý kočárek, nemá nic společného s moderním vzhledem a pak když srovnám jiné kočárky, tak má naprosto nulovou výbavu…podle mého názoru se nemůže ani srovnávat…na to ještě s inglesinou, jak tu někdo píše…tak snad mě neukamenujete :-?

Za podobne nazory bych strilel… Nemoderni vzhled bla bla bla… Jak se muzeme docist v mnoha testech, v soucasne dobe se kasle na potreby ditete a kocarky se delaji proto, aby se maminy mohly chlubit kamaradkam, jak maji krasny a drahy kocar. Ze je kocar zcela nefunkcni nebo dokonce pro dite nebezpecny je naprosto nedulezite… Tupost vladne svetem… Jak na me Liberta pusobi (zatim jsem si ji bohuzel neosahal, takze jen dojmy z patrani po netu…): je naprosto koncepcni (nema milion pikacovin, ktere nikdy v zivote nepouziju), ma robustni konstrukci, brzdu, ktera bude fungovat ikdyz se korba rozpadne starim (zadne lanka, ktera za 2 mesice zacnou vypadavat z umelohmotnych pouzder), je objemna, stabilni v terenu a bezpecna. Kupovat kocar podle „libi/nelibi“ je jako kupovat Audi TT pro 4 clenou rodinu… Zamyslete se lidi…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4