Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Poraďte prosím, který kočár je podle Vás lepší, nemůžu se rozhodnout. Barevně se mi víc líbí mikado,ale nevim, zda je kvalitní…Máte s nimi prosím zkušenost?děkuji tento: http://www.darababy.cz/…sport-3-2011 nebo tento?: http://www.baby-line.cz/…vojcata.html?…
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport?
Přidejte zkušenost s Dorjan Danny SportOsobne se mi barevne libi taky ten druhy! Jinak nevim.
Zase jezdim s Dorjanem a jsem spokojena ![]()
Myslim, ze to bude na jedno brdo a neprohloupis ani s jednim!!!
Já mám Mikado Oxford a jsem sním moc spokojená takže záleží na tobě jak se rozhodneš. Já sem si vybrala kočárek na netu, ale pak jsem se ještě podívat do obchodu jak vypadá „na živo“ oni na fotkách vypadli tak hezky ale pak se mi nelíbyly
barevně chci 146, nejde to do odkazu dát jinak, než že se objeví ten hnědý…
Ahojky,
taky máme Dorjana a jsem spokojená. Jediné, co mi trošku vadí je dost krátké madlo kočárku a pak malá mezera mezi korbou a košíkem - větší věci se do košíku dávají fakt blbě.
Dobrý den,měla jsem kočárek Mikado Oxford-tříkolku,jako autosedačka super akorát trochu menší rozměr než třeba vajíčko chicco co se týče korbičky tak velká spokojenost s jejím rozměrem,no ale sporťák mě sklamal,asi od roku mimča,protože tam jsou strašně nízko šité pásy na ručičky,tak že jako sporťák nedoporučuji,a byla jsem ráda že jsem se ho pak zbavila a koupila sporTáček Graco
ahoj,mám ho taky a plně s tebou souhlasím,akorát mě trochu ta hluboká korba vrže a kinklá,jinak je super
![]()
Taky jsem měla Mikado Oxford a musela jsem přejít na starý Dema 2000
protože máme prostě veliké miminko a nechtěli jsme na chvíli kupovat nový hluboky kočárek, a až pak jsem si uvědomila jak je nepohodlný (pro mne) tvrdý nepruží, i na malém drncu mi padala stříška, pokud jsem měla přední kolečko na volno tahnul do strany a špatně se mi skládal do auta (oproti tomu starému co máme ted hrůza. Jediné dvě výhody silná madrčka ne zimu super a dalo se na něj nasadit jakékoliv vejce.