DorJan Danny Sport nebo Mikado Boston?

67
10.6.11 21:11

DORJAN nebo MIKADO BOSTON?

Poraďte prosím, který kočár je podle Vás lepší, nemůžu se rozhodnout. Barevně se mi víc líbí mikado,ale nevim, zda je kvalitní…Máte s nimi prosím zkušenost?děkuji tento: http://www.darababy.cz/…sport-3-2011 nebo tento?: http://www.baby-line.cz/…vojcata.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
10.6.11 21:21

Osobne se mi barevne libi taky ten druhy! Jinak nevim.
Zase jezdim s Dorjanem a jsem spokojena :-)
Myslim, ze to bude na jedno brdo a neprohloupis ani s jednim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
10.6.11 21:29

Já mám Mikado Oxford a jsem sním moc spokojená takže záleží na tobě jak se rozhodneš. Já sem si vybrala kočárek na netu, ale pak jsem se ještě podívat do obchodu jak vypadá „na živo“ oni na fotkách vypadli tak hezky ale pak se mi nelíbyly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
10.6.11 21:31

Já mám DorJan a jsem s ním spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.6.11 22:07

Ten odkaz na Mikado je na kočár pro dvojčata:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.6.11 23:38

jojo je, ale je to stejný jako na jedno dítko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.6.11 23:39

barevně chci 146, nejde to do odkazu dát jinak, než že se objeví ten hnědý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
30.6.11 21:30

Ahojky,
taky máme Dorjana a jsem spokojená. Jediné, co mi trošku vadí je dost krátké madlo kočárku a pak malá mezera mezi korbou a košíkem - větší věci se do košíku dávají fakt blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.1.12 07:50

Dobrý den,měla jsem kočárek Mikado Oxford-tříkolku,jako autosedačka super akorát trochu menší rozměr než třeba vajíčko chicco co se týče korbičky tak velká spokojenost s jejím rozměrem,no ale sporťák mě sklamal,asi od roku mimča,protože tam jsou strašně nízko šité pásy na ručičky,tak že jako sporťák nedoporučuji,a byla jsem ráda že jsem se ho pak zbavila a koupila sporTáček Graco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
16.1.12 15:47

ahoj,mám ho taky a plně s tebou souhlasím,akorát mě trochu ta hluboká korba vrže a kinklá,jinak je super :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
30.3.12 22:38

Taky jsem měla Mikado Oxford a musela jsem přejít na starý Dema 2000 :zed: protože máme prostě veliké miminko a nechtěli jsme na chvíli kupovat nový hluboky kočárek, a až pak jsem si uvědomila jak je nepohodlný (pro mne) tvrdý nepruží, i na malém drncu mi padala stříška, pokud jsem měla přední kolečko na volno tahnul do strany a špatně se mi skládal do auta (oproti tomu starému co máme ted hrůza. Jediné dvě výhody silná madrčka ne zimu super a dalo se na něj nasadit jakékoliv vejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí