Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
poradíte, prosím, jakou tašku na rukojeť x-landeru x-move pořídit, když se mi origoš nelíbí? ![]()
Sedí na to uchycení nějaká?
Moc díky za zkušenosti.
Ahoj, nevím jestli sedí nějaká na uchycení, ale já jsem to vyřešila normoš taškou přes rameno a dam jí na madlo tak že se zarazí v tom místě kde je uchycení na origoš tašku a pohoda ![]()
Kup si jakoukoliv jinou
. Já si pořídila Okiedog, který má vlastní systém uchycení. Ta originální je nepraktická, neustále nacvakávat popruh přes rameno, to by mě dlouho nebavilo.
@zerezmijka
Ježiš ty jsou hezký! ![]()
No jsem ráda, že nejsem jediná, které se origoš taška nelíbí.
Jinak kočár ještě nemám doma, tak to zas tak naštudovaný nemám, ale jestli se neorigoš tašky zabrzdí samy na místě uchycení origoš tašky, tak super!
Moc díky.
Já jen myslela, jestli někdo nevyrábí se stejným uchycením a zacvaknutím. Možná pořádně mrknout na to nacvakávátko a zkusit najít v galanterce stejný a našít na jinou tašku..
AHoj holky, ja mam taky jinou tasku… nechala jsem si ji usit od pani z MMB stejnou i s nanoznikem a super…Jen se zeptam trochu mimo… mam XA 2011 a mame jen sportak ale na druhe bych si kocar chtela nechat a koupit jen hlubokou korbicku myslite, ze na 2011 by sla dat korba 2012???
Dekuji
Lenca
Lenčo rozhodně pujde, ale nesmíš si koupit tu co je na x-move, musí to být ta na xa ![]()