Tatarák z lososa

13536
4.10.12 10:28

Tatarák z lososa

Děláte někdo? Hoďte mi kdyžtak prosím nějaký recept. Manžel si ho vymyslel a já to nikdy nedělala. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vks
999
4.10.12 10:34

Ahoj, taky my ho děláme!!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
4.10.12 10:35

Stačí když si koupíš v obchodě 1 plátek lososa. Vždycky ho naškrabeme nožíkem (lepří jak nakrajený na drobno) Do misky dáme 1 lžičku hořtice, 1 lžičku citronové-limetkové štávy, nakrájenou cibulku na drobno osolíme ( pokud není losos uzenej-ten se ale na to moc nehodí) trošku oliv. oleje zamícháme a je

Příspěvek upraven 04.10.12 v 10:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vks
999
4.10.12 10:37

Podáváme s toustovým chlebem opečeným a potřeným česnekem s oliv. olejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
4.10.12 10:40

My doma děláme tento - jen přidávám hořčici - ale jen malinko

http://tescoma.nova.cz/…-4-2011.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bonparka
4.10.12 11:32

A ja do toho pridavam jeste na jemno nasekany kopr :-)

• Citovat
  • Upravit
3359
4.10.12 12:59

Ano, my ho delame stejne, jako je to na tom videu. Ale POZOR!!! Z cerstveho lososa, kde mas opravdu jistotu, ze je cerstvy!!! Nikdy ne z mrazeneho!!! Popravde, kdyz si nejsem jista, tak radeji udelam z uzeneho, pac to je jistejsi, ze nechytnes nejakou nemoc! Ryby vseobecne na sushi atd. vubec nevim, kde bych v CR koupila. Ziju v zahranici a nejlepci retezec je firma NORDSEE, nevim, treba v Praze uz je taky, tam je 100% jistota kvalitnich cerstvych ryb. Je to take cenove narocnejsi, ale to neva. Treba ustrice kupujeme pouze tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
4.10.12 15:19

@Petrala Díky, koupili jsem včera v Makru čerstvého - filet z celé půlky lososa. Tak ten by snad měl být v pohodě, ne? Část udělám normálně tepelně upravený, ale z kousku bych chtěla jen na chuť zkusit ten tatarák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
4.10.12 15:50
Snad ano, Makro byva ok… Zkus to, uvidite, ale po jidle si dejte radeji panaka, to pomaha taky… :mrgreen: :pankac:
@ajleenka píše:
@Petrala Díky, koupili jsem včera v Makru čerstvého - filet z celé půlky lososa. Tak ten by snad měl být v pohodě, ne? Část udělám normálně tepelně upravený, ale z kousku bych chtěla jen na chuť zkusit ten tatarák.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
4.10.12 16:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat